Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είχε ανακοινώσει, η Sony κυκλοφορεί από σήμερα ίσως τη σημαντικότερη αναβάθμιση firmware του PlayStation 4 με αρκετές αλλαγές και σημαντικές προσθήκες.

Μετά από μια σύντομη δοκιμαστική περίοδο, η τέταρτη έκδοση του firmware για τους κατόχους PS4 είναι έτοιμη και προετοιμάζει το έδαφος για τα δύο νέα PlayStation που θα κυκλοφορήσει η Sony μέχρι το τέλος του έτους. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωστοποιήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα με την παρουσίαση του PlayStation 4 Slim και του PlayStation Pro, το οποίο δεν είναι άλλο από την υποστήριξη HDR σε συμβατά παιχνίδια που αφορά όχι μόνο όσους θα αγοράσουν τις νέες κονσόλες αλλά και όσους έχουν την πρώτη έκδοση του PS4. Φυσικά για να αξιοποιήσει κάποιος τη δυνατότητα αυτή θα πρέπει να έχει τηλεόραση που να υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρότυπο και να το ενεργοποιήσει μέσα από τα Video Output Settings.

Η επόμενη σημαντική αλλαγή αφορά το ανασχεδιασμό διαφόρων κομματιών του γραφικού περιβάλλοντος όπως το What's New όπου εμφανίζονται πληροφορίες για νέες κυκλοφορίες αλλά και ενέργειες των φίλων σας. Η αριστερή στήλη περιλαμβάνει το ανανεωμένο Activity Feed με μεγαλύτερες εικόνες και εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως like, σχολιασμός και reshare ενώ η δεξιά στήλη περιέχει τις λειτουργίες Now Playing, Trending, Who to follow κ.α

Άλλη προσθήκη είναι η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων στη βιβλιοθήκη έτσι ώστε ο κάτοχος της κονσόλας να μπορεί να φτιάξει και να οργανώσει φακέλους με τα αγαπημένα του παιχνίδια προκειμένου να έχει γρήγορη πρόσβαση σ' αυτά. Από τη βιβλιοθήκη είναι επίσης δυνατή η εμφάνιση των παιχνιδιών που έχετε ήδη αγοράσει ενώ ξεχωρίζουν και τα παιχνίδια που είναι ήδη εγκατεστημένα στην κονσόλα.

Παράλληλα η αναβάθμιση κάνει πιο εύκολη τη μεταφορά των δεδομένων ενός χρήστη σε κάποια άλλη κονσόλα της Sony και ειδικότερα στο PlayStation 4 Pro το οποίο θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Η μεταφορά δεδομένων θα μπορεί να γίνει μέσω καλωδίου που θα πρέπει να συνδεθεί στη θύρα δικτύου, με τη διαδικασία να μεταφέρει αρκετά γρήγορα όχι μόνο εγκατεστημένα παιχνίδια αλλά πληροφορίες εξέλιξης σε ένα παιχνίδια, το προφίλ του χρήστη κ.α

Link.png Site: PlayStation

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ χρήσιμη η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων..Καιρό είχε να ακουστεί καλό νέο από το συγκεκριμένο στρατόπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

[sarcasm]Και να φανταστω  DLC: Λάβετε δυνατότητα διαγραφής φακέλων μόνο με 0.99$! * [/sarcasm]

* Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως βάλανε HDR στην απλή κονσόλα. Κάτι για μούφα το κόβω εγώ. Χωρίς να έχω πολύ γνώση στο θέμα νομίζω ότι με κανένα κόλπο απο το λογισμικό θα έχουν κάτι σαν HDR και όχι κανονικό HDR στην παλιά κονσόλα. Εάν κάποιος ξέρει καλύτερα ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως βάλανε HDR στην απλή κονσόλα. Κάτι για μούφα το κόβω εγώ. Χωρίς να έχω πολύ γνώση στο θέμα νομίζω ότι με κανένα κόλπο απο το λογισμικό θα έχουν κάτι σαν HDR και όχι κανονικό HDR στην παλιά κονσόλα. Εάν κάποιος ξέρει καλύτερα ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ

Λένε ότι το HDMI που είχαν οι κονσόλες ήταν custom της sony και όχι το 1.4 για αυτό και υποστηρίζεται ύστερα από ένα update χωρίς να χρειάζεται νέο revision.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απομίμηση το HDR όχι πραγματικό !!

Πολύ απλά βάζουν HDR επιλογή ενώ στην πραγματικότητα απλά παίζουν με τα levels στην φωτεινότητα δηλ να αυξάνουν φωτεινότητα σε σημεία που είναι σκοτεινά + το ότι βάζουν λίγο παραπάνω κορεσμό λες και τα χρώματα θα βελτιωθούν.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο που λέτε είναι. Πάντως δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι πραγματικό HDR. Απλά για να δώσουν και κάτι στους παλιούς PS4 χρήστες έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα. Κλασικά μάρκετινγκ κόπλα τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω καλά καλά δεν εχουν οριστεί απο τους κατασκευαστές οι επίσημες και ελάχιστες προδιαγραφές του hdr και το βγάλατε και μούφα? Και αφού δεν ορίστηκαν ακόμα, ποιό είναι το κανονικό hdr και γιατί αυτό της Sony είναι μούφα? Ούτε καν ξέρουμε πως ακριβώς το αποδίδει το ps4! Παντογνώστες μου..

• Like 3
Δημοσ.

Λένε ότι το HDMI που είχαν οι κονσόλες ήταν custom της sony και όχι το 1.4 για αυτό και υποστηρίζεται ύστερα από ένα update χωρίς να χρειάζεται νέο revision.

Ποιοι το λένε???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...