Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και περασε ο καιρος και ακομα κινητου που να με καλυπτει δεν βρηκα απευθυνομαι παλι σε εσας.
Θελω ενα κινητο που να:

εχει αξιοπρεπη μπαταρια ,

ραδιο ,

ΧΑΜΗΛΟ SAR ,

δεν θα με χαλαγε και μια καλη καμερα

και τελος να μου κρατησει στο χρονο (χωρις κολληματα κλπ ) καμια 3ετια.

Γενικα θα παιζει πολυ messenger , φβ ,viber , google maps(gps). 

θα προτιμουσα αγορα απο ελλαδα με budget ως 220 βαριά 250 εκτος αν υπαρχει κατι που να αξιζει αρκετα απο εξωτερικο αλλα εκει μεχρι 160Ε.

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και περασε ο καιρος και ακομα κινητου που να με καλυπτει δεν βρηκα απευθυνομαι παλι σε εσας.

Θελω ενα κινητο που να:

ραδιο ,

ΧΑΜΗΛΟ SAR ,

θα προτιμουσα αγορα απο ελλαδα με budget ως 220 βαριά 250 εκτος αν υπαρχει κατι που να αξιζει αρκετα απο εξωτερικο αλλα εκει μεχρι 160Ε.

Redmi note 3 pro. Δε θα σου συνιστούσα αγορά από Ελλάδα γιατί θα πληρώσεις τσάμπα γ@μησι@τικ@
Δημοσ.

το π9 εχει υψηλο σαρ και το νεξους εχει μετρια μπαταρια και ελειψη ραδιοφωνου :(

το redmi note 3 pro (αυτο με την 800 μπαντα ) στα ποσα παιζει και απο που ειναι καλυτερα ?

Επισης για redmi 3 (3s , 3χ ) τι λετε;

Δημοσ.

Θελω ενα κινητο που να:

ραδιο ,

ΧΑΜΗΛΟ SAR ,

αν το θες για google maps πάρε με snapdragon γιατί οι υπόλοιποι επεξεργαστές έχουν πρόβλημα με την τοποθεσία

Δημοσ.

αν το θες για google maps πάρε με snapdragon γιατί οι υπόλοιποι επεξεργαστές έχουν πρόβλημα με την τοποθεσία

Αναφερεσαι στον κινεζο τωρα;

Απο ελλαδα σε κατι πιο safe δεν εχουμε ;

Δημοσ.

Αναφερεσαι στον κινεζο τωρα;

Απο ελλαδα σε κατι πιο safe δεν εχουμε ;

σε όλα ακόμα και τα iphones έχουν θέμα με google maps πολλές φορές δείχνουν με απώλειά 20 μέτρα

δες το ->

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-vibe-k5-plus-silver-pa2r00032ro-1179853.html?rbtc=pse%7Corg%7C%7C%7Cp%7Cbestprice%7C&ref=bestprice.gr

Δημοσ.

lenovo ?? Γενικα εχω κακες εμπειριες απο κοντινους φιλους. 
Τιποτα αλλο που δεν θα αρχισει να λαγκαρει και να θριματιζεται ευκολα ?

Δημοσ.

lenovo ?? Γενικα εχω κακες εμπειριες απο κοντινους φιλους. 

Τιποτα αλλο που δεν θα αρχισει να λαγκαρει και να θριματιζεται ευκολα ?

Δες το Lenovo Moto G4.

Α ναι, έχεις κακές εμπειρίες από κοντινούς φίλους.

#dramaModeOn

Τότε πάρε ένα Samsung της κακιάς ώρας σε ένα μήνα να σέρνεται απλά γιατί οι κοντινοί σου φίλοι έχουν Samsung.

#dramaModeOff

Κάνε ότι καταλαβαίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

το g4 εχει υψηλο SAR κατα τα αλλα μου αρεσει αρκετα.
σε πληροφορω οτι κανενας φιλος δεν εχει samsung. LG hawuai και τετοια πεζουν.

για αυτο ζηταω την αποψη σας..

Πχ το redmi 3s 3gb αξιζει? 

Δημοσ.

το g4 εχει υψηλο SAR κατα τα αλλα μου αρεσει αρκετα.

σε πληροφορω οτι κανενας φιλος δεν εχει samsung. LG hawuai και τετοια πεζουν.

για αυτο ζηταω την αποψη σας..

Πχ το redmi 3s 3gb αξιζει?

Οκ,

Να φοράς ακουστικά το σκέφτηκες;

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν γινεται να κουβαλας παντα ακουστικα. εκτος αυτου οταν εχεις ανοιχτα δεδομενα ολη την ωρα και εχεις το κινητο στην τσεπη σου ψηνονται τα..  :P

Δημοσ.

Σοβαρή μελέτη πως το sar προκαλεί θέματα υγείας ΔΕΝ υπάρχει. Αν θα ασχοληθούμε με αυτά ας ξεκινήσουμε με τα καλώδια ψηλής τάσης που όντως προκαλούν καρκίνους, μετά γιατί να μην πάμε και στις κεραίες κινητής; γιατί να μην ασχοληθούμε και με τα wifi? θεωρώ αυτή την ιστορία χωρίς πραγματικό νόημα, μα κυρίως χωρίς επιστημονικές αποδείξεις πως όντως προκαλεί πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρή μελέτη πως το sar προκαλεί θέματα υγείας ΔΕΝ υπάρχει. Αν θα ασχοληθούμε με αυτά ας ξεκινήσουμε με τα καλώδια ψηλής τάσης που όντως προκαλούν καρκίνους, μετά γιατί να μην πάμε και στις κεραίες κινητής; γιατί να μην ασχοληθούμε και με τα wifi? θεωρώ αυτή την ιστορία χωρίς πραγματικό νόημα, μα κυρίως χωρίς επιστημονικές αποδείξεις πως όντως προκαλεί πρόβλημα.

μπορει να εχεις και δικιο απλα εστω και για το ψυχολογικο κομματι δεν θα ηθελα καποιο με υψηλο σαρ.

Γενικα δεν παιζει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα? Αν περιμενω κανενα μηνα ακομα παιζει να πεσει η τιμη καποιου αλλου που να πληρει τις "προυποθεσεις " μου ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...