Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου και δε ξερω τι φταίει οπότε αν κάποιος που ξέρει απο υπολογιστές μπορεί να βοηθήσει.... Λοιπόν έχω ένα λαπτοπ packard bell easynote tm86 και η οθόνη δείχνει ασπρο. Εχω ήδη αγοράσει καλώδιο αλλά δεν εφταιγε αυτο. Το έχω συνδέσει σε εξωτερική και δείχνει οπότε δε φταίει η κάρτα γραφικών. Αρα υπέθεσα ότι χάλασε η οθόνη. Εχω στο σπίτι αλλα 2, hp pavilion g6 1000series και οι οθόνες φαίνεται να είναι συμβατές (χαλασμένη λειτουργικές) αλλά όταν τις συνέδεσα στο packard bell δεν δουλευε καμία, μόνο ασπρο. Επίσης όταν δοκίμασα τη χαλασμένη στα hp έδειχνε στο ένα άσπρο και στο άλλο έδειχνε εικόνα αλλά ήταν περίεργα τα χρώματα, κάπως ξεθωριασμένα και μετά άσπριζε τελείως αλλά αν κουνούσα το καλωδιο ξαναέδειχνε. Ειναι τελικά ασυμβατες και δε μπορώ να κάνω δοκιμές ή κατι αλλο φταίει το packard bell κ δε δειχνει καμία οθόνη?

Δημοσ.

όπως τα λες έχεις δοκιμάσει καλώδιο και οθόνη και πάλι τα ίδια

έχει τύχει να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών και να δείχνει σε εξωτερική αλλά όχι σε εσωτερική

Δημοσ.

όπως τα λες έχεις δοκιμάσει καλώδιο και οθόνη και πάλι τα ίδια

έχει τύχει να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών και να δείχνει σε εξωτερική αλλά όχι σε εσωτερική

Σκέφτηκα μηπως έχει παθει καποια βλαβη η υποδοχή του καλωδίου πανω στη μητρική αλλά η vga να δουλευει... αλλά η οθόνη δε δουλευει στο ένα απ τα δυο hp, και στο αλλο όχι κανονικα... ποια ειναι η πιθανότητα να έχουν χαλάσει και τα δύο στο packardbell ταυτόχρονα? Και να φανταστώ δεν υπάρχει καν περίπτωση να μπορώ να φτιάξψ το λαπτοπ να ναι λαπτοπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...