impalo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 %υπολογιστής με win7. πηγαίνω σήμερα και βλέπω με το που ξεκινάει δεν υπάρχει τίποτα, ακόμα και το desktop μαύρο. κανένα πρόγραμμα κανένα αρχείο. χειρότερα και από το να είχα κάνει μόλις εγκατάσταση των win. ακόμα και οι εφαρμογές calc, notepad... δεν υπάρχουν. στα προγράμματα τίποτα. στην αναζήτηση ό,τι και να πληκτρολογήσω δε βγάζει κάτι. πάω να ρυθμίσω να φαίνονται τα κρυφά αρχεία αλλά δεν αλλάζει. κάνει μπαμ για virus δηλαδή το θέμα. ακόμα και οι γνωστοί φάκελοι με τα έγγραφα, εικόνες, μουσική και βίντεο δεν υπάρχουν. στο tray εμφανίζεται μόνο μια ειδοποίηση: Υπηρεσία προφίλ χρήστη έχετε συνδεθεί με το προεπιλεγμένο προφίλ για το σύστημα. για λεπτομέρειες ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας. επαναφορά δε μπορώ να κάνω. ήταν off. κατα 99% είναι ιος. έχετε καμιά λύση μήπως επαναφέρω τα αρχεία. τώρα κατεβάζω το hirens να το παλέψω
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι ιος, απλα ειναι ενα απο το εγκεφαλικά που παθαίνουν τα windows, εχει χασει το προφιλ του χρήστη, αν δεν εχεις αλλο χρηστη στον υπολογιστη, βγαλε τον δισκο, καν'τον εξωτερικό και παρε οτι εχεις μεσα και σε ενδιαφέρει, αν εχεις προσπάθησε να μπεις στον αλλο χρηστη
impalo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Νίκο πρέπει να έχεις άδικο. αν γινόταν αυτό που λες, τα αρχεία θα υπήρχαν στο σκληρό. τώρα ο σκληρός δείχνει δεσμευμένο χώρο 20Gb. εγώ είχα περισσότερα μέσα. επίσης μπουτάρω με hirens και στον σκληρό δεν υπάρχουν τα αρχεία, ούτε σαν κρυφά. έβαλα ένα πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων και όντως μου τα βρήκε και έκανα undelete τα περισσότερα. νομίζω έσωσα ό,τι ήταν χρήσιμο εκτός από κάτι άκυρα αρχεία για τα οποία δε καίγομαι. άρα τα αρχεία είχαν διαγραφεί. ένα 2o partition που είχα στον ίδιο σκληρό με διάφορα αρχεία δε πειράχτηκε. επίσης το ότι ρύθμιζα να φαίνονται τα κρυφά και δεν άλλαζε νομίζω είναι περίεργο. μου το είχε κάνει παλαιότερα και ήταν ιός. μου φαίνεται απίθανο να οφείλεται όλο αυτό σε κάποιο κόλλημα των win. δε νομίζω να έχει νόημα να το ψάξω κι άλλο. χρειάζομαι το Pc οπότε αφού έσωσα τα αρχεία θα κάνω format. 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αφου καταφερες να σώσεις τα αρχεια ολα καλα.
kaklikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια. Φιλος επαγγελματιας επαθε ακριβως το ιδιο πραγμα. Το θεμα ειναι οτι τα αρχεια του σημαντικα λογο δουλειας και δουλειας 10 ετων δεν φαινονται πουθενα! Οπως επισης και βοηθηματα των windows calculator κτλ αφαντα. Υπαρχει τροπος φιλε μου να βρεθουν τα αρχεια; Ετρεχε ενα πληρωμενο προγραμμα και εκει μεσα ειχε τα παντα απο την δουλεια του και δυστηχως backup δεν υπαρχει. Εαν επιτρεπεται τι προγραμμα δουλεψες για την ανακτηση; Σ ευχαριστω πολυ!
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια. Φιλος επαγγελματιας επαθε ακριβως το ιδιο πραγμα. Το θεμα ειναι οτι τα αρχεια του σημαντικα λογο δουλειας και δουλειας 10 ετων δεν φαινονται πουθενα! Οπως επισης και βοηθηματα των windows calculator κτλ αφαντα. Υπαρχει τροπος φιλε μου να βρεθουν τα αρχεια; Ετρεχε ενα πληρωμενο προγραμμα και εκει μεσα ειχε τα παντα απο την δουλεια του και δυστηχως backup δεν υπαρχει. Εαν επιτρεπεται τι προγραμμα δουλεψες για την ανακτηση; Σ ευχαριστω πολυ! To εχει αναφερει το προγραμμα, διαβασε το πρωτο ποστ
kaklikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 τώρα κατεβάζω το hirens να το παλέψω επίσης μπουτάρω με hirens και στον σκληρό δεν υπάρχουν τα αρχεία, ούτε σαν κρυφά. έβαλα ένα πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων και όντως μου τα βρήκε και έκανα undelete τα περισσότερα. Για πες μου λοιπον ποιο προγραμμα ειναι. Το Hirens που δεν εκανε δουλεια ή καποιο αλλο προγραμμα επαναφορας αρχειων;
ss13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασες το Hirens ; Προγράμματα ανάκτησης υπάρχουν πολλά http://www.insomnia.gr/topic/456470-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B5/ αν μπορεί να βγάλει τον σκληρό και να τον συνδέσει σε άλλον υπολογιστή μήπως είναι τυχερός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα