Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει κανα κολπακι ετσι ωστε να μεταφερουμε την εικονα του Οte go η Nova go, απο τα ταμπλετ-κινητα μας στην τηλεοραση? Mεσω screen mirroring που χω δοκιμασει δε γινεται... Για ριχτε καμια ιδεα...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει κανα κολπακι ετσι ωστε να μεταφερουμε την εικονα του Οte go η Nova go, απο τα ταμπλετ-κινητα μας στην τηλεοραση? Mεσω screen mirroring που χω δοκιμασει δε γινεται... Για ριχτε καμια ιδεα...

αγοράζεις το ανάλογο πακέτο και το έχεις στο κινητό σου αλλιώς δυστυχώς δεν υπάρχει 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω εχω δοκιμασει/ψαξει αρκετα χωρις αποτελεσμα. Καποιος καποτε ειχε αναφερει για καποιο android box που μετεφερε την εικονα στη  tv, αλλα ποτε δεν αναφερθηκε μοντελο κτλ

Δημοσ.

Και εγω εχω δοκιμασει/ψαξει αρκετα χωρις αποτελεσμα. Καποιος καποτε ειχε αναφερει για καποιο android box που μετεφερε την εικονα στη  tv, αλλα ποτε δεν αναφερθηκε μοντελο κτλ

Το σκεφτηκα κι εγω αυτο που λες με android box. Στο ebay βρισκεις κ με 20-25 ευρω, νομιζω αξιζει η δοκιμη

Δημοσ.

Έχοντας το Otetv λιγο καιρό ..

Απο αθλητικά ειναι μονόδρομος ...

Απο ταινίες ειναι πίσω απο την nova ...

Άρα ο καθε υποψήφιος διαλέγει και παίρνει ..

Δημοσ.

Εβαλα το Οte go στο xperia Z3 compact .Αψογη εικονα οταν δεν ηταν αλλος σπιτι στο Web.Οταν επιχειρησα mirroring στην TV δεν τα καταφερα,μαλιστα κολλησε και το  Οte go στο κινητο.Το |mirroring εγινε με το Microsoft wireless Adaptor με το οποιο εχω δει ταινιες ασυρματα απο ταμπλετ στην TV.Δεν δοκιμασα βεβαια το πιο απλο,δηλαδη συνδεση μεσω hdmi απο κινητο που διαθετει το xperia Z3,αλλα α) βαριεμαι τα καλωδια β) δεν ειναι λυση οποτε θελω ΟteTV  να κανω το παραπανω και γ) φοβαμαι μην χαλασει το πορτακι που ειναι η hdmi με το ανοιξε-κλεισε.

Η λυση που αβασανιστα απορριπτουν οι "αδαεις" συμφορμιτες πιστευω οτι ειναι η παρακατω:αγορα απο cosmote διπλης sim card στο ιδιο νουμερο κινητου στο οποιο εχει ενεργοποιηθει το  Οte go.Η μια καρτα ξαναμπαινει στο κινητο και κανει την ιδια δουλεια που εκανε και η αλλη παει σε ταμπλετ με το στικακι 3g ή 4g που εχουμε το καλοκαιρι στις διακοπες.Ετσι δεν χαλαμε  το δικαιωμα δυο συσκευων που επιτρεπει το OTETV ,γιατι οταν χρησιμοποιουμε το ταμπλετ για θεαση στην τηλεοραση θα κλεινουμε  ασφαλως το κινητο.Φυσικα η συνδεση του ταμπλετ με την tV θα γινεται μεσω hdmi.

Αν το κινητο σου διαθετει hdmi micro θα χρειαστεις ανταπτορα απο micro-mini σε κανονικη hdmi και ειμαι βεβαιος οτι θα γινει η δουλεια σου...

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται με όποιο tv box θες (τουλάχιστον εγώ το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά). Βασική προϋπόθεση (δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει) είναι να μην είναι rooted η συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται με όποιο tv box θες (τουλάχιστον εγώ το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά). Βασική προϋπόθεση (δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει) είναι να μην είναι rooted η συσκευή.

Τωρα που το σκεφτομαι ομως... το μηνυμα που στελνεις παντα οταν ανοιγεις την εφαρμογη του Οτε πως θα το στειλεις απο το tv box?

Εβαλα το Οte go στο xperia Z3 compact .Αψογη εικονα οταν δεν ηταν αλλος σπιτι στο Web.Οταν επιχειρησα mirroring στην TV δεν τα καταφερα,μαλιστα κολλησε και το  Οte go στο κινητο.Το |mirroring εγινε με το Microsoft wireless Adaptor με το οποιο εχω δει ταινιες ασυρματα απο ταμπλετ στην TV.Δεν δοκιμασα βεβαια το πιο απλο,δηλαδη συνδεση μεσω hdmi απο κινητο που διαθετει το xperia Z3,αλλα α) βαριεμαι τα καλωδια β) δεν ειναι λυση οποτε θελω ΟteTV  να κανω το παραπανω και γ) φοβαμαι μην χαλασει το πορτακι που ειναι η hdmi με το ανοιξε-κλεισε.

