Προς το περιεχόμενο

[Pc game] Ubisoft - The crew, δωρεαν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κατεβασα και μετα απο μιση ωρα εφυγε απεγκατασταση μαζι με το uplay.Ουτε τζαμπα δεν αξιζει αυτο το παιχνιδι τελικα.

Συνεχεια το αμαξι γλιστραει λες και εισαι σε παγο, μουφα ηχοι και αλλα διαφορα.

Αλλα ειναι τζαμπα οποτε μπαινει στις προσφορες i guess :)

• Like 1
Δημοσ.

Το κατεβασα και μετα απο μιση ωρα εφυγε απεγκατασταση μαζι με το uplay.Ουτε τζαμπα δεν αξιζει αυτο το παιχνιδι τελικα.

Συνεχεια το αμαξι γλιστραει λες και εισαι σε παγο, μουφα ηχοι και αλλα διαφορα.

Αλλα ειναι τζαμπα οποτε μπαινει στις προσφορες i guess :)

Υπερβολές....

Το είχα για το ps4. Με το σκεπτικό ότι έδωσα 60€ θα το βαθμολογουσα με 6,5/10

Τώρα για τζάμπα εννοείται ότι αξίζει. Καλά γραφικά μέτριο gameplay και campaign.

Σε όποιον δεν αρέσει ας πληρώσει να πάρει Xbox και Forza.

Πάντως σε pc δεν υπάρχουν και πολλά καλύτερα racing games ποσό μάλλον τζάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολές....

Το είχα για το ps4. Με το σκεπτικό ότι έδωσα 60€ θα το βαθμολογουσα με 6,5/10

Τώρα για τζάμπα εννοείται ότι αξίζει. Καλά γραφικά μέτριο gameplay και campaign.

Σε όποιον δεν αρέσει ας πληρώσει να πάρει Xbox και Forza.

Πάντως σε pc δεν υπάρχουν και πολλά καλύτερα racing games ποσό μάλλον τζάμπα.

Σαφως και υπαρχουν, αλλα οχι τζαμπα.Το κριτηριο "τζαμπα" ομως δεν εχει να κανει με το gameplay.Αν ειναι ετσι, ολα τα παιχνιδια ειναι 10/10 γιατι μπορεις καλλιστα να τα κατεβασεις απο θειο.Well, τα περισσοτερα.

Οσονουπω ερχεται και στο PC παντως το forza ;)

Δημοσ.

Σαφως και υπαρχουν, αλλα οχι τζαμπα.Το κριτηριο "τζαμπα" ομως δεν εχει να κανει με το gameplay.Αν ειναι ετσι, ολα τα παιχνιδια ειναι 10/10 γιατι μπορεις καλλιστα να τα κατεβασεις απο θειο.Well, τα περισσοτερα.

Οσονουπω ερχεται και στο PC παντως το forza ;)

Τα καλύτερα games από το the crew στο pc είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αυτό είπα. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν καλύτερα.

Τώρα όσον αφορά την πειρατεία ας μην ξυνουμε πληγές γιατί αν ανοίξουμε παλι το θέμα θα γίνει του off topic το κάγκελο

Εγώ προσωπικά θεωρώ πάντα ότι αναλογικά γιαυτά που δινεις (0€) περνεις ένα αξιοπρεπεστατο παιχνιδακι γιαυτό δεν χρειάζεται γκρίνια.

Το Forza νομίζω θα πρέπει να το αγορασεις σαν Xbox one τίτλο και να το παίξεις μέσω της εφαρμογής του Xbox στα windows

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω κ εγω με την σειρα μου για την ειδοποιηση.

Εχω μια ερωτηση.μολις κατεβασα το παιχνιδι,παταω Play και μου λεει installing 5/6.περιμενα καμια ωρα τπτ...κανω επανεκκινηση ανοιγω uplay παταω παλι Play και τωρα λεει Installing 1/2 και εχει περασει παλι ενα μισαωρο κ τπτ....

laptop με χαρακτηριστικα core i74710,8gb ram,nvidia gtx860 4gb και ssd samsung evo250gb στον οποιο γινεται κ το install.

Τι μπορει να πηγαινει στραβα?

Δημοσ.

Ευχαριστω κ εγω με την σειρα μου για την ειδοποιηση.

Εχω μια ερωτηση.μολις κατεβασα το παιχνιδι,παταω Play και μου λεει installing 5/6.περιμενα καμια ωρα τπτ...κανω επανεκκινηση ανοιγω uplay παταω παλι Play και τωρα λεει Installing 1/2 και εχει περασει παλι ενα μισαωρο κ τπτ....

laptop με χαρακτηριστικα core i74710,8gb ram,nvidia gtx860 4gb και ssd samsung evo250gb στον οποιο γινεται κ το install.

Τι μπορει να πηγαινει στραβα?

Είχα το ίδιο πρόβλημα, όταν το ανοίξεις και είναι κολλημένο στο installing 1/2 άνοιξε τον task manager και κλείσε το insHelper.exe. Ήτανε και έμενα εκεί κολλημένο μια ώρα.

Link.png Site: via

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...