Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Θελω να παρω μια για το Samsung Galaxy S5 και βλεπω τεραστιες διαφορες τιμων . Ειναι ολες ιδιες ή κατι δεν παει καλα ? Ευχαριστω.
veteranos123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μπαταρίες στα link ειναι για τρία διαφορετικά μοντέλα s5. Η πρώτη είναι για το s5, η δεύτερη για το s5 mini και η τρίτη για το s5 neo. Οπότε μάλλον είναι και τα μοντέλα των μπαταριών διαφορετικά οπότε γι'αυτό έχουν και διαφορετική τιμή. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μπαταρίες στα link ειναι για τρία διαφορετικά μοντέλα s5. Η πρώτη είναι για το s5, η δεύτερη για το s5 mini και η τρίτη για το s5 neo. Οπότε μάλλον είναι και τα μοντέλα των μπαταριών διαφορετικά οπότε γι'αυτό έχουν και διαφορετική τιμή. Σωστα αλλα και για το κανονικο S5 βλεπω μεγαλες διαφορες . Ευχαριστω https://www.skroutz.gr/s/4666328/Samsung-EB-BG900-Galaxy-S5.html
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν την βιαζεσαι κάνε παραγγελία από εξωτερικό
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω αλλα η απορια μου ειναι αν απο αυτες του παραπανω link ειναι ολλες ιδιες με τοσο διαφορετικη τιμη .
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πήρα μια από σκρουτζομάγαζο για το παλιό μου galaxy s2 και σε μια βδομάδα άρχισε να έχει προβλήματα του τύπου "φορτίζει σε 14213412431243 ώρες και αδειάζει σε 1" Δεν ήταν θέμα κινητού μιας και δοκίμασα κ άλλη μπαταρία που μου έφεραν και ήταν μια χαρά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πήρα μια από σκρουτζομάγαζο για το παλιό μου galaxy s2 και σε μια βδομάδα άρχισε να έχει προβλήματα του τύπου "φορτίζει σε 14213412431243 ώρες και αδειάζει σε 1" Δεν ήταν θέμα κινητού μιας και δοκίμασα κ άλλη μπαταρία που μου έφεραν και ήταν μια χαρά. Εγραφε samsung η μπαταρια επανω ?
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγραφε samsung η μπαταρια επανω ? Ήταν τα πάντα ίδια με την original που είχα. Την κοίταξα εννοείται. Τώρα μπορεί να έπεσα σε προβληματική. Τέλος πάντων δεν ασχολήθηκα μιας και το κινητό το έδωσα στην αδερφή μου. 1
2.1Ohm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Hamza telecom έχει ανταλλακτικά και μπαταρίες για όλα σχεδόν τα κινητά μην πάρεις από εκεί! Είχα πάρει για το V10 μου ιμιτασιον και δν ήθελαν και να μου την δώσουν τα λεφτά πίσω.. μετά από φασαρία τλκα τα πήρα βέβαια
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη παρηγγειλα και μου ειπαν και 6 μηνες εγγυηση .
AntiCambeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα αγοράσει για γνωστό 1 μπαταρία για 1 παλιό απλό Samsung περίπου στα 7€ απο Ebay-Germany,ήρθε σε 1 εβδομάδα.Στον Γερμανό την πουλούσαν κάπου 25€.Εξωτερικά ήταν ολόιδια με την γνήσια Θα τσεκάρω την μπαταρία αν μπορέσω για να δω,αν πχ έχει φουσκώσει είναι μαϊμού. Εχει αγοράσει κάποιος απο εσάς μπαταρία απο Ebay;Βγήκε καλή; Πιθανότατα οι μπαταρίες των μεγάλων αλυσίδων και των καταστημάτων που τις πωλούν πιο φθηνά είναι ίδιες,απλά οι μεγάλες αλυσίδες βγάζουν πολλαπλάσιο κέρδος.Ακόμα και των μικρών καταστημάτων του Σκρουτζ η όχι βγάζουν κέρδος γιατί πιθανόν να αγοράζουν παραεισαγωγής και σε πολλά τεμάχια.
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα αγοράσει για γνωστό 1 μπαταρία για 1 παλιό απλό Samsung περίπου στα 7€ απο Ebay-Germany,ήρθε σε 1 εβδομάδα.Στον Γερμανό την πουλούσαν κάπου 25€.Εξωτερικά ήταν ολόιδια με την γνήσια Θα τσεκάρω την μπαταρία αν μπορέσω για να δω,αν πχ έχει φουσκώσει είναι μαϊμού. Εχει αγοράσει κάποιος απο εσάς μπαταρία απο Ebay;Βγήκε καλή; Πιθανότατα οι μπαταρίες των μεγάλων αλυσίδων και των καταστημάτων που τις πωλούν πιο φθηνά είναι ίδιες,απλά οι μεγάλες αλυσίδες βγάζουν πολλαπλάσιο κέρδος.Ακόμα και των μικρών καταστημάτων του Σκρουτζ η όχι βγάζουν κέρδος γιατί πιθανόν να αγοράζουν παραεισαγωγής και σε πολλά τεμάχια. ΑΝ φουσκώσει η μπαταρία δεν είναι απαραίτητα μαϊμού.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη παρηγγειλα και μου ειπαν και 6 μηνες εγγυηση . Την παρελαβα χθες και ειναι μια χαρα .Ημερομηνια παραγωγης 31/5/2016 Βλεπω οτι το πιο πανω link οδηγει σε μη διαθεσιμο προιον.Μαλλον ξεπουλησαν .
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Στο προηγούμενό μου κινητό είχε φουσκώσει μετά από πολλά χρόνια η εργοστασιακή μπαταρία, την οποία αντικατέστησα με μία πολύ οικονομική από skroutzομάγαζο, και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα