Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να δουλέψει γιατί φαίνεται ωραίο αλλα δεν το βλέπω.

Οι κοινότητα των gamer γενικά όλοι οι gamers είναι τεμπέληδες,όχι στην ζωή αλλα στην ώρα του gaming.Αράζεις την πιο αναπαυτική καρέκλα την οποία την έχεις ακριβοπληρώσει η κάνεις πατέντες με μαξιλάρια σε μια φθηνή καρέκλα να είσαι άνετα και λιώνεις με τις ώρες αφήνοντας την δράση στην οθόνη όσο εσυ παίζεις ξεκούραστα.

Πιστεύω λίγοι θέλουν να τρέχουν μέσα σε ένα δωμάτιο η οπουδήποτε και να παίζουν κουράζοντας τον εαυτό τους.

Ίσως να το κάνουν αυτοί που θέλουν δράση πιο άμεσα και δεν κάνουν κάποια κουραστική δουλειά.

Όταν όμως βλέπεις να πωλούνται πολύ οι αναπαυτικές καρέκλες gaming αλλα και γραφεία σε τιμές άνω των 300 το καθένα τότε καταλαβαίνεις πως το τεμπέλικο gaming παίρνει θέση.

Ακριβώς έτσι είναι οπότε απατο

*βήχει* wii?

Μία φορά έκατσε αυτή η επιτυχία και κυρίως από casuals που τα άφησαν να σκονιζονται
Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμασει vr ποτε, ακομα και αν μου αρεσει το συγκεκριμενο δεν θα το αγοραζα ποτε για πολλους λογους αλλα μου αρεσει που οι εταιριες πειραματιζονται φτιαχνοντας "ακυρα" πραγματα που απευθυνονται στο 0,1% της αγορας. well done

• Like 2
Δημοσ.

Οταν το εκανε ο linus η msi κοιμοταν ακομα.

Παντως ισως ειναι η αρχη για κατι της προκοπης.

Σιγουρα ακομα οπως ειναι αξιζει μονο συσχετισμους με την παραπανω επικη φοτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...