Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους. Εδω και 12 χρονια ειμαι συνδρομιτης της Forthnet. Αυτην την στιγμη εχω 3play με 2 ωρες προς κινητα και το start pack στην nova. Μετα απο τις αυξησεις που εγιναν στα συμβολαια κινητων , βρεθηκε ο πατερας μου και η μητερα μου να πληρωνουν 55(!)€ με τραγικα πακετα. Ετσι ο πατερας μου τους ειπε οτι θα το γυρισει σε καρτα (τελειωσε το συμβολαιο τον πρωηγουμενο μηνα) και ξαφνηκα απτο πουθενα ηρθε μια προσφορα για 1500 λεπτα προς ολους,1500 μηνυματα προς ολους και 2gb internet με 31€. Της μητερας μου εχει ηδη πεσει στα 16€ ετσι πηγαμε σε ενα καταστημα vodafone(οπου ειναι το κινητο) και μου ηρθε φλασια να ζητησω προσφορα για 3play. Μου εκαναν προσφορα λοιπον, 24,90€ απεριοριστα σταθερα(το οποιο εχω ηδη) 5 ωρες προς κινητα 24αρι internet και την τηλεωραση της vodafone. Αμα αποφασησω ομως να κανω το συμβολαιο θα πεσει και το παγιο του πατερα μου στα 27€. Να πω οτι δινουν και επιδωτηση 170€. Το θεμα μου ειναι ομως, νταξει το κινητο,δν θα εχουμε καποιο θεμα, το internet ομως; Μου ειπε οτι θα πιανω τουλαχιστον 15 ακομα και 18(!)mbps πραγμα απηθανο για μενα στην Δραμα. Δεν με ενοχλει παρα πολυ το download (αλλα οχι και κατω απο 13-14 που πιανω τωρα,σ.σ. βρησκομαι κεντρο) οσο το ping στα παιχνιδια online. Εχει καποιος vodafone internet στο σπιτι; ή ακομα καλυτερα αν ειναι και απο Δραμα να μου πειτε γνωμες.

Οσο για την tv τι φαση παιζεται; Μου ειπε οτι θα μπορω να βλεπω οτι ταινια θελω που εχει κυκλοφλρισει επισημα σε dvd αλλα νομιζω οτι θα πληρωνω κατι σαν ενηκιαση ή οχι;;

Υ.Γ.: Θα προτημουσα να κανω 3play ote αλλα τα 70+€ ειναι παρα πολλα!

Δημοσ.

Μόλις κάνεις αίτηση για φορητότητα στη Vodafone τότε θα πέσουν να σου κάνουν αντιπροσφορά από Forthnet και θα κατέβουν πολύ χαμηλότερα από τώρα και με δώρα.Αυτό είναι πάγια τακτική και αυτό ακολουθούν μέχρι σήμερα όλες οι εταιρίες ακόμη και ο ΟΤΕ.Φυσικά ακόμη και φορητότητα να κάνεις στη Vodafone δεν θα υπογράψεις κανένα συμβόλαιο παρά μόνο την φορητότητα διότι αν υπογράψεις συμβόλαιο τότε επίσημα ο νέος σου πάροχος θα είναι η Vodafone.Θέλει λίγο προσοχή αλλά έτσι γίνεται.Δυστυχώς μόνοι τους δεν θα σου δώσουν καλύτερη προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις κάνεις αίτηση για φορητότητα στη Vodafone τότε θα πέσουν να σου κάνουν αντιπροσφορά από Forthnet και θα κατέβουν πολύ χαμηλότερα από τώρα και με δώρα.Αυτό είναι πάγια τακτική και αυτό ακολουθούν μέχρι σήμερα όλες οι εταιρίες ακόμη και ο ΟΤΕ.Φυσικά ακόμη και φορητότητα να κάνεις στη Vodafone δεν θα υπογράψεις κανένα συμβόλαιο παρά μόνο την φορητότητα διότι αν υπογράψεις συμβόλαιο τότε επίσημα ο νέος σου πάροχος θα είναι η Vodafone.Θέλει λίγο προσοχή αλλά έτσι γίνεται.Δυστυχώς μόνοι τους δεν θα σου δώσουν καλύτερη προσφορά.

δηλαδη θα τους πω οτι θελω απλα να κανω αιτηση φορητοτητας;

Δημοσ.

Εισαι τοσα χρονια συνδρομητης και πληρωνεις τοσα πολλα?Περιεργο μου φαινεται...Για το Ping που λες λυνεται αν ζητησεις να σου βαλουν fast path που ειναι τσαμπα...για την τηλεορασεις λογικα στο site τους θα εχει πληροφοριες αλλα λογικα με ενοικιασει ειναι τυπου 1-1,5 ευρο...εκτος αν εχει αλλαξει κατι και σου βαζει να πληρωσεις μονο τα καινουρια αςα πουμε

Δημοσ.

δηλαδη θα τους πω οτι θελω απλα να κανω αιτηση φορητοτητας;

Δεν θα πεις τίποτα.

Ξεκίνα τις διαδικασίες εσύ και μόλις πάρουν το αίτημα φορητότητας από την Vodafone θα σε πάρουν αμέσως τηλεφωνο.

Έτσι έγινε και με εμάς και βρεθήκαμε να πληρώνουμε 30€ τον μήνα ΟΤΕ 24αρι ADSL + ΟΤΕ TV Full Pack (με αθηλτικά και Cinema) + απεριόριστα σταθερα + καλύτερη τιμή για τα κινητά.

Δεν χανει κανείς πελάτη σήμερα. Ειδικά η Forthent στην κατάσταση που είναι θα σε πληρώνει για να παραμείνεις.

Δημοσ.

Οσο αφορα τις προσφορες,οχι δεν μου εχουν κανει ποτε,απλα μου εβαζαν καποια προσθετα. πχ καποτε μου εβαλαν σπορτ1,2 μετα μου εβαλαν και 2 ωρες κινητα ενω δεν ειχα και τωρα μου εδωσαν σινεμα 1.

Θα κανω αυτο που ειπες φιλε JohnTehGreek.

ευχαριστω πολυ ολους!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σκεφτομαι και εγω μετα απο χρονια hol vodafone τωρα να φυγω για cyta η Οτε αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως τελιωνω απο vodafone 6 Νοεμβριου και η cyta μου ειπε επειδη εκλεισα το συμβολαιο τηλεφωνικως και δεν υπεργαψα πουθενα ειναι πως φευγω οποτε θελω....Θελω να ρωτησω αν καποιος ξερει αν ισχυει αυτο η να περιμενω 1 μηνα ακομα....

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σκεφτομαι και εγω μετα απο χρονια hol vodafone τωρα να φυγω για cyta η Οτε αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως τελιωνω απο vodafone 6 Νοεμβριου και η cyta μου ειπε επειδη εκλεισα το συμβολαιο τηλεφωνικως και δεν υπεργαψα πουθενα ειναι πως φευγω οποτε θελω....Θελω να ρωτησω αν καποιος ξερει αν ισχυει αυτο η να περιμενω 1 μηνα ακομα....

Μην ακούς τις μπούρδες που λένε οι Πωλήτριες.

Αν φύγεις πριν την λήξη του συμβολαίου πληρώνεις το κόστος αποδέσμευσης. 

Ότι και να λένε οι πωλήτριες για να κλείσουν νέο πελάτη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...