Patouras78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Παίδες Γεια χαρά. Δεν είμαι τόσο ξεφτερι στην τεχνολογία. Μια ερώτηση μόνο. Έχω novago σε Samsung S3 και προσπάθησα να το συνδέσω σε smart tv Samsung μέσω MHL αντάπτορα αλλά μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η αναπαραγωγή. Η αντίστοιχη διαδικασία απο otetvgo είναι κομπλέ, βλέπω μια χαρά. Μπορώ να κάνω κάτι;
Hotchner Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σας. έχω το κοσμοτέ tv go στο κινητό μου αλλά δεν κάνει screen mirroring στην τηλεόραση. διάβασα τις προηγούμενες απαντήσεις στο θέμα αλλά ότι λινκ πάτησα είναι μη διαθέσιμο. έχει βρει κανείς κάποια άκρη; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Hotchner
speedman_26 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Βγήκε cosmote tv go αυτόνομο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote_tv_go_packs.html
Ictinus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/11/2016 στις 3:53 ΜΜ, Mau-Maus είπε Κοιτά, εγω εχω φορτώσει στο στικακι και το νοβα-go (απο την νοβα που εχω σπιτι μου) και το φουλ πακέτο οτε-go απο το πακέτο που εχει η φίλη μου και δεν της χρειάζεται, το στικακι τα παίζει ολα τέλεια χωρις το παραμικρό κόλλημα και στην μεγίστη αναλυση, το εχω πάντα πανω σε 55αρα φουλ hd, αλλά και οταν το παίρνω μαζι μου σε οποία τηλεορ το βαζω δεν εχω κανένα θέμα ! Αν σου κολλάει θα ειναι ξεκαθαρα θεμα σύνδεσης επειδη ο υπολογιστής εχει πολυ αδυναμο wiifi ! ακου τι θα κανεις, για αρχή θα πας εδω https://downloadcenter.intel.com/product/84806/Intel-Compute-Stick θα κατεβασεις και θα περάσεις τους τελευταίους οδηγους, αν δεν λυθεί το πρόβλημα τότε κανε αυτο που εχω κανει και εγω, εχω αγοράσει ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι μπλουτουθ και ετσι εχω ελευθερώσει την θυρα usb οπου εκει εχω βάλει ενα πολυ μικρο ανταπτορακι wifi σαν και αυτο https://www.skroutz.gr/s/310986/D-Link-DWA-131.html?from=account_favorites ετσι εχω τέλειο σήμα χωρις την παραμικρή αποσύνδεση, θεμα αναλύσεις δεν παιζει σε καμιά περίπτωση, μην το σκεφτεσαι καν, στην τηλεορ μου εχω σε ενα hdmi το στικακι που βλέπω νοβασπορ 1 πχ και στο άλλο hdmi το κανάλι πάλι νοβασπορ1 απο την νοβα κανονιια, τα αλλάζω μια το ενα μια το αλλο και δεν υπαρχει η παραμικρή διαφορά στην ποιότητα !!! Η διαφορά τωρα οτε και νοβα που τα εχω και τα δυο στο στικακι ειναι πως ενω την νοβα την βλέπω παντού σε οποιοδήποτε wifi δίκτυο και σε οποιοδήποτε σπίτι και αθηνα και εξοχικό, το οτε για να το δεις πρέπει υποχρεωτικά το δίκτυο wifi να ειναι οτε ! Καλημέρα, παακολούθησα με πολύ προσοχή τις λεπτομέρειες που έχεις δώσει για NovaGo και CosmoteTV με Intel Compute Stick. Ήθελα να ρωτήσω εαν είναι ακόμα δυνατή η παρακολούθηση NovaGO και CosmoteTV ή κατάφεραν να το κλειδώσουν οι εταιρίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στις 6/11/2016 στις 4:48 ΜΜ, kirileman είπε Το 2016 μοντέλο έχω με windows 10, θα δοκιμάσω και με firefox. Εννοείται ότι το έχω με wifi εξωτερικό και κατευθυντική κεραία προς το ρούτερ και vdsl και πληκτρολόγιο-touchpad και τα πάντα όλα. Απλώς δε δείχνει να δουλεύει σωστά ο player. ...Τελικά έπαιξε καλά. Κάποια σπασιματάκια στην κίνηση αραιά και που πρέπει να οφείλονταν στη σύνδεση, αλλά δεν αποτέλεσαν πρόβλημα. Καλησπέρα, παρακολουθώντας την προ διετίας αναφορά στο Intel Compute Stick, ήθελα να ρωτήσω εαν είναι ακόμα εφίκτη η παρακολούθηση NovaGo και CosmoteTv ή εαν έχει κατι αλλάξει και έχει κλειδωθεί απο τις εταιρίες. Ευχαριστώ
speedman_26 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 On 04/10/2016 at 01:52, foxgre said: Για να δείτε NovaGo στη τηλεόραση μέσω του pc σας απλα τρέξτε το στο android emulator NOX. Σε otetv δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλα στο NovaGo δουλεύει 100% τις 4 τελευταίες αγωνίστηκές έτσι τις είδα Στο pc πως βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα