oktanio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω ενα θέμα και θα ήθελα την βοήθεια σαςχάλασε η led τηελοραση εκαψε και ηταν εκτός εγγύησης τέλος πάντων έβγαλε το ψωμί της έβγαλα απο το παταρι μια παλιά τηλεόραση τύπου κουτί Philips απο τα καλύτερα μοντέλα της εποχής τηςΠροσπαθώ να βρω ενα ανταπτοραΝα σύνδεσω το HDMI του λάπτοπ με την συνδεση scart της TVΚαμια βοήθεια παρακαλώΤο έχρι κανει κανένας αυτό ? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από oktanio
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξαναγράψε το κείμενό σου να βγάζει νόημα, και δες αυτό https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?keyphrase=hdmi+to+scart+converter Προφανώς το ξεχνάς και πας σε νέα TV ή φτιάχνεις την παλιά. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από Sheogorath 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 αν θες να κάνεις την δουλειά σου παραβλέπεις το λινκ γιατί για τόσα λεφτά δε συμφέρει φυσικά και παίρνεις κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+to+rca (από ebay ή aliexpress θα τα βρείς πολύ φθηνότερα φυσικά) και κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4400757/X-treme-Scart-male-3x-RCA-female-CR-320.html (μη περιμένεις ποιότητα και καλή ανάλυση εεεεε, έτσι το έχω εγώ σε ένα android tv box με Hdmi που έχω για μια τέτοια tv) Ξαναγράψε το κείμενό σου να βγάζει νόημα, και δες αυτό https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?keyphrase=hdmi+to+scart+converter Προφανώς το ξεχνάς και πας σε νέα TV ή φτιάχνεις την παλιά. υπερβολικό σε βρίσκω
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός όταν ζητάει κάποιος βοήθεια αλλά δεν κάνει τον κόπο να ξαναδιαβάσει το κείμενό του 2η φορά.
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός όταν ζητάει κάποιος βοήθεια αλλά δεν κάνει τον κόπο να ξαναδιαβάσει το κείμενό του 2η φορά. υπερβολικό ως προς το λινκ και το Προφανώς το ξεχνάς (αν πήγαινε στο ότι ήταν ακριβό το εξάρτημα) δεν ξέρω τι είχε το κείμενο γιατί (μάλλον) είναι διορθωμένο τώρα
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Nαι προφανώς το διόρθωσε και είναι πολύ καλύτερο τώρα. Ναι εκεί πήγαινε γιατί αν είναι να δώσει 50-60 ευρώ καλύτερα να δει για κάποια τηλεόραση ή με αυτά τα λεφτά να φτιάξει η παλιά. Μην ξεχνάμε ότι η ανάλυση scart, αναλογική 720p αν δεν κάνω λάθος στην καλύτερη, είναι προσωρινή λύση. Αν είχε 5-10 ευρώ να το συζητούσαμε, τώρα για μένα, είναι βλακεία. Αν μπορεί απο εξωτερικό και είναι φθηνότερα, ας το δοκιμάσει. Αν όχι, καλύτερα να τα δώσει αλλού τα λεφτά, είναι πέταμα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από Sheogorath
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 μα αυτό λέω , γύρω στα 7-8 έχει το κουτάκι από έξω οπότε λέμε για κόστος max 10 αν δεν μπορείς να περιμένεις (δεν υπάρχει δικαιολογία με τα cc μια χαρά περνάνε οι κάρτες) ε το κόστος είναι 15-17 πες μέχρι τα 50+ έχουμε μια μεγάλη διαφορά προσωρινή λύση είναι και η tv του, αν δεν μπορεί να την αλλάξει την δουλειά του θα την κάνει (και να έπιανε 720p το scart στην παλιά τβ θες να δεις full hd; , πάλι υπερβολικό σε βρίσκω )
vste Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο εξω ειναι φθηνοι αυτοι οι ανταπτορες αλλα θα περιμενεις φιλε μου. Και η εικονα ειναι πραγματικα αθλια, ακομα και σε σχεση με αλλα SD μηχανηματα. Εχω παρει ενα για το ambx συστημα μου και ξερω. Το δοκιμασα για πλακα σε crt και καμια σχεση pc με το ps2 με rca. Μαλλον το decoding του σηματος ειναι αθλιο. Επισης αν η crt δεν εχει αλλαγη aspect σε 16:9 να ξερεις οτι αυτοι οι ανταπτορες κανουν μονο strech το 16:9 σε 4:3.. Κατσε καλυτερα με το μονιτορ του laptop μεχρι να μαζεψεις καποια λεφτα, ωστε να παρεις καποια tv. Η αν εχεις κατι ψιλα, πιυλανε εδω μεσα στις αγγελιες παλαιοτερες lcd σε καλες τιμες 80-100. Για προσωρινη λυση δεν ειναι κακο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από vste
Sheogorath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει για 10 ευρώ ας δοκιμάσει, τι έχασε. Μα προφανώς αναφερόμουν στα 50 ευρώ του σκρουτζ ότι δεν αξίζουν. Δεν γνωρίζω αν ο άλλος έχει διάθεση να περιμένει κανα μήνα.
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι προφανώς το διόρθωσε και είναι πολύ καλύτερο τώρα. Ναι εκεί πήγαινε γιατί αν είναι να δώσει 50-60 ευρώ καλύτερα να δει για κάποια τηλεόραση ή με αυτά τα λεφτά να φτιάξει η παλιά. Μην ξεχνάμε ότι η ανάλυση scart, αναλογική 720p αν δεν κάνω λάθος στην καλύτερη, είναι προσωρινή λύση. Αν είχε 5-10 ευρώ να το συζητούσαμε, τώρα για μένα, είναι βλακεία. Αν μπορεί απο εξωτερικό και είναι φθηνότερα, ας το δοκιμάσει. Αν όχι, καλύτερα να τα δώσει αλλού τα λεφτά, είναι πέταμα. το σκαρτ εφτανε μεχρι 576i αν θυμαμαι καλα
Sheogorath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το σκαρτ εφτανε μεχρι 576i αν θυμαμαι καλα Στο original Xbox καπως υποστήριζε αναλογικά 720i για ταινίες με αυτά τα στρογγυλά βύσματα, κόκκινο, άσπρο, κίτρινο κτλ. Δεν είχε hdmi/vga
vste Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το σκαρτ εφτανε μεχρι 576i αν θυμαμαι καλα Τοσο ειναι (PAL) αλλα ο ανταπτορας που μιλαμε δεν ειναι RGB scart που δειχνει μια χαρα σε SD TV. Composite ειναι με ολα τα επακολουθα του σηματος αυτου. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτό μου το composite δεν το μπορουσα. CPC 6128 και Amiga 500 ειχα κανει του κοσμου τις πατεντες να τα συνδεσω με RGB scart σε tv. Μετα για καθε κονσολα επαιρνα απαραιτητα και το rgb καλωδιο. Ενω δεν ειμαι ευαισθητος σε full hd, κλπ αυτη η θολουρα και το τρεμοπεγμα των χρωματων στο composite με τρελαινει.. Sorry για το off topic, ξεφυγα λιγο.. Στο original Xbox καπως υποστήριζε αναλογικά 720i για ταινίες με αυτά τα στρογγυλά βύσματα, κόκκινο, άσπρο, κίτρινο κτλ. Δεν είχε hdmi/vga 576i εχει το composite και τα υπολοιπα SD (RGB, S-Video) φιλτατε, Μαλλον λες για το component με το πρασινο, μπλε, κοκκινο που ειναι HD σημα και το υποστηριζε το 1ο xbox.
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 απο αναλογικα μονο το component Παλευεται. αλλα ειναι πιο σπανιο και απο τον Τζο.
vste Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 απο αναλογικα μονο το component Παλευεται. αλλα ειναι πιο σπανιο και απο τον Τζο. Και το RGB που δουλευουν τοσα χρονια οι VGA με το 15 πινο μια χαρα ειναι..
Sheogorath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τοσο ειναι (PAL) αλλα ο ανταπτορας που μιλαμε δεν ειναι RGB scart που δειχνει μια χαρα σε SD TV. Composite ειναι με ολα τα επακολουθα του σηματος αυτου. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτό μου το composite δεν το μπορουσα. CPC 6128 και Amiga 500 ειχα κανει του κοσμου τις πατεντες να τα συνδεσω με RGB scart σε tv. Μετα για καθε κονσολα επαιρνα απαραιτητα και το rgb καλωδιο. Ενω δεν ειμαι ευαισθητος σε full hd, κλπ αυτη η θολουρα και το τρεμοπεγμα των χρωματων στο composite με τρελαινει.. Sorry για το off topic, ξεφυγα λιγο.. 576i εχει το composite και τα υπολοιπα SD (RGB, S-Video) φιλτατε, Μαλλον λες για το component με το πρασινο, μπλε, κοκκινο που ειναι HD σημα και το υποστηριζε το 1ο xbox. Nαι αυτό θυμόμουν, σωστά. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_with_alternate_display_modes#/media/File:Xbox-Advanced-AV-Adapter.jpg Καλά, με πάσα επιφύλαξη είπα τα 720p, αναλογική 720p αν δεν κάνω λάθος Όπως και να έχει, γνώμη μου είναι ότι δε θα μπορέσει να κάνει την δουλειά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα