Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H εταιρεία Razer μπορεί να είναι κυρίως γνωστή για τα περιφερειακά, τους υπολογιστές και τις κονσόλες και γενικότερα για το gaming hardware, ωστόσο φαίνεται πως είναι έτοιμη να επεκταθεί και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς.

Από ότι φαίνεται, η Razer επιθυμεί να επενδύσει και να επεκταθεί σε τομείς όπως στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων, στην Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα μέχρι στην Ρομποτική και στην Ανάλυση Μεγάλου Όγκου Δεδομένων κ.ά.

Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, η Razer ανακοίνωσε την zVentures, με επενδυτικό κεφάλαιο $30 εκατομμυρίων, που έχει στόχο την εξερεύνηση της τεχνολογίας και την χρηματοδότηση startups στους συγκεκριμένους τομείς. “Στόχος μας είναι να φέρουμε αξία, με το να μοιραστούμε τις λύσεις των εταιρειών που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο μας, με την κοινότητα της Razer” δήλωσε ο co-founder και CEO της Razer, Min-Liang Tan στο TechCrunch. “Υποστηρίζοντας τους με την τεχνογνωσία μας στο λογισμικό και στο hardware και καθιστώντας διαθέσιμα τα παγκοσμίου επιπέδου δίκτυα λιανικής και διανομής μας” συμπλήρωσε.

Η zVentures βασίζεται σε δύο μικρότερα funds της Razer, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου που κατασκεύασε το χαμηλού κόστους developer kit OSVR και εκείνου που εξαγόρασε πέρυσι την εταιρεία πίσω από την κονσόλα Android, OUYA. Σύμφωνα με το TechCrunch, η εταιρεία έχει ήδη συνάψει συμφωνίας με εταιρείες στους τομείς VR, e-commerce και gaming, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμη να κάνει ανακοινώσεις. Ο στόχος με την zVentures είναι να γίνουν στρατηγικές επενδύσεις στο εύρος των $100.000 με $1.000.000 και να εντοπιστούν νεοφυείς εταιρείες που μελλοντικά θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν.

Link.png Site: https://www.engadget.com/2016/09/12/razer-zventures-30-million-fund/[/url]']Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Τι σχέση έχει με αυτόν τον τομέα μία εταιρεία που το μόνο που ξερει να κάνει είναι να προωθεί φθηνιαρικα κινεζικης παραγωγής περιφερειακά με ledακια σε τίποτα "Hardcore Moba Gamers" (κυρίως 12χρονα), που 9 στις 10 φορές συνοδεύονται από:

-Ετοιμο turbox "gaming" pc

-League of Legends

-Counter Strike

-Full set από razer chroma (δώρο από τον αι βασιλη)

-Μπλουζα "Hayate Army"

Δεν εχει καμία σχεση με τον χώρο αυτό και καλα θα κάνει να μην ασχοληθεί κιόλας αν δεν έχει σοβαρές προθέσεις. Έως τώρα η razer έχει αποδείξει πως είναι ο καρκίνος των περιφερειακών, χειριστή ποιότητα κατασκευής, γελοία χαρακτηριστικά για την τιμη και τρελό marketing για να πείσει το αμυαλο κοινό της πως το 200€ razer chroma x είναι must για κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του και παίρνει το free to play Moba game που παίζει σοβαρα, παρόλο που είναι αντίστοιχης ποιότητας με ένα πληκτρολόγιο με 80-90€ από Κίνα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι σχέση έχει με αυτόν τον τομέα μία εταιρεία που το μόνο που ξερει να κάνει είναι να προωθεί φθηνιαρικα κινεζικης παραγωγής περιφερειακά με ledακια σε τίποτα "Hardcore Moba Gamers" (κυρίως 12χρονα), που 9 στις 10 φορές συνοδεύονται από: -Ετοιμο turbox "gaming" pc -League of Legends -Counter Strike -Full set από razer chroma (δώρο από τον αι βασιλη) -Μπλουζα "Hayate Army" Δεν εχει καμία σχεση με τον χώρο αυτό και καλα θα κάνει να μην ασχοληθεί κιόλας αν δεν έχει σοβαρές προθέσεις. Έως τώρα η razer έχει αποδείξει πως είναι ο καρκίνος των περιφερειακών, χειριστή ποιότητα κατασκευής, γελοία χαρακτηριστικά για την τιμη και τρελό marketing για να πείσει το αμυαλο κοινό της πως το 200€ razer chroma x είναι must για κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του και παίρνει το free to play Moba game που παίζει σοβαρα, παρόλο που είναι αντίστοιχης ποιότητας με ένα πληκτρολόγιο με 80-90€ από Κίνα.

