Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 υπάρχει κάποιο πρόβλημα αδερφέ?? Αδελφος χρηστης με ονομα Μαριαννα? 1
haHa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πρεπει να αποφασισεις τι μεγεθος κινητου θελεις. Θελεις πιο μικρη οθονη; Τότε πας σε iphone 6s 64gb στα 630€ ή σε galaxy s7 στα 490€ . Το s7 εχει το πλεονεκτημα της καλυτερης κ μεγαλυτερης οθονης σε σχεδον παρομοιο μεγεθος και καλυτερης καμερας και μπαταριας. Θελεις πιο μεγαλη οθονη; Τοτε πας σε iphone 6s plus 64gb στα 760€ ή σε galaxy s7 edge στα 550€ . Το s7 edge εχει το πλεονεκτημα της καλυτερης οθονης, βολικοτερου κρατηματος λογω οτι ειναι μικροτερο για ιδιο μεγεθος οθονης, ενω εχει κ το πλεονεκτημα του εξαιρετικου design και της μπαταριας. Αν τελικως δεν σε ενοχλει το μεγεθος, τοτε η συγκριση μεταξυ του iphone 6s στα 630€ και του galaxy s7 edge στα 550€ ειναι ξεκαθαρη: Το s7 edge εχε καλυτερη κ αισθητα μεγαλυτερη οθονη, εξαιρετικο design, καλυτερη καμερα , πολυ καλυτερη μπαταρια και ειναι κ φθηνοτερο. Υ.Γ.: Δεν αξιζει καν να συζηταμε για κινητα ανω των 500€ με ελευθερο χωρο ~11gb χωρις δυνατοτητα επεκτασης μνημης, βγαλτα απο τις επιλογες σου. Αν δεν φθανει το budget σου, απλα μην παρεις τοτε iphone 16gb. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο ειναι να διαβαζουμε τι εχει γραφτει στις προηγουμενες σελιδες πριν προτεινουμε ασχετα με το θεμα πραγματα.Σχολιο 12 στην πρωτη σελιδα. ναι ρε φιλε εγω ομως δεν μπορω παραπανω σε εκεινα τα λεφτα δηλαδη κοντα στα 550 ειναι το s7 edge και το iphone 6s 16ρι οχι το plus που φτανει γυρω στα 740 το 16ρι!! τεσπα θα παω σε iphone 6s (16gb) που ειναι σκυλι με λιγα λογια.. και θα εχω το κεφαλι μου ήσυχο !
dimips Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλος μάζεψε λεφτά και πήρε το s7 edge πριν 1 μήνα. Χθες μου είπε "Ρε φίλε το πρώτο καιρό ήμουν ενθουσιασμένος το έψαχνα τώρα που τα βρήκα όλα τι κάνουν και πως δε χρησιμοποιώ τίποτα απ αυτά μόνο το facebook και το viber ανοίγω. Δε μου χρειαζόταν τελικά τόσο ακριβό κινητό". Πιστεύω το ίδιο θα έλεγε αν έπαιρνε και το 6s. Σίγουρα το 6s δεν αξίζει στα 16gb. Σε 2 μέρες θα κυκλοφορήσει έκδοση με 32gb. Εγώ στο ποιο απ τα δύο θα σου πρότεινα το 6s και πάλι μόνο και μόνο λόγο λειτουργικού και του πόσο χρηστικό είναι, σε όλα τα άλλα υστερεί απ το s7 edge. Εναλλακτικά αν η χρήση που κάνεις είναι απλά να ανοίγει και κλείνει viber και facebook θα σου πρότεινα στα 300-350 ένα iphone 6 έως 20 μηνών μεταχειρισμένο στα 16gb που είναι φουλ κομπλέ και αξιόπιστο για όλα αυτά κι ας είναι τεχνολογία 2 ετών πίσω. Θα γλυτώσεις 200 ευρώ.
mahone1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού θες να δώσεις που θες να δώσεις ένα καρο λεφτά φιλε μου περίμενε ακόμη λίγο κανένα μηνα περίπου για το iphone 7 με τα 32gb τουλάχιστον αυτό που θα πάρεις θα είναι ολοκαίνουριο και θα κρατήσει καιρό λογικά ποσο θα έχει αρχική τιμή καμια 830? Σε κανένα μηνα στο skroutz δε θα είναι καμια 750? Τσίμπα το να πάρεις κάτι που να αξίζει...
Donalhioy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τσίμπα το να πάρεις κάτι που να αξίζει... Μιας που τα υπολοιπα μοντελα των 600+ ευρο δεν????
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού θες να δώσεις που θες να δώσεις ένα καρο λεφτά φιλε μου περίμενε ακόμη λίγο κανένα μηνα περίπου για το iphone 7 με τα 32gb τουλάχιστον αυτό που θα πάρεις θα είναι ολοκαίνουριο και θα κρατήσει καιρό λογικά ποσο θα έχει αρχική τιμή καμια 830? Σε κανένα μηνα στο skroutz δε θα είναι καμια 750? Τσίμπα το να πάρεις κάτι που να αξίζει... Ρε παιδια συγνωμη αλλα τυφλοι ειστε?Ο ανθρωπος λεει οτι διαθετει μεχρι 550ευρω,ποιο iphone 7 του προτεινετε.Ελεος δηλαδη 2 σχολια πιο πανω το αναφερω. Καντε τον κοπο να διαβαστε τι εχει αναφερει ο ιδιος,μην γραφετε οτι να ναι.
mahone1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας που τα υπολοιπα μοντελα των 600+ ευρο δεν???? Το ίδιο είναι ρε φιλε το 6s η το s7 με το ολοκαίνουριο iphone 7 που θα βγει?
kalogero Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως προείπαν το 7 θα ειναι αρκετά πάνω απο τα 550 που δίνει ο φίλος Όποτε η λύση ειναι το 6s το οποίο ειναι εξαιρετικό ... αλλα το 64αρι για μένα ειναι μονόδρομος ... Τα 16 g ειναι λίγα .... Αν θυμάμαι καλά τα 10 ειναι διαθέσιμα απο τα 16 ..όποτε με δεδομένο οτι η μνημη ειναι μη επεκτάσιμη ... Δεν .. Βρες ενα καλο μεταχείρο και χτυπά το
ziaba Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι η κλασσικη Ελληνικη περιπτωση. Απο Android μονο Samsung(αλλες εταιριες δεν υπαρχουν,ολοι samsung εχουν αλλα θα ειναι τα καλυτερα.....)και απο Iphone το πιο φθηνο μοντελο,δηλαδη το μικροτερο 16gb της αγορας. Και ολως τυχαιως συνεχεια το ιδιο πραγμα διαβαζουμε.Τα Android κολλανε,τα iphone δεν κολλανε αρα καταλληγουμε σε iphone. καλά έχει καταντήσει μεγάλη καραμέλα μέχρι αηδίας ότι τα iphones δεν τρώνε κολλήματα
slk200gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 καλά έχει καταντήσει μεγάλη καραμέλα μέχρι αηδίας ότι τα iphones δεν τρώνε κολλήματα Αρκεί να μπει κανεις στο iphonehellas ,μονο προβλήματα βλεπεις και συζήτηση για το επόμενο iPhone ,εντελώς αστείο θέμα
johnyboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 δεν χαλάνε και δεν κολλάνε τα αιφον, μόνο σπάνε
AntiCambeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ «βλέπω» οτι ο TS μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του με πολύ λιγότερα χρήματα,απλός χρήστης χωρίς συγκεκριμένες η υψηλές απαιτήσεις.Οπότε θα μπορούσε να γλιτώσει μερικές εκατοντάδες €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα