Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 edge OR Iphone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η κλασσικη Ελληνικη περιπτωση.

Απο Android μονο Samsung(αλλες εταιριες δεν υπαρχουν,ολοι samsung εχουν αλλα θα ειναι τα καλυτερα.....)και απο Iphone το πιο φθηνο μοντελο,δηλαδη το μικροτερο 16gb της αγορας. Και ολως τυχαιως συνεχεια το ιδιο πραγμα διαβαζουμε.Τα Android κολλανε,τα iphone δεν κολλανε αρα καταλληγουμε σε iphone.

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως το να πας σε 16gb συσκευή με τη νοοτροπία ότι είναι σκυλί και ότι θα σου βγάλει χρόνια ειναι πολύ λάθος. Το 32αρι σαμσουνγκ θα σου βγάλει πολύ περισσότερο καιρό από την αρχική έκδοση του iPhone καθαρά και μόνο λόγο αποθηκευτικου χώρου.

Τώρα αν μιλάμε για έκδοση 64gb, προφανώς και αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν είναι τυχαίο που κατηργησε την έκδοση 16gb η Apple.

Δημοσ.

δυστυχώς ρε φίλε δεν γεννάω λεφτα για να παρω κατι καλητερο ..απο δουλειά ειναι μαζεμενα  !

Τι εννοεις κατι καλυτερο?To galaxy s7edge(στα χρηματα που διαθετεις)ειναι απο τις καλυτερες προτασεις(σαν συνολικο πακετο για αυτα που προσφερει),και φυσικα δεν υπαρχει στα χρηματα του κατι καλυτερο.

Και για το iphone το ξαναλεω οτι κανονικα αν τα χρηματα ειναι προβλημα υπαρχουν και αλλες φθηνοτερες επιλογες. Επισης δεν εχω πολλους γνωστους μου οι οποιοι να μπορουν να βαζουν στην ακρη χρηματα(λογω υποχρεωσεων )για να τα δωσουν σε iphone(πιο πολυ επειδη δεν τους χρειαζονται τοσο ακριβα κινητα), αρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις αλλα εσυ ξερεις,δικα σου ειναι τα χρηματα.

Δημοσ.

Samsung Galaxy s7 Edge(32gb) OR Iphone 6s(16gb) 

Παιδιά καλησπέρα έχω μια απορία ανάμεσα σε αυτά τα δυο κινητά γιατί είναι να πάρω κινητό και δεν ξέρω ακριβώς ποίο είναι καλύτερο απο τα δύο αν αξίζουν για τα χαρακτηριστικά τους τις δυνατότητες κτλπ. έχω ψάξει πολλά πράγματα αλλά θέλω να δω γνώμες γιατί βρίσκομαι σε αδιέξοδο μήπως να μα΄ζεψω περισσότερα λεφτά να πάρω κάτι ποίο καινούριο με καλύτερη κάμερα και άλλα ευχαριστώ πολύ ..(παρένθεση:  και μην με περνάτε για αρχάριο έχω γνώσεις απλώς μια μικρή απορία).        

Eγω εδωσα το 6s και πηρα s7edge,τωρα δυσκολα να ξαναγυρισω σε iphone

Δημοσ.

Τι εννοεις κατι καλυτερο?To galaxy s7edge(στα χρηματα που διαθετεις)ειναι απο τις καλυτερες προτασεις(σαν συνολικο πακετο για αυτα που προσφερει),και φυσικα δεν υπαρχει στα χρηματα του κατι καλυτερο.

Και για το iphone το ξαναλεω οτι κανονικα αν τα χρηματα ειναι προβλημα υπαρχουν και αλλες φθηνοτερες επιλογες. Επισης δεν εχω πολλους γνωστους μου οι οποιοι να μπορουν να βαζουν στην ακρη χρηματα(λογω υποχρεωσεων )για να τα δωσουν σε iphone(πιο πολυ επειδη δεν τους χρειαζονται τοσο ακριβα κινητα), αρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις αλλα εσυ ξερεις,δικα σου ειναι τα χρηματα.

δεν ξερω ρε φιλε με εβαλες σε διλλημα τωρα λες να παρω το s7 edge 

Eγω εδωσα το 6s και πηρα s7edge,τωρα δυσκολα να ξαναγυρισω σε iphone

γιατι ετσι ? 

Πάντως το να πας σε 16gb συσκευή με τη νοοτροπία ότι είναι σκυλί και ότι θα σου βγάλει χρόνια ειναι πολύ λάθος. Το 32αρι σαμσουνγκ θα σου βγάλει πολύ περισσότερο καιρό από την αρχική έκδοση του iPhone καθαρά και μόνο λόγο αποθηκευτικου χώρου.

Τώρα αν μιλάμε για έκδοση 64gb, προφανώς και αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν είναι τυχαίο που κατηργησε την έκδοση 16gb η Apple.

δικιο εχεις ρ φιλε δεν ξερω θα διξει ...στην πορεια τ θα κανω

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα διλλημα το εγραψα και πιο πισω. Αν αντι για το 6s ανεφερες το 6s plus εννοειται οτι θα αξιζει πολυ περισσοτερο απο το μικρο 6s. 

Δημοσ.

γιατι ετσι ? 

δικιο εχεις ρ φιλε δεν ξερω θα διξει ...στην πορεια τ θα κανω

ειναι πολλα με κυριοτερο οι περιορισμοι της apple,βαρεθηκα το οχι αυτο οχι εκεινο,απο κει και περα,οθονη,μπαταρια,χωρος αποθηκευσης ,παραμετροποιηση,καμια σχεση ,το εχω 4 μηνες και ακομα ειμαι ερωτευμενος με αυτο,οσο για κολληματα ακομα δεν εχω δει ενα 

Δημοσ.

ειναι πολλα με κυριοτερο οι περιορισμοι της apple,βαρεθηκα το οχι αυτο οχι εκεινο,απο κει και περα,οθονη,μπαταρια,χωρος αποθηκευσης ,παραμετροποιηση,καμια σχεση ,το εχω 4 μηνες και ακομα ειμαι ερωτευμενος με αυτο,οσο για κολληματα ακομα δεν εχω δει ενα 

λογικα θα παρω αυτο...

Δημοσ.

δυστυχώς ρε φίλε δεν γεννάω λεφτα για να παρω κατι καλητερο ..απο δουλειά ειναι μαζεμενα καλα θα ηταν αμα γεννουσα χαχ !

Έχω την αίσθηση ότι κοιτάς συσκευές σε λάθος κατηγορία τιμής.

Αν σου τύχει κάποια βλάβη ή ατύχημα, δε θα μπορείς να ανταποκριθείς στην επισκευή και θα μείνεις χωρίς κινητό και θα έχεις χάσεις τα λεφτά της αγοράς.

Δημοσ.

ειναι πολλα με κυριοτερο οι περιορισμοι της apple,βαρεθηκα το οχι αυτο οχι εκεινο,απο κει και περα,οθονη,μπαταρια,χωρος αποθηκευσης

Γιαυτο ακριβως τον λογο και το καλυτερο στα παραπανω ειναι το νεο Iphone 7 plus 32gb αλλα και αυτο κοστιζει δυστηχως παρα πολλα χρηματα παραπανω απο το S7 edge. Αλλη δευτερη αξιολογη προταση θα ηταν το iphone 6s plus 64gb αλλα και αυτο κοστιζει σχεδον οσο το καινουργιο Iphone 7plus.

Δημοσ.

Γιαυτο ακριβως τον λογο και το καλυτερο στα παραπανω ειναι το νεο Iphone 7 plus 32gb αλλα και αυτο κοστιζει δυστηχως παρα πολλα χρηματα παραπανω απο το S7 edge. Αλλη δευτερη αξιολογη προταση θα ηταν το iphone 6s plus 64gb αλλα και αυτο κοστιζει σχεδον οσο το καινουργιο Iphone 7plus.

καλα χαρακτηριστικα το plus  αλλα πολυ ρακετα

Δημοσ.

Ειναι η κλασσικη Ελληνικη περιπτωση.

Απο Android μονο Samsung(αλλες εταιριες δεν υπαρχουν,ολοι samsung εχουν αλλα θα ειναι τα καλυτερα.....)και απο Iphone το πιο φθηνο μοντελο,δηλαδη το μικροτερο 16gb της αγορας. Και ολως τυχαιως συνεχεια το ιδιο πραγμα διαβαζουμε.Τα Android κολλανε,τα iphone δεν κολλανε αρα καταλληγουμε σε iphone.

Αφου εχει γνωσεις λεμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...