γροσερισοπ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 εγώ ΟΚ είχα θέμα στην αρχή με το 12άρι αλλα συνηθίζεται και μια χαρά τη κάνω τη δουλειά μου. δεν με εντυπωσιάζει αλλα και τι να κάνουμε το μηχάνημα είναι κάτω του ενώς κιλού και αυτό έχει σημασία. ούτε για heavy edit είναι ούτε για τίποτα. αν σκαλώνει τώρα οποιοσδήποτε με το 12άρι και το πληκτρολόγιο του τότε αναρωτιέμαι αν έχει συνηπάρξει μαζι του πάνω από ένα μηνά, και όχι να γράψεις 1 πρόταση στο public.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εχω συνυπάρξει εγώ 1.5 μήνα, το περισσότερο ήταν pages typing, simulation σε Matlab και ενα VM σε Ubuntu για ενα προγραμμα για logic synthesis. Το λάτρεψα το πληκτρολόγιο, όσο για τα προγράμματα τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαριά δεν είχα κανένα πρόβλημα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχω λεφτά να πετάξω σε controversial πράγματα. Όταν βρω δουλειά να τα βγάζει, το βλέπω. Μέχρι τότε, η δοκιμή στο public είναι μονόδρομος
haHa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δε διαφωνώ σε τιποτα απο αυτα που λες. Δεν είπα οτι ειναι τα ίδια, είπα οτι το πληκτρολόγιο του MacBook εμένα προσωπικά μου αρέσει και φανταζομαι και σε πολύ ακόμα κόσμο. Η κουβέντα ξεκίνησε με την καινούρια εμμονή του HaHa να αναφέρει το πληκτρολόγιο ως "κάκιστο" παραθέτοντας σεντόνια απο copy-paste ως συνηθίζει να κανει (μέχρι πρόσφατα ήταν η οθόνη του MB Pro, η εγγύηση της Apple και τα drivers του MacOS, ψάξε λιγο τα post του και θα καταλάβεις) και επάνω σε αυτό εξέφρασα τη διαφωνία μου .Οι εμμονες σου βλεπω συνεχίζονται. Δεν μπορει να εχει καποιος διαφορετικη γνωμη απο εσενα κ πιστευει οτι δεν είναι καλο το πληκτρολόγιο του macbook ( οπως αρκετοι που εγραψαν σε αυτο το thread). Χμμ... 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχω λεφτά να πετάξω σε controversial πράγματα. Όταν βρω δουλειά να τα βγάζει, το βλέπω. Μέχρι τότε, η δοκιμή στο public είναι μονόδρομος Κανένας μας δεν έχει. Εγώ είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω γιατί μου το δώσανε στο πλαίσιο ενός project. Το δικό μου λάπτοπ είναι ένα MBR Pro. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και δοκίμασε το, αν μπορείς 2-3 φορές. Όπως είπα και πριν είναι θέμα προτιμήσεων του καθενός.
Haldol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εγώ που το εχω δοκιμάσει (και εχω Pro 13") ανήκω στον υπόλοιπο μισό πλανήτη που το βρίσκει μια χαρά (και δεν κάνω χρήση browsing αλλα βαριά χρήση!). Δεν το λένε ΟΛΟΙ, ο HaHa το λέει, οπότε καλυτερα πήγαινε σε μαγαζί και δοκίμασε το. Βασικά ύστερα από ορισμένες αντιπαραθέσεις που είχα με τον haHa, έχω αναπτύξει haHa-ασπίδα, καθώς έχω καταλάβει ότι για να θεωρήσει κάποιο προϊόν κακό του αρκεί να είναι της Apple. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως (για το πληκτρολόγιο του MB 12") δεν κάνει κάτι τέτοιο, οι περισσότερες γνώμες που διαβάζω -παγκοσμίως- συμπίπτουν με αυτή του haHa. Όπως και να 'χει ανυπομονώ να πάω κέντρο στο Public, θέλω να δω από μόνος μου τι έφτιαξαν! Αν βασιζόμουν σε ότι λέει ο καθένας στο Insomnia, θα 'πρεπε να πετάξω τα μισά μου πράγματα στα σκουπίδια. