LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω ηθελα να παρω την 1070 xtreme gaming απο εξω αλλα τελικα θα περιμενω να ερθει Ελλαδα να την παρω απο εδω οταν σοβαρεψουν οι τιμες γιατι το You την εχει 659 ευρω οταν εξω εχει 539 ευρω. Την εχω πατησει και εγω με εναν WD Black 2TB που τελικα δυο φορες που τον εστειλα εξω μου ηρθε ποιο ακριβα απο οσο τον πουλουσε το Πλαισιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο την Γενική Ταχυδρομική, το στέλνουν έξω με την DPD και απ΄ ότι βλέπω σήμερα παραδόθηκε η κάρτα.
Zandim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω ηθελα να παρω την 1070 xtreme gaming απο εξω αλλα τελικα θα περιμενω να ερθει Ελλαδα να την παρω απο εδω οταν σοβαρεψουν οι τιμες γιατι το You την εχει 659 ευρω οταν εξω εχει 539 ευρω. Την εχω πατησει και εγω με εναν WD Black 2TB που τελικα δυο φορες που τον εστειλα εξω μου ηρθε ποιο ακριβα απο οσο τον πουλουσε το Πλαισιο. δεν ισχυει ομως παντα αυτο. Διοτι κι εδω αν σου τυχει κατι καποιες φορες εχεις βενζινες και ταλαιπωρια για να σου κανουν rma. Αν ειανι οκ το καταστημα κανει αμεσα αντικατασταση. Ετυχε σε εσενα 2 φορες, δε σημαινει πως τυχαινει παντα. Ησουν απλα ατυχος.
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ισχυει ομως παντα αυτο. Διοτι κι εδω αν σου τυχει κατι καποιες φορες εχεις βενζινες και ταλαιπωρια για να σου κανουν rma. Αν ειανι οκ το καταστημα κανει αμεσα αντικατασταση. Ετυχε σε εσενα 2 φορες, δε σημαινει πως τυχαινει παντα. Ησουν απλα ατυχος. Αμεση αντικατασταση για καρτα δεν παιζει εκτως ισως απο το Πλαισιο(αν δηλαδη την δοκιμασουν επιτοπου και υπαρχει οντως εμφανισημο προβλημα)στην Ελλαδα οσο οκ και να ειναι το καταστημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το άμεσο όντως είναι πολύ σχετικό για GPU, δηλαδή εγώ και στο μαγαζί να την πήγαινα, πάλι θα έπρεπε να την στείλουν στην EVGA στην Γερμανία και απ' ότι μου είχαν πει εάν πήγαινε μέσω αυτών θα έκανε 1 μήνα συν η όλη ιστορία.
mcrae13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε το πλαίσιο δεν κάνει άμεση αντικατάσταση.Μου έτυχε το 13' με gtx580 gainward phantom,και ενώ είδαν το πρόβλημα οι "τεχνικοι" ,την στείλαν έξω και περίμενα 2 μήνες περίπου να έρθει άλλη καινούρια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω στο Guaranty εστειλα με email φωτογραφια με το προβλημα που ειχε η R9 390 με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν δεν εχω τωρα καρτα στην κανω παραγγελια και σε 10 μερες που θα ερθει μου φερνεις την προβληματικη και σου δινω την καινουρια και ετσι εγινε.
ultraex2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 με ελτα εστειλα στην ιταλια ολλανδια και στη κινα με traking το πιο οικονομικο με βγηκε δε ειχα κανενα θεμα απλα εδωσα το κατι + στη πληρωμη για να με ενημερωση οτι εγινε παραδοση !!
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ισχυει ομως παντα αυτο. Διοτι κι εδω αν σου τυχει κατι καποιες φορες εχεις βενζινες και ταλαιπωρια για να σου κανουν rma. Αν ειανι οκ το καταστημα κανει αμεσα αντικατασταση. Ετυχε σε εσενα 2 φορες, δε σημαινει πως τυχαινει παντα. Ησουν απλα ατυχος. Δεν ηταν απο Ελλαδα ο σκληρος η μαλλον δεν ειχα καθολου αποδειξη και για αυτο τον εστειλα στα κεντρικα της WD στην Γερμανια. Αυτο ελειπε να ειχα αποδειξη απο Ελληνικο μαγαζι και να πληρωνα για να παει ο δισκος Γερμανια, ακομα θα τους βαραγα
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Παρέλαβαν την κάρτα μου στην EVGA, άλλαξε το status σε : Next Step: Preparing to Ship Product
wolf_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Παρέλαβαν την κάρτα μου στην EVGA, άλλαξε το status σε : Next Step: Preparing to Ship Product Την έστειλα προχθές με γεν. ταχυδρομική. Την προώθησαν με DHL και σήμερα βλέπω στο tracking παραλήφθηκε. Το status στην EVGA δεν έχει αλλάξει ακόμα. Πολύ γρήγορη αποστολή πάντως. Μου έχουν τύχει πιο αργές για εντός Ελλάδας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ γρήγορα έγινε εσένα, εγώ περιμένω από 8/9 που την πήγα στην Γενική.
mike299 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά επειδή είμαι εντός 30 ημερών από την αγορά θα το αναλάμβανε η EVGA. Ο τρόπος της EVGA στην Ευρώπη είναι με UPS Pick-Up. Τους έδωσα δηλαδή τη διεύθυνση μου και συνεννοήθηκαν με τη UPS να έρθει να το παραλάβει. Όμως η UPS στην Ελλάδα δεν προσφέρει τέτοια υπηρεσία. Ίσως μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οπότε μου είπαν από την EVGA να το στείλω με όποια ταχυδρομική βρω και θα βάλουν αυτοί τα έξοδα αποστολής, μέχρι 40€. Έχω αγχωθεί να πω την αλήθεια ειδικά για το κομμάτι της ασφάλισης. Αν γινόταν με UPS όλα τα έξοδα και οποιοδήποτε ατύχημα τυχόν συνέβαινε θα ήμουν καλυμμένος λόγω EVGA. Τελικά το έστειλα κι εγώ με γενική ταχυδρομική. Κόστος 21€ επειδή για κάποιο λόγο μέτρησε μικρότερες διαστάσεις από ότι το πρωί. Έτυχε να πάρει το αυτί μου μια ανάλογη περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε μια από τις γνωστές courier για να στείλει το δέμα στην ups και αυτή μετά έκανε την αποστολή στον τελικό παραλήπτη που ήταν η Dell. Περίπτωση rma επίσης.Χρησιμοποιήθηκε δηλαδή ως ενδιαμέσως καθώς ήταν επαρχία και δεν εξυπηρετούσε η ίδια η ups. Ίσως να ισχύει και στην δική σου περίπτωση. Λογικά οι εταιρίες courier θα ξέρουν περισσότερα. Αν ξέρει κανείς περισσότερα ή έχει στείλει δέμα με αυτό τον τρόπο, ας μας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες
Screamer-hg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 σε περιπτωση που το στειλεις απο εκει που το πηρες(πχ.Γερμανια) πληρωνεις μονο για να το στειλεις η και αλλα μεταφορικα για να στο ξανα στειλουν πισω?
wolf_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έτυχε να πάρει το αυτί μου μια ανάλογη περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε μια από τις γνωστές courier για να στείλει το δέμα στην ups και αυτή μετά έκανε την αποστολή στον τελικό παραλήπτη που ήταν η Dell. Περίπτωση rma επίσης. Χρησιμοποιήθηκε δηλαδή ως ενδιαμέσως καθώς ήταν επαρχία και δεν εξυπηρετούσε η ίδια η ups. Ίσως να ισχύει και στην δική σου περίπτωση. Λογικά οι εταιρίες courier θα ξέρουν περισσότερα. Αν ξέρει κανείς περισσότερα ή έχει στείλει δέμα με αυτό τον τρόπο, ας μας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες Εγώ το έστειλα με γενική ταχυδρομική, όμως κι αυτοί δεν το στέλνουν οι ίδιοι έξω. Το προώθησαν με DHL. Πιο πάνω ο Psycho_Warhead είπε ότι το δικό του το προώθησαν με DPD. Φαντάζομαι θα συνεργάζονται και με UPS. Τώρα, αν μπορείς να πας στα ΕΛΤΑ ή στη γεν. ταχυδρομική και να τους πεις να το πάνε στη UPS και να συνεννοηθείς με αυτούς τηλεφωνικά για την αποστολή στο εξωτερικό δεν το ξέρω. Δε μου φαίνεται ότι πιο πρακτικό πάντως. Για την ιστορία, από την EVGA ήδη μου έχουν στείλει μέσω PayPal τα χρήματα που έδωσα για την αποστολή. σε περιπτωση που το στειλεις απο εκει που το πηρες(πχ.Γερμανια) πληρωνεις μονο για να το στειλεις η και αλλα μεταφορικα για να στο ξανα στειλουν πισω? Φαντάζομαι κάθε εταιρία έχει διαφορετική πολιτική. Μόνο τώρα με την EVGA χρειάστηκε να στείλω κάτι έξω οπότε μόνο για αυτούς ξέρω. Η πολιτική η δική τους είναι ότι ο πελάτης πληρώνει για να στείλει το ελαττωματικό προιόν πίσω και αυτοί πληρώνουν για να στείλουν το καινούριο. Στη δική μου την περίπτωση επειδή ήταν εντός 30 ημερών από την αγορά, τα ανέλαβαν όλα αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα