franky10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μα για σταθερό λέμε. Σε laptop υποστηρίζεται ούτως η άλλος. φιλε thanks νομιζα οτι δεν δουλευει γιατι είχα κανει root το nox και μου εβγαλε error για rooted device απο novago, ενα reinstall και works like a charm. Πραγματικα θα το παράταγα.. Ποιότητά σε full screen στο pc
Mau-Maus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από Mau-Maus
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Έχει πλάκα που έχω το intel stick και δε δοκίμασα πότε το novago, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το βλέπει ως desktop.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και γω ετσι νόμιζα μεχρι που έκανα την δοκιμή !!! Αντε σε έφτιαξα ! --- Εχω δηλωμένο κινητό κοσμοτε, δεν με ενδιαφέρει να τα βλέπω στο τηλ η στο ταμπλετ , με ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη με το στικ !
kirileman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και γω ετσι νόμιζα μεχρι που έκανα την δοκιμή !!! Αντε σε έφτιαξα ! Σου παίζει καλά με το intel; Γιατί σήμερα που δοκίμασα στην TV, μέτρια απόδοση, πολλά σπασίματα και δε ξέρω τι φταίει. Σε παράθυρο παίζει ελαφρώς καλύτερα, αλλά δύσκολα βλέπεις μπάλα και έτσι. Έριξα και την ανάλυση, γιατί είχε φορτώσει 4k λόγω τηλεόρασης, αλλά από ένα σημείο και κάτω, δε φαίνεται να παίζει ρόλο, ακόμα και σε 800x600. Καμιά ιδέα;
lancias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 εγω δεν μπορω ουτε το nox emulator να κατεβασω,,,δοκιμασα απο δυο διαφορετικα site κ κολλήσανε κ τα δυο στο download....δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος τροπος να δουλευει το hdmi κ να μην το βλεπει το nova go?
adi32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Με ΝΟΧ παιζει μια χαρα Αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορεις μετα να το εχεις και στο κινητο Δοκιμασα να στειλω εικονα στην Samsung με screen mirroring απο το Lenovo P1 Αν ενεργοποιησεις το mirroring και μετα πας να ανοιξεις καναλι εκει παει να παιξει αλλα δεν αρχιζει Αν ανοιξεις πρωτα στο κινητο στο novago και βαλεις να παιζει ενα καναλι και μετα ενεργοποιησεις απο την tv και το κινητο το mirroring παιζει κανονικα
Mau-Maus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Σου παίζει καλά με το intel; Γιατί σήμερα που δοκίμασα στην TV, μέτρια απόδοση, πολλά σπασίματα και δε ξέρω τι φταίει. Σε παράθυρο παίζει ελαφρώς καλύτερα, αλλά δύσκολα βλέπεις μπάλα και έτσι. Έριξα και την ανάλυση, γιατί είχε φορτώσει 4k λόγω τηλεόρασης, αλλά από ένα σημείο και κάτω, δε φαίνεται να παίζει ρόλο, ακόμα και σε 800x600. Καμιά ιδέα; Κοιτά, εγω εχω φορτώσει στο στικακι και το νοβα-go (απο την νοβα που εχω σπιτι μου) και το φουλ πακέτο οτε-go απο το πακέτο που εχει η φίλη μου και δεν της χρειάζεται, το στικακι τα παίζει ολα τέλεια χωρις το παραμικρό κόλλημα και στην μεγίστη αναλυση, το εχω πάντα πανω σε 55αρα φουλ hd, αλλά και οταν το παίρνω μαζι μου σε οποία τηλεορ το βαζω δεν εχω κανένα θέμα ! Αν σου κολλάει θα ειναι ξεκαθαρα θεμα σύνδεσης επειδη ο υπολογιστής εχει πολυ αδυναμο wiifi ! ακου τι θα κανεις, για αρχή θα πας εδω https://downloadcenter.intel.com/product/84806/Intel-Compute-Stick θα κατεβασεις και θα περάσεις τους τελευταίους οδηγους, αν δεν λυθεί το πρόβλημα τότε κανε αυτο που εχω κανει και εγω, εχω αγοράσει ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι μπλουτουθ και ετσι εχω ελευθερώσει την θυρα usb οπου εκει εχω βάλει ενα πολυ μικρο ανταπτορακι wifi σαν και αυτο https://www.skroutz.gr/s/310986/D-Link-DWA-131.html?from=account_favorites ετσι εχω τέλειο σήμα χωρις την παραμικρή αποσύνδεση, θεμα αναλύσεις δεν παιζει σε καμιά περίπτωση, μην το σκεφτεσαι καν, στην τηλεορ μου εχω σε ενα hdmi το στικακι που βλέπω νοβασπορ 1 πχ και στο άλλο hdmi το κανάλι πάλι νοβασπορ1 απο την νοβα κανονιια, τα αλλάζω μια το ενα μια το αλλο και δεν υπαρχει η παραμικρή διαφορά στην ποιότητα !!! Η διαφορά τωρα οτε και νοβα που τα εχω και τα δυο στο στικακι ειναι πως ενω την νοβα την βλέπω παντού σε οποιοδήποτε wifi δίκτυο και σε οποιοδήποτε σπίτι και αθηνα και εξοχικό, το οτε για να το δεις πρέπει υποχρεωτικά το δίκτυο wifi να ειναι οτε !
kirileman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αυτά που είπες τα έχω ήδη κάνει. Ποιό μοντέλο του compute stick έχεις; Μήπως παίζουν ρόλο τα windows ή ο browser;
Mau-Maus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 εννοεις το εχεις me wifi ανταπτορα ? τοτε πηγαινε το πισω ! τα windows 8.1 εχω και ανοιγω firefox παρε και μια εικονα καπακι τωρα σε 55 αρα οθονη ! αν ανοιξω φουλ το παράθυρο ειναι σαν αν βλεπω κανονικα απο την νοβα που εχω στην τηλεορ καμια διοαφορα και εχω το προηγούμενο μοντελο απο το δικο σου!
kirileman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το 2016 μοντέλο έχω με windows 10, θα δοκιμάσω και με firefox. Εννοείται ότι το έχω με wifi εξωτερικό και κατευθυντική κεραία προς το ρούτερ και vdsl και πληκτρολόγιο-touchpad και τα πάντα όλα. Απλώς δε δείχνει να δουλεύει σωστά ο player. ...Τελικά έπαιξε καλά. Κάποια σπασιματάκια στην κίνηση αραιά και που πρέπει να οφείλονταν στη σύνδεση, αλλά δεν αποτέλεσαν πρόβλημα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2016 από kirileman
Mau-Maus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το λεπον .. Ολα τέλεια .. βρήκα τροπο να βλεπω και οτεgo απο το στικακι σε ολες τις τηλεόρασης, πλεον εχω οτε και νοβα στο στικ και τα παιζει τελεια , παντου και χωρίς το παραμικρο κόλλημα! Την νοβα την έβαλα σε 2 λεπτα χωρίς να εχω κανένα θέμα μιας και παίζει σε ολα τα δίκτυα, ο οτε μου έσπασε τα π@#ρια γιατί θελει μονο δίκτυο οτε για να παίξει και στο σπιτι εχω νοβα, αλλά με το nox kai me Hotspot απο το κοσμοτε αριθμό μου βρήκα την ακρη ! Θησαυρός το στικακι της ιντελ τελικά .. 1
KinigosPsixon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ποιο στικακι λετε ρε παιδια να το παρουμε και εμεις. Εγω βλεπω σε ενα galaxy tab 3 μπορω ,ηπως να το συνδεσω με ανταπτορα mhl to hdmi?
kgliat Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Το 2016 μοντέλο έχω με windows 10, θα δοκιμάσω και με firefox. Εννοείται ότι το έχω με wifi εξωτερικό και κατευθυντική κεραία προς το ρούτερ και vdsl και πληκτρολόγιο-touchpad και τα πάντα όλα. Απλώς δε δείχνει να δουλεύει σωστά ο player. ...Τελικά έπαιξε καλά. Κάποια σπασιματάκια στην κίνηση αραιά και που πρέπει να οφείλονταν στη σύνδεση, αλλά δεν αποτέλεσαν πρόβλημα. Ρε παιδιά sorry αλλά ΠΩΣ έπαιξε το NOVAGO? Έχω το Intel Compute Stick και το έχω συνδέσει μέσω HDMI σε Smart TV 55''. Όταν ανοίξουμε το NOVAGO πέφτει BLOCK κατευθείαν όταν πατήσεις LiveTV.. Από το support της Forthnet είπαν πως είναι αναμενόμενο αφού η σύνδεση είναι hdmi... ΠΩΣ το κάνατε bypass εσείς; Άσε που και σε μη επιτυχημένη προσπάθειας σύνδεσης από το Stick σε κλειδώνει η Forthnet με τη MacAddress για ένα μήνα στο NovaGo. Eρώτηση: έχετε κάνει σύνδεση του Intel Compute Stick στην TV απευθείας σε HDMI ή με το mini hdmi ανταπτοράκι που έχει το Intel Stick για σύνδεση σε TV;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα