stevchrly Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Επειδή δεν θέλουμε όλοι φωτιζόμενα πληκτρολόγια μπροστά σε μεγάλες οθόνες που φωτίζουν το σύμπαν και χωρίς μπαταρίες που ξερνάνε και καταστρέφουν τις συσκευές, εδώ και χρόνια είμαι με ενσύρματα πληκτρολόγια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από τον περασμένο Μάρτη έχω αγοράσει από το Amazon αυτό https://www.amazon.com/gp/product/B00A7Z0WQ0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 η τιμή του με τα μεταφορικά μου βγήκε 28,89 ευρώ μέχρι τη πόρτα μου Σαν πληκτρολόγιο το έχω βολευτεί δεν έχω κανένα θέμα ούτε φυσικά είχα θέματα με διάφορα άλλα κατά καιρούς πληκτρολόγια ίσως επειδή δεν είμαι συγγραφέας όπως μερικοί
skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πάντως τώρα που βγήκε το butterfly v2 πληκτρολόγιο σαν τεχνολογία πιστεύω ότι το τελευταίο magic keyboard το θάψανε. Ποιος θα αγοράσει butterfly v1 πληκτρολόγιο; Θα περιμένουν όλοι butterfly v2 εξωτερικό πληκτρολόγιο.
haHa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πάντως τώρα που βγήκε το butterfly v2 πληκτρολόγιο σαν τεχνολογία πιστεύω ότι το τελευταίο magic keyboard το θάψανε. Ποιος θα αγοράσει butterfly v1 πληκτρολόγιο; Θα περιμένουν όλοι butterfly v2 εξωτερικό πληκτρολόγιο. Δεν εχει butterfly μηχανισμο το wireless magic keyboard, κανονικο scissor μηχανισμο εχει. Η apple φανταζομαι θεωρησε οτι δεν χρειαζεται να υποβαθμισει την αισθηση πληκτρολογησης απο την στιγμη που δεν υπαρχει περιορισμος παχους στο wireless magic keyboard κ για αυτο εβαλε scissor μηχανισμο.
skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δεν εχει butterfly μηχανισμο το wireless magic keyboard, κανονικο scissor μηχανισμο εχει. Η apple φανταζομαι θεωρησε οτι δεν χρειαζεται να υποβαθμισει την αισθηση πληκτρολογησης απο την στιγμη που δεν υπαρχει περιορισμος παχους στο wireless magic keyboard κ για αυτο εβαλε scissor μηχανισμο. Ναι έχεις δίκιο.Το είχα δει και σε ένα video αυτό. Βασικά θα ήθελα να δω σχόλια στο forum από άτομα που έχουν δοκιμάσει τον butterfly v2 μηχανισμό, για να πάρω μια πρώτη γνώμη.
chemicalgoo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Σαν το discontinued Logitech Dinovo Mac edition δεν υπάρχει. Σκυλί, τρομερά smooth πληκτρολόγηση, wireless, smart keys.. ΤΕΛΕΙΟ!
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αλλάζω τη γνώμη μου για το apple magic keyboard 2 τώρα που το χρησιμοποιώ. Σίγουρα το καλύτερο πληκτρολόγιο που είχα ever. 1
Jiakometi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Συμφωνώ, αλλά ενναλακτικά η καλύτερη τρίτη λύση είναι αυτή.
thodoris20s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Συμφωνώ, αλλά ενναλακτικά η καλύτερη τρίτη λύση είναι αυτή. Ακριβό είναι και αυτό. Γιατί να μην πάρει κάποιος το magic keyboard numpad space grey ας πούμε που βγαίνει πάνω κάτω στα ίδια και είναι εξαιρετικό; Δυστυχώς επειδή είμαι και γω σε αναζήτηση για αγορά καινούργιου πληκτρολογίου για mac, απ'όσο ψάχνω παραμένει η καλύτερη λύση το logitech k780 ακόμα και σήμερα. Δεν έχει βγει ακόμα κάτι εξίσου καλό ποιοτικά και αισθητικά με της Apple. Ίσως το satechi να έρχεται δεύτερο.
sakis697 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Κατι αντιστοιχο του trackpad, που ομως να μπορω να χρησιμοποιω τις χειρονομιες εχουμε; Κ θα ηθελα πληκτρολογιο μηχανικο για mac αν εχετε να πειτε κατι καλο, ας ειναι κ με καλωδιο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα