Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω  ένα περίεργο πρόβλημα.  Όταν εχω συνδεδεμενη την οθονη με την καρτα γραφικων με hdmi , κατα την εκκινηση του Pc  δεν φορτωνουν τα Bios . Λεει οτι δεν εχει σημα η οθονη και μετα απο 7-8 δευτερα μπαινει κανονικα στα windows 10 και ειναι ετοιμο το pc  προς χρηση.

Μετα απο πολυ ψαξιμο αλλαξα για "πλακα" το καλωδιο  και εβαλα να συνδεονται μεσω dvi-d και ολα ειναι ενταξει! Το pc ανοιγει κανονικοτα , φορτωνουν τα bios και μετα μπαινουν τα windows οπως και με το hdmi.

Τι μπορω να κανω για να δειχνουν τα Bios με hdmi ? το κακο ειναι οτι εχω οθονη με freesync  και με dvi-d δεν γινεται δουλεια. Εκτος αν πρεπει να βαζω και να βγαζω τα καλωδια :-(

Οθονη  https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html?from=autocomplete&keyphrase=23mp68vq

καρτα https://www.skroutz.gr/s/9523644/Sapphire-Radeon-RX480-8GB-Nitro-OC-11260-01-20G.html

μητρικη https://www.skroutz.gr/s/7750451/MSI-B150M-Mortar.html

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι πολυ συχνο προβλημα αυτο οταν γινεται χρηση του hdmi και δεν διορθώνεται.

Λογικο ομως αν πατησεις del την καταλληλη στιγμη εστω και στα τυφλα θα μπει στο bios και θα εχεις εικονα κανονικά!

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως ειναι πολυ συχνο προβλημα αυτο οταν γινεται χρηση του hdmi και δεν διορθώνεται.

Λογικο ομως αν πατησεις del την καταλληλη στιγμη εστω και στα τυφλα θα μπει στο bios και θα εχεις εικονα κανονικά!

WalkerSw  δηλαδη οποτε θελω να μπω στα bios θα βαζω και θα βγαζω καλωδιο για πιο σιγουρα ?  Οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα οπως πιστευα.

Και ταραξα τη μητρικη σε clear cmos νομιζοντας οτι εχω κανει κατι λαθος   :X

Δημοσ.

Καλησπέρα, ωραίες επιλογές!

Kάποιοι το έλυσαν μετά απο clear cmos.

Με πρόλαβες.

Δοκίμασε όπως σου είπε νωρίτερα del ή F2 μόλις συνδεθεί το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Οχι δεν εχει καπιο πρόβλημα

2 σταθερους και ενα λαπτοπ εχω και τα τρια το ιδιο κανουν οταν τα συνδεω με hdmi στην τηλεόραση!

Γενικα η αποψη μου εδω και πολλα χρονια ειναι οτι το hdmi δεν θα επρεπε ποτε να υπαρξει ως πρότυπο συνδεσης σε οθονες υπολογιστων. Πολλα προβληματα οπως το δικο σου αλλα κυριως με το scaling.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, ωραίες επιλογές!

Kάποιοι το έλυσαν μετά απο clear cmos.

Με πρόλαβες.

Δοκίμασε όπως σου είπε νωρίτερα del ή F2 μόλις συνδεθεί το πληκτρολόγιο.

χεχε ευχαριστω πολυ :)

Οχι δεν εχει καπιο πρόβλημα

2 σταθερους και ενα λαπτοπ εχω και τα τρια το ιδιο κανουν οταν τα συνδεω με hdmi στην τηλεόραση!

Γενικα η αποψη μου εδω και πολλα χρονια ειναι οτι το hdmi δεν θα επρεπε ποτε να υπαρξει ως πρότυπο συνδεσης σε οθονες υπολογιστων. Πολλα προβληματα οπως το δικο σου αλλα κυριως με το scaling.

Οποτε αφου δεν υπαρχει καποιο προβλημα μενω ως εχει. Να 'στε καλα για τις γρηγορες απαντησεις σας γιατι πραγματικα βασανιζομαι εδω και μερικες μερες αδικα .

Δημοσ.

Μπήκα λίγο στη μητρική σου και βρήκα αυτό

post-182716-0-70335100-1473779900_thumb.jpg

ρίξε μια ματιά.

Δημοσ.

Μπήκα λίγο στη μητρική σου και βρήκα αυτό

attachicon.gifΚαταγραφή.JPG

ρίξε μια ματιά.

ελα ρε radiohead τι πηγες και βρηκες ?? :D  Το build mou το εχω φτιαξει εδω και μια εβδομαδα και δεν εχω προλαβει να δω τα εξτρα γιατι δεν προλαβαινω.  Να σαι καλα και παλι φιλε μου! :-)

Δημοσ.

Στο έβαλα να το δείς σαν εναλλακτική άν δεν βγάλεις άκρη με del-f2 για να μην αλλάζεις καλώδια.

Να το χαρείς!

Δημοσ.

ενημερωτικα δεν εχεις συνδεμενη καμια τηλεοραση η καμια δευτερη οθονη ε;

όχι οχι φιλε μου μονο την οθονη του υπολογιστη .

Δημοσ.

Απλά η οθόνη αργεί να βγεί απο sleep mode. Τώρα γιατί το κάνει με το HDMI και όχι με το DVI? Πιθανόν εσωτερικά το σήμα περνά απο άλλο controller που έχει αυτή την καθυστέρηση.

Μια άλλη λύση εκτός απο το να πατήσεις το Del στα τυφλά, είναι μόλις βάλεις μπρός τον υπολογιστή να πατήσεις το κουμπί Pause. Όταν η οθόνη ξυπνήσει, πατάς ένα οποιοδήποτε πλήκτρο και ο υπολογιστής συνεχίζει το boot κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...