Τι λε ρε μάγκα μου, ας πετάξω το blackwidow ultimate 2014 που έχω και να πάρω ένα turbox μεμβράνης με 10 ευρώ, γιατί είναι το ακριβώς ίδιο. Fuck logic.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου είπε αυτό. Σου είπε ότι ένα πληκτρολόγιο της τάξεως των 200 ευρώ έχει αντίστοιχη ποιότητα με ενός 80-90 ευρώ κίνας. Και δεν έχει άδικο. Ότι πάρεις σε razer, είναι +50% της τιμής τουλάχιστον σε φίρμα. Ότι ακριβώς κάνει και η Alienware που πουλάει 1.500 ευρώ συστήματα που μπορείς να φτιάξεις με 800.

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι βουρ στο ψητό, τώρα που μυριστηκαν όλοι χρήμα από το VR. Ετσι όπως το πάμε στο τέλος θα βγάλει vr και η Pepsi ( βλέπε κινητό Pepsi)

Δημοσ.

Δεν σου είπε αυτό. Σου είπε ότι ένα πληκτρολόγιο της τάξεως των 200 ευρώ έχει αντίστοιχη ποιότητα με ενός 80-90 ευρώ κίνας. Και δεν έχει άδικο. Ότι πάρεις σε razer, είναι +50% της τιμής τουλάχιστον σε φίρμα. Ότι ακριβώς κάνει και η Alienware που πουλάει 1.500 ευρώ συστήματα που μπορείς να φτιάξεις με 800.

Τουλάχιστον της Alienware βγάζουν και πάνω απο χρόνο :P 

• Like 2
Δημοσ.

Τι λε ρε μάγκα μου, ας πετάξω το blackwidow ultimate 2014 που έχω και να πάρω ένα turbox μεμβράνης με 10 ευρώ, γιατί είναι το ακριβώς ίδιο. Fuck logic.

Αφου αυτο καταλαβες απο το σχολιο μου ειναι ξεκαθαρο γιατι αγορασες και το blackwidow ultimate, κλασσικος fan της razer, περισσοτερα λεφτα για headshet απο οτι IQ.

Δημοσ.

Αφου αυτο καταλαβες απο το σχολιο μου ειναι ξεκαθαρο γιατι αγορασες και το blackwidow ultimate, κλασσικος fan της razer, περισσοτερα λεφτα για headshet απο οτι IQ.

Πάρε εσύ το κινέζικο πληκτρολόγιο με μηδενική εγγύηση και άσε εμένα να ψωνίζω Razer.. 

Δημοσ.

Πάρε εσύ το κινέζικο πληκτρολόγιο με μηδενική εγγύηση και άσε εμένα να ψωνίζω Razer.. 

Το 90% των πληκτρολογίων δίνουν όση εγγύηση δίνει και η Razer. 2 χρόνια.  Απλά της Razer έχουν πολλά λαμπάκια και καπέλο 100-300% σε ότι πάρεις.

Btw, πληκτρολόγιο Razer 180 δολλαρίων. 1 χρόνος εγγύηση όσο και ένα φτηνιάρικο κινέζικο.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823114065

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρεις να διαβαζεις, δεν εξηγείται αλλιώς, καταλαβαίνεις τα μισα και υποθέτεις τα υπόλοιπα. Τραβα δωσε 200€ για να παρεις μία φθηνιαρικη βλακεία με ledακια (που καίγονται στον μισό χρόνο) και κινέζικα switches, πρόβατο.

Το 90% των πληκτρολογίων δίνουν όση εγγύηση δίνει και η Razer. 2 χρόνια.  Απλά της Razer έχουν πολλά λαμπάκια και καπέλο 100-300% σε ότι πάρεις.

Btw, πληκτρολόγιο Razer 180 δολλαρίων. 1 χρόνος εγγύηση όσο και ένα φτηνιάρικο κινέζικο.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823114065

Ευχαριστώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...