Προς το περιεχόμενο

[TV Box] Nexbox A95X S905X 2GB + 16GB @GearBest 30,16€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά να το πάρουμε ή να περιμένουμε το mi box international version που βγαινει τέλος του μήνα? 

Συγκριτικά προδιαγραφών φυσικά γιατί Η τιμή θα έχει μεγαλη διαφορά 

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά να το πάρουμε ή να περιμένουμε το mi box international version που βγαινει τέλος του μήνα? 

αυτο εννοεις?   http://www.geekbuying.com/item/-Official-International-Version--XIAOMI-Mi-Box-4K-H-265-Android-Box-371297.html

Δημοσ.

Το mibox θα ειναι φυσικά πληρέστερο, αλλά και η διαφορά τιμής μεγάλη, και νομίζω οτι θα εξαντληθεί άμεσα οταν κυκλοφορήσει

Δημοσ.

Εντάξει τι συζητάμε, σε αυτά τα χρήματα για το mi παίρνεις εως και 3 "απλά" 2/16 είτε με τον 905 ή τον 905s και στην πλειονότητα των περιπτώσεων θα καλύψουν το μέσο χρήστη και θα κάνει και δωράκια σε γονείς, συγγενείς, φίλους κτλ.

Δημοσ.

Το mibox θα ειναι φυσικά πληρέστερο, αλλά και η διαφορά τιμής μεγάλη, και νομίζω οτι θα εξαντληθεί άμεσα οταν κυκλοφορήσει

Το πληρέστερο που το είδες ? 

Με 1 θυρα usb, 8gb, και χωρις micro sd ... δεν πας πουθενα.... 

Χίλιες φορές το nvidia shield 

Δημοσ.

Καταρχάς η τιμή είναι διαφορετική. Της Xiaomi θα έχει περίπου 100 ευρώ.

Πέρα από αυτό, το σημαντικότερο είναι ότι θα έχει Android TV. Απείρως καλύτερο από το "απλό" λειτουργικό. Βέβαια έχει να κάνει και με το τι ζητά ο καθένας.

Δημοσ.

Το πληρέστερο που το είδες ? 

Με 1 θυρα usb, 8gb, και χωρις micro sd ... δεν πας πουθενα.... 

Χίλιες φορές το nvidia shield 

εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. δε μου χρειάστηκε ποτέ πάνω από μία θύρα usb ούτε sd card slot, αλλά βέβαια κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει διαφορετικά.

το nvidia shield είναι φυσικά κορυφαίο, αλλά και πολύ πιο ακριβο

Δημοσ.

Έχει την παλιά gpu των 905, Όχι αυτή που φοράνε τα 912

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβό το Mi Box πράγματι. Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πήρα στα 40 ευρά από banggood το μοντέλο με τον S912 και 2+16. Ότι πιo πλήρες σήμερα με 10 ευρώ επιπλέον από το προϊόν που συζητάμε. Νομίζω όσοι αντέχετε κάντε υπομονή μέχρι black fridays που θα παίξει πάλι φαντάζομαι.

Επεξ/σία από kamui
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα

Μιας και θα χρειαστώ καλώδιο hdmi 1μέτρο σκέφτομαι να αγοράσω κάτι που να υποστηρίζει το τελευταίο πρότυπο.

Διαβάζω διάφορα comments στο ali και βλέπω ότι αυτά που λένε hdmi 2.0 δεν λένε αλήθεια.

Δεν υποστηρίζεται το hdr κλπ.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποια δοκιμασμένα hdmi 2.0 από τα φτηνά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...