Η λυση που αβασανιστα απορριπτουν οι "αδαεις" συμφορμιτες πιστευω οτι ειναι η παρακατω:αγορα απο cosmote διπλης sim card στο ιδιο νουμερο κινητου στο οποιο εχει ενεργοποιηθει το  Οte go.Η μια καρτα ξαναμπαινει στο κινητο και κανει την ιδια δουλεια που εκανε και η αλλη παει σε ταμπλετ με το στικακι 3g ή 4g που εχουμε το καλοκαιρι στις διακοπες.Ετσι δεν χαλαμε  το δικαιωμα δυο συσκευων που επιτρεπει το OTETV ,γιατι οταν χρησιμοποιουμε το ταμπλετ για θεαση στην τηλεοραση θα κλεινουμε  ασφαλως το κινητο.Φυσικα η συνδεση του ταμπλετ με την tV θα γινεται μεσω hdmi.

Αν το κινητο σου διαθετει hdmi micro θα χρειαστεις ανταπτορα απο micro-mini σε κανονικη hdmi και ειμαι βεβαιος οτι θα γινει η δουλεια σου...

Εγω βασικα βλεπω Οτε go απο ενα ταμπλετ samsung tab4 που χω εδω κ 1.5 χρονο περιπου. Θα το ψαξω αυτο που λες με το καλωδιο αν κ δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος φιλε..Δηλ το ταμπλετ μου που δεν εχει εξοδο HDMI, απλα με την εξοδο micro usb θα μπορει με το αναλογο καλωδιο σε hdmi να μεταφερει εικονα??? Οπως κ να χει σ'ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από Ribof
Δημοσ.

Και πως γινεται η επιβεβαιωση αφου ειναι andoid? Δεν πρεπει να σου στειλει καποιο μηνυμαη οχι ;

Δημοσ.

Εγω βασικα βλεπω Οτε go απο ενα ταμπλετ samsung tab4 που χω εδω κ 1.5 χρονο περιπου. Θα το ψαξω αυτο που λες με το καλωδιο αν κ δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος φιλε..Δηλ το ταμπλετ μου που δεν εχει εξοδο HDMI, απλα με την εξοδο micro usb θα μπορει με το αναλογο καλωδιο σε hdmi να μεταφερει εικονα??? Οπως κ να χει σ'ευχαριστω πολυ!

Μεσω usb γινεται μονο αν το tablet ειναι mhl compatible. Μπορεις να το τσεκαρεις στο gsmarena αν το δικο σου ειναι(εγω μονο καποια samsung ξερω οτι το χρησιμοποιουν). Τοτε και μονο τοτε με ειδικο ανταπτορα μπορεις να στειλεις την εικονα στην tv.

Εγω παντως θα παραγγελω ενα box των 20-25€ απο κινα και θα δοκιμασω(μιας και ελαχιστοι δινουν πληροφοριες επ αυτου), εαν δεν δουλεψει θα το χρησιμοποιησω για kodi. Το μονο που ελπιζω ειναι να μην μου χρεωσει αλλαγη συσκευης το novago ακομα και αν δεν δουλεψει και μεινω ενα μηνα χωρις.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα δεν ειναι mhl η συσκευη μου δυστυχως... Παρολα αυτα χθες μετα απο πολλες δοκιμες ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΤΕ TV GO AΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΣΩ SCREEN MIRRORING!! Βεβαια σε οσο πιο μικρη αναλυση βλεπεις τοσο πιο ομαλη ειναι η εικονα που βλεπεις στην TV!

Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται: Ανοιγουμε την εφαρμογη του ΟΤΕ στο ταμπλετ, μπαινουμε στο μενου κ επιλεγουμε ενα καναλι. Οταν το επιλεγουμε μας το βγαζει το καναλι σε μικρη οθονουλα κατω δεξια. ΠΡΙΝ πατησουμε επανω του για εξοδο σε μεγαλη οθονη ενεργοποιουμε το screen mirorring στο ταμπλετ. Μολις συνδεθει στην τηλεοραση 9 στις 10 φορες παιζει κανονικα! Μετα παταμε ολοκληρη οθονη κ ειμαστε οκ. Προτεινω μια μεσαια αναλυση για να μη σας κολλαει η εικονα κ κανει μικροπαγωματα... Δοκιμαστε κ περιμενω εμπειριες, εγω βλεπω κανονικοτατα παντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να δείτε NovaGo στη τηλεόραση μέσω του pc σας απλα τρέξτε το στο android emulator NOX.
Σε otetv δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλα στο NovaGo δουλεύει 100% τις 4 τελευταίες αγωνίστηκές έτσι τις είδα

• Like 1
Δημοσ.

Για να δείτε NovaGo στη τηλεόραση μέσω του pc σας απλα τρέξτε το στο android emulator NOX.

Σε otetv δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλα στο NovaGo δουλεύει 100% τις 4 τελευταίες αγωνίστηκές έτσι τις είδα

Eννοεις απο λαπτοπ οχι απο pc ετσι? Γιατι σε σταθερο νομιζω δε μπορεις να δεις nova go

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...