Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το έστειλα με γενική ταχυδρομική, όμως κι αυτοί δεν το στέλνουν οι ίδιοι έξω. Το προώθησαν με DHL. Πιο πάνω ο Psycho_Warhead είπε ότι το δικό του το προώθησαν με DPD. Φαντάζομαι θα συνεργάζονται και με UPS. Τώρα, αν μπορείς να πας στα ΕΛΤΑ ή στη γεν. ταχυδρομική και να τους πεις να το πάνε στη UPS και να συνεννοηθείς με αυτούς τηλεφωνικά για την αποστολή στο εξωτερικό δεν το ξέρω. Δε μου φαίνεται ότι πιο πρακτικό πάντως. Για την ιστορία, από την EVGA ήδη μου έχουν στείλει μέσω PayPal τα χρήματα που έδωσα για την αποστολή.

Θα ήταν πολύ πιο οικονομικό όμως (αποστολή αθηνα αντί εξωτερικό) και θα είχες και την ασφάλεια που ανέφερες για την μεταφορά του δέματος

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήταν πολύ πιο οικονομικό όμως (αποστολή αθηνα αντί εξωτερικό) και θα είχες και την ασφάλεια που ανέφερες για την μεταφορά του δέματος

Νομίζω πως ούτως ή άλλως το κόστος ένας το αναλαμβάνει. Η εταιρία που θα δεχτεί το ελαττωματικό προιόν ή ο πελάτης. Ακόμα κι αν τα έστελνα με αυτό τον τρόπο, δηλαδή στη Αθήνα στη UPS και μετά να το αναλάμβανε η EVGA, πάλι τα έξοδα θα μου τα κάλυπταν οπότε το οικονομικό δεν είναι θέμα. Αν τα πλήρωνα μόνος μου η UPS είναι πανάκριβη οπότε δε θα το προτιμούσα.

Κατά τ'άλλα η ασφάλεια φαντάζομαι είναι καλύτερη στη UPS. Στη γενική ταχυδρομική τελικά δέχτηκαν μετά από δική μου πίεση να μου ασφαλίσουν μέχρι 400€, όπως λέει και στην ιστοσελίδα τους, για δηλωμένη αξία 480€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...