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι ανάγκη να πας κέντρο, παντού το έχουν. Το θέμα είναι πως ο haHa έχει macbook air(s) και απ'ότι θυμάμαι, πριν χρόνια που ήμουν εδώ με άλλο username είχε και active παρουσία στο χώρο του Hackint0sh. Δεν είναι hater, μιλάει με αποδείξεις σχεδόν κάθε φορά. Εγώ τώρα, έχω δοκιμάσει ταυτόχρονα MBA, MBPr και MB, ναι στο public, αλλά δίνει καλή ιδέα για το comparison, και δεν το έχω κάνει μόνο μία φορά, αλλά πάνω από 5. Ειδικά όταν είμαι όλη μέρα σε ένα πληκτρολόγιο και γράφω συνεχώς, νομίζω έχω ένα καλό view για το πως πρέπει να είναι ένα σωστό πληκτρολόγιο, και του MB, δεν είναι.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δεν εισαι ο μόνος όμως που ειναι με ενα πληκτρολόγιο όλη μέρα, οποτε άσε και εμάς να έχουμε ενα view! 1
mistr4l Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δεν εισαι ο μόνος όμως που ειναι με ενα πληκτρολόγιο όλη μέρα, οποτε άσε και εμάς να έχουμε ενα view! +1000 Όπως είπα και πριν είναι θέμα προτιμήσεων του καθενός. +1000 Να δω πόσα χρόνια θα μας πάρει να το καταλάβουμε αυτό και να σταματήσει ο καθένας να γενικεύει τις δικές του προτιμήσεις ως τις σωστές... 1
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι δεν είναι ένας και δύο που πιστεύουν ότι το πληκτρολόγιο είναι για τα μπάζα, σε αντίθεση με αυτούς που δεν το πιστεύουν.
mistr4l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι δεν είναι ένας και δύο που πιστεύουν ότι το πληκτρολόγιο είναι για τα μπάζα, σε αντίθεση με αυτούς που δεν το πιστεύουν. Το θέμα είναι ότι όλες οι μύγες πάνω σε σκ@τ@ κάθονται. Το άλλο θέμα είναι πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ τί πιστεύει όλος ο κόσμος. Αν ΕΜΕΝΑ μου αρέσει, μ' ενδιαφέρει τί γνώμη έχει ο άλλος? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου σε αυτό το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ θέμα, με δικαιολογία μάλιστα τί πιστεύει όλος ο κόσμος. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι όλες οι μύγες πάνω σε σκ@τ@ κάθονται. Το άλλο θέμα είναι πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ τί πιστεύει όλος ο κόσμος. Αν ΕΜΕΝΑ μου αρέσει, μ' ενδιαφέρει τί γνώμη έχει ο άλλος? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου σε αυτό το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ θέμα, με δικαιολογία μάλιστα τί πιστεύει όλος ο κόσμος. Couldn't have said it better meself!
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Γίνομαι κουραστικός αλλά ας είναι. Έχεις μία Lamborghini και ένα fiesta. Το ένα σπέρνει τα πάντα, το άλλο είναι efficient στα καύσιμα. Εσένα μπορεί να σου αρέσει το fiesta, να θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις γρήγορα μία διαδρομή με αυτό. Το γεγονός όμως ότι η Lamborghini θα έκανε τη διαδρομή 3 φορές πιο γρήγορα δεν αλλάζει ότι και αν πιστεύεις εσύ για το fiesta. Ομοίως, γράψε σε ένα macbook ένα κείμενο. Θεωρείς ότι είναι οκ, βγαίνει αρκετά ξεκούραστα. Πες μου ότι αν πας σε ένα πληκτρολόγιο που είναι καλύτερο, δεν θα βάλεις το κείμενο σε λιγότερο χρόνο, με λιγότερα λάθη και με πιο άνετη εμπειρία. Το θέμα δεν είναι αν το πληκτρολόγιο του MacBook είναι πατάτα από μόνο του, αλλά πως είναι ενάντια στον ανταγωνισμό, και είναι πατάτα εκεί.
mistr4l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Γίνομαι κουραστικός αλλά ας είναι. Έχεις μία Lamborghini και ένα fiesta. Το ένα σπέρνει τα πάντα, το άλλο είναι efficient στα καύσιμα. Εσένα μπορεί να σου αρέσει το fiesta, να θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις γρήγορα μία διαδρομή με αυτό. Το γεγονός όμως ότι η Lamborghini θα έκανε τη διαδρομή 3 φορές πιο γρήγορα δεν αλλάζει ότι και αν πιστεύεις εσύ για το fiesta. Ομοίως, γράψε σε ένα macbook ένα κείμενο. Θεωρείς ότι είναι οκ, βγαίνει αρκετά ξεκούραστα. Πες μου ότι αν πας σε ένα πληκτρολόγιο που είναι καλύτερο, δεν θα βάλεις το κείμενο σε λιγότερο χρόνο, με λιγότερα λάθη και με πιο άνετη εμπειρία. Το θέμα δεν είναι αν το πληκτρολόγιο του MacBook είναι πατάτα από μόνο του, αλλά πως είναι ενάντια στον ανταγωνισμό, και είναι πατάτα εκεί. Το παράδειγμά σου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμένο. Το θέμα μας δεν είναι αν το macbook pro (Lamborghini) είναι πιο γρήγορο ή πιο efficient από το fiesta (macbook 12). Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Τα δύο laptops (και συνεπώς αυτοκίνητα) απευθύονται σε διαφορετικό κοινό. Το macbook 12 το παίρνει κάποιος ο οποίος έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις φορητήτοτητας ή για όποιον άλλο λόγο θέλει. Προσωπικά, δεν πιστεύω πως κάποιος θα το πάρει για να γράφει με τις ώρες για τον βασικότερο λόγο του μεγέθους οθόνης κι όχι πληκτρολογίου. Αυτό που συζητάμε λοιπόν εδώ είναι το πληκτρολόγιο. Υποστηρίζεις πως όλος ο κόσμος θεωρεί (έστω η πλειοψηφία) πως το πληκτρολόγιο δεν είναι καλό. Αν το θέλεις λοιπόν με παραδείγματα θα στο πω. Σωστά όμως παραδείγματα κι όχι ό,τι μας βολεύει... Ο κόσμος προτιμάει το mini cooper. Ταυτόχρονα, η πλειοψηφία θεωρεί πως η Alfa Romeo Mito δεν είναι καλή γιατί βγάζει προβλήματα ως ιταλικό. ΕΓΩ λοιπόν προτιμώ alfa romeo mito. Πρόβλημα? Είμαι λάθος επειδή ο κόσμος πιστεύει το αντίθετο? Ο κόσμος είναι υπέρ του dell xps 15 και θεωρεί πεταμένα λεφτά τo macbook pro. Εγώ όμως προτιμώ macbook pro. Πρόβλημα? Είμαι λάθος επειδή ο κόσμος πιστεύει το αντίθετο? Ο κόσμος θεωρεί πως το νέο surface της ms είναι γαμάτο. Εγώ προτιμώ το mac. Πρόβλημα? Είμαι λάθος επειδή ο κόσμος πιστεύει το αντίθετο? Σε αυτό το σημείο θα σου πω πως δυστηχώς ο χρόνος μου είναι πολύτιμος. Μου αρέσει πολύ το forum ώστε να βοηθάω, να βοηθιέμαι και να διαβάζω απόψεις. Από εδώ και πέρα όμως δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Ας ξεχωρίσουμε λοιπόν το υποκειμενικό από το αντικειμενικό, ας ξεχωρίσουμε το γεγονός πως δεν έχει σημασία τί πιστεύει ο κόσμος αλλά τί εξυπηρετεί ΕΜΑΣ και τέλος ας συγκρίνουμε όμοια πράγματα. Δεν σου αρέσει το πληκτρολόγιο του macbook 12? Μπράβο σου. Εμένα μου αρέσει. End of discussion. Καλό απόγευμα 1
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν το κατάλαβες το παράδειγμα, διάβασες ότι ήθελες. Για τα πληκτρολόγια ήταν όλο αυτό, αλλά φυσικά εσύ είχες τον νου σου στο πως να μου την πεις και όχι στο να καταλάβεις αυτό που είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα