Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας και από εμένα θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου και είμαι ανάμεσα σε καλύτερο επεξεργαστή ή καλύτερη κάρτα γραφικών .

Έχω phenom II x4 965 και αναρωτιέμαι αν θα δω διαφορά με τον FX 8350

http://cpuboss.com/cpus/AMD-Phenom-II-X4-965-vs-AMD-FX-8350 ή να κρατήσω τον επεξεργαστή μου και να αλλάξω την καρτα μου απο 750 nvidia σε 1060 gtx 6gb αλλά άμα το κάνω αυτό θα την σηκώνει ο επεξεργαστής. Παντα για χρήση κυρίως gaming . Ευχαριστώ !!!!!

ΥΓ. θέλω ΑΜ3+ λόγο ότι για INTEL θα πρεπει να αλλάξω και motherbord !!!

Δημοσ.

ποια ειναι η αναλυση της οθονης σου?

ποια ειναι η μητρικη σου?

ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

εχεις κανει overclock?εαν οχι σκεφτεσαι να κανεις?

• Like 2
Δημοσ.

ΜΜΜ επειδη τυχαινει να εχω τον ιδιο επεξεργαστη. Θα δεις διαφορα σε games ειτε με τη μια αλλαγη ειτε με την αλλη. Ποιο πολυ συμφερει να πας σε 1060 νομιζω αν και ο επεξεργαστης θα κανει bottleneck αλλα κλαιν το performance θα ειναι καλυτερο για gaming.

+ λιγοτερη καταναλωση με αυτον τον τροπο.

Η μπορεις να πας σε 460 amd να παιξεις οτι μπορεσεις να παιξεις με το συστημα και μετα καποια στιγμη ολο upgrade.

Γενικα το bottleneck που θα κανει ο επεξεργαστης δεν ειναι κατι σημαντικο στο gameplay.

• Like 1
Δημοσ.

GTX 1060. 
Mην βαλεις AMD καρτα με αυτον τον επεξεργαστη. Οι AMD καρτες γραφικων ζοριζουν περισσοτερο τον επεξεργαστη σε σχεση με τις nVidia.

• Like 3
Δημοσ.

GTX 1060. 

Mην βαλεις AMD καρτα με αυτον τον επεξεργαστη. Οι AMD καρτες γραφικων ζοριζουν περισσοτερο τον επεξεργαστη σε σχεση με τις nVidia.

Μμμ δεν το ξερω αυτο, δεν το εχω ψαξει. Εχεις την καλοσυνη να εξηγησεις η να το ψαξω?

Δημοσ.

Μμμ δεν το ξερω αυτο, δεν το εχω ψαξει. Εχεις την καλοσυνη να εξηγησεις η να το ψαξω?

οι amd drivers έχουν περισσότερο overhead που συνεπάγεται μεγαλύτερη χήση για τον επεξεργαστή.

σε DX12 όμως δεν θα αποτελεί μεγάλο θέμα,μιας και το φόρτο του driver θα απλωθεί στους πυρήνες.

• Like 2
Δημοσ.

οι amd drivers έχουν περισσότερο overhead που συνεπάγεται μεγαλύτερη χήση για τον επεξεργαστή.

σε DX12 όμως δεν θα αποτελεί μεγάλο θέμα,μιας και το φόρτο του driver θα απλωθεί στους πυρήνες.

Αυτο ;)

Δημοσ.

Επισης σε συγριτικες καρτες Vs απο τις δυο εταιριες θα δεις παντα σχεδον στις Amd με υψηλοτερο tdp και μεγαλυτερη ποσοτητα Bits..

ποθυ αυτο σημαινει επιβαρυμενο τεχνικα συστημα και συνεπως εχει αντικτυπο στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Επισης σε συγριτικες καρτες Vs απο τις δυο εταιριες θα δεις παντα σχεδον στις Amd με υψηλοτερο tdp και μεγαλυτερη ποσοτητα Bits..

ποθυ αυτο σημαινει επιβαρυμενο τεχνικα συστημα και συνεπως εχει αντικτυπο στον επεξεργαστη.

μιας και αυτό το διαβάζω πρώτη φορά,μπορείς να παραθέσεις συνδέσμους που να σε επιβεβαιώνουν;

Δημοσ.

ποια ειναι η αναλυση της οθονης σου?

ποια ειναι η μητρικη σου?

ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

εχεις κανει overclock?εαν οχι σκεφτεσαι να κανεις?

1. full hd

2. am3+

3. 550 

4. δεν ενδιαφέρομαι 

:P

Δημοσ.

1. full hd

2. am3+

3. 550 

4. δεν ενδιαφέρομαι 

:P

ΑΜ3+ ειναι το σοκετ της μητρικης σου. Η ερωτηση ηταν ποια ειναι η μητρικη σου.

550 προφανως ειναι καποιο νουμερο που αναφερεται στην ισχυ του τροφοδοτικου σου χωρις να ξερουμε φυσικα αν ειναι Peak η αν ειναι πραγματικη ισχυς, και φυσικα χωρις να ξερουμε αν ειναι καποιο κινεζικο εν δυναμει πυροτεχνημα των 30ευρω η καποιο αξιολογο και αξιοπιστο τροφοδοτικο στο οποιο μπορουμε να βασιστουμε για να προτεινουμε καρτα γραφικων που να την σηκωνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...