tomtoub Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έχεις πάρει το Nexbox του θέματος, περιλαμβάνει ενα hdmi στην συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coast2coast Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτός από αυτό που περιλαμβάνει η συσκευασία θα χρειαστώ άλλο ένα. Μιας και θα αγοραστεί κατα προτίμηση στο τελευταίο πρότυπο hdmi 2.0 αν η διαφορά είναι μικρή. Αλλά το θέμα ειναι να είναι δοκιμασμένο 2.0 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 To backorder που λέει τι σημαίνει? Δεν είναι διαθέσιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι έχει εξαντληθεί και περιμένουν παραλαβή από τον προμηθευτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις παρήγγειλα +κουπόνι, 31,5 ευρώ τελική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το πήρα 36,43$ netherlands registered Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrospal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχάς η τιμή είναι διαφορετική. Της Xiaomi θα έχει περίπου 100 ευρώ. Πέρα από αυτό, το σημαντικότερο είναι ότι θα έχει Android TV. Απείρως καλύτερο από το "απλό" λειτουργικό. Βέβαια έχει να κάνει και με το τι ζητά ο καθένας. Τελικά βγήκε στην Αμερική http://www.androidpolice.com/2016/09/23/a-wild-xiaomi-mi-box-android-tv-appears-at-walmart-costs-69/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μ πήρε τηλ ο ταχυδρόμος (έχω το κονε μου ) και μ είπε ότι μ έφερε ένα δεμα Οποτε παίζει να είναι αυτο Μόλις πάω σπίτι μετά την δουλειά θα ενημερωσω αν είναι αυτό με φωτο κτλπ Έχει λάβει κανένας άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παρελαβα την παρασκευη! ολα κομπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Α ωραία Πως παίζει; Πως είναι; Άντε να περάσει η ωρα να πάω να το δω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Να κανω μια ερωτηση. Προσπαθω να το παραγγειλω αλλα δεν μπορω να κανω check out with paypal. Τι παιζει; Πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι εγώ κανονικα με paypal έκανα παραγγελία Για δοκίμασε σε λίγο παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ok περασε. Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Α ωραία Πως παίζει; Πως είναι; Άντε να περάσει η ωρα να πάω να το δω και εγώ. Δεν το συνδεσα ακομα να το τσεκαρω, απλα το ανοιξα και εκανα unboxing. Ακομα δεν εχω αποφασησει αν θα το κρατησω η θα το κανω δωρακι μιας και εχω και το nvidia shield.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Α ωραία Πως παίζει; Πως είναι; Άντε να περάσει η ωρα να πάω να το δω και εγώ. Σήμερα έφτασε κ σε μένα... Είμαι δουλειά τώρα, οπότε δεν έχει γίνει δοκιμή ακόμα... Το απρόσμενο είναι πως περίμενα να είναι σε παρόμοιο μέγεθος με το MXIII που έχω ήδη, καθώς και στις φωτογραφίες έμοιαζαν αρκετά. Αυτό είναι μια σταλιά! Αρκετά πιο λεπτό και το μισό σε μέγεθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις