GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 μπορει να εχεις και δικιο απλα εστω και για το ψυχολογικο κομματι δεν θα ηθελα καποιο με υψηλο σαρ. Γενικα δεν παιζει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα? Αν περιμενω κανενα μηνα ακομα παιζει να πεσει η τιμη καποιου αλλου που να πληρει τις "προυποθεσεις " μου ; Φίλε το ψυχολογικό κομμάτι σε περιορίζει πολύ, οπότε καλή τύχη. Προσωπικά σαν μηχανικός πληροφορικής αναλύω δεδομένα και βάση αυτών παίρνω αποφάσεις, αλλά αντιλαμβάνομαι πως δεν λειτουργούν όλοι έτσι.
jimmysss! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 για το redmi 3s ξερουμε τιποτα; αξιζει ;
jimmysss! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδα οτι τα παμπλικ εβγαλαν το Ζ3 στα 250Ε . Τι λετε αξιζει; Γενικα τι παιζει κιολας με τα Sony γιατι δεν τα ειχα ποτε σε εκτίμηση
adi32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-p-161103.html?js_redirect=1 για μπαταρια κτηνος
panos- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-p-161103.html?js_redirect=1 για μπαταρια κτηνος Δεν θα του αρέσει γιατί έχει υψηλό σάρ, ας πάει να πάρει το Ζ3 δυο ετών κινητό με 250ε.
jimmysss! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα του αρέσει γιατί έχει υψηλό σάρ, ας πάει να πάρει το Ζ3 δυο ετών κινητό με 250ε. δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος. Εξαλλου για αυτο ρωτησα και εγω επειδη δεν ξερω αν αξιζει..
panos- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος. Εξαλλου για αυτο ρωτησα και εγω επειδη δεν ξερω αν αξιζει.. Δεν είναι καθόλου ειρωνία. Σου έχουμε προτείνει τόσο καλά κινητά αλλά προβληματιζεσαι με κάτι (SAR) το οποίο τελικά δεν έχει αναφερθεί ότι είναι επικυνδινο. Εξάλλου ζεις σε ένα περιβάλλον με καυσαέρια κλπ και περιμένεις να σε καταστρέψει το κινητό; Για σκέψου το λιγάκι
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Aμα το σκεφτεις το Z3 δν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ κακη επιλογη!Οθοναρα, κατασκευη τελεια, αδιαβροχο, ηχια μπροστα, πολυ καλη καμερα, μπαταρια ΚΤΗΝΟΣ, lagg δν εχει απλα, ολες τις εφαρμογες τις τρεχει πολυ καλα μονο στα βαρια παιχνιδια πλεον θα εχει ψιλοθεμα(oxi unplayable αλλα θα χανει κανα frame)!Θα μεινεις με android 6 βεβαια(εκτος και αμα το κανεις root και βαλεις custom rom)!Εγω nexus 5x θα επερνα! Ψαξε και το sar του τα lg συνηθως εχουν το χαμηλοτερο βαριεμαι να ψαχνω του 5x για να σου πω!
jimmysss! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Aμα το σκεφτεις το Z3 δν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ κακη επιλογη! Οθοναρα, κατασκευη τελεια, αδιαβροχο, ηχια μπροστα, πολυ καλη καμερα, μπαταρια ΚΤΗΝΟΣ, lagg δν εχει απλα, ολες τις εφαρμογες τις τρεχει πολυ καλα μονο στα βαρια παιχνιδια πλεον θα εχει ψιλοθεμα(oxi unplayable αλλα θα χανει κανα frame)! Θα μεινεις με android 6 βεβαια(εκτος και αμα το κανεις root και βαλεις custom rom)! Εγω nexus 5x θα επερνα! Ψαξε και το sar του τα lg συνηθως εχουν το χαμηλοτερο βαριεμαι να ψαχνω του 5x για να σου πω! Και εγω για 5χ πηγαινα και για την ακριβεια τελικα το πηρα στον αδερφο μου, απλα η μπαταρια του ειναι μετριοτατη και στο στρατο(επειδη μπαινω τωρα) χρειαζεται μια καλη μπαταρια και επισης δεν εχει ουτε ραδιο.. με αλλα λογια ειναι αρκετουτσικες παραχωρησεις για ενα κατα τα αλλα τελειο κινητο
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω για 5χ πηγαινα και για την ακριβεια τελικα το πηρα στον αδερφο μου, απλα η μπαταρια του ειναι μετριοτατη και στο στρατο(επειδη μπαινω τωρα) χρειαζεται μια καλη μπαταρια και επισης δεν εχει ουτε ραδιο.. με αλλα λογια ειναι αρκετουτσικες παραχωρησεις για ενα κατα τα αλλα τελειο κινητο Η συμβιβαζεσαι με το Sar , η συμβιβαζεσαι οτι θα μεινεις με android 6 (και περνεις Ζ3) , η συμβιβαζεσαι οτι θα εχεις κακη μπαταρια και θα εισαι με powerbank στο χερι! Ολα να τα εχεις δν μπορεις απο οτι φαινεται!
jimmysss! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Για χιαομι αξιζει τον κοπο να ψαχτω; Και αν ναι τι? με προβληματιζει απο την μια η παντοφλα (5,5") αν θα χωραει τσεπη απο την αλλη ολα τα κινητα καπου εκει ειναι πλεον
vchristod84 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Για χιαομι αξιζει τον κοπο να ψαχτω; Και αν ναι τι? με προβληματιζει απο την μια η παντοφλα (5,5") αν θα χωραει τσεπη απο την αλλη ολα τα κινητα καπου εκει ειναι πλεονΔε χρειάζεται να πάρεις "παντόφλα",υπάρχει και το redmi 3/3 pro στις 5 ίντσες. . Το note είναι 5,5. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις στο xiaomi είναι το αρχικό σεταρισμα. Να βρεις ποιες εφαρμογές θα δουλεύουν στο background που θα θες να σου έρχονται ειδοποιήσεις και μετά θα είσαι φουλ ευχαριστημένος. Θα χαίρεσαι τα λεφτά που έδωσες και τα λεφτά που γλίτωσες απ' το να πάρεις κάτι ακριβότερο με μικρότερη ουσιαστική αξία
jimmysss! Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Επανερχομαι με ανεβασμενο μπατζετ. μπορω να διαθεσω μαχ μεχρι 270 (για ελλαδα) αν και μου μπηκαν και ιδεες για το redminot 3 pro με την 800 μπαντα απο gearbest που παιζει στα 150Ε.Γενικα οπως εχω πει προτιμω απο ελλαδα. Υπαρχει καμια νεα προταση ?
Donalhioy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 μου μπηκαν και ιδεες για το redminot 3 pro με την 800 μπαντα απο gearbest που παιζει στα 150Ε. Γενικα οπως εχω πει προτιμω απο ελλαδα. Υπαρχει καμια νεα προταση ? xiaomi redmi note 3 pro με την 800αρα απο ελλαδα http://youhou.gr/XIAOMI-REDMI-NOTE3-PRO-32GB(GREY) τουλαχιστον ετσι λενε.. αλλα ρωτα καλου κακου
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν έχεις άνεση χρόνου και μπορείς να περιμένεις γιατι δεν ρίχνεις την παραγγελία σου από gearbest ώστε να γλυτωσεις και χρήματα; Στην τελική αν δεν έχεις paypal η λογαριασμό εκεί ή οποιοδηποτε πρόβλημα πες σε ένα αξιόπιστο μέλος από εδώ μέσα να στο κάνει παραγγελία και να στο δώσει μόλις ερθει και του δίνεις τα χρήματα+κάτι για τον "κόπο" του (ούτως ή άλλως θα γλυτωσεις χρήματα από την αγορά από κινα αντί για Ελλαδα) Γίνονται και αυτά Βέβαια μιλάω πάντα γ αξιόπιστα άτομα έτσι. Και θα γλυτωσεις χρήματα το ξαναλεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα