Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω την κοινοτητα.Εχω το macbook pro της υπογραφης εδω και καποιον καιρο και θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιο προβλημα(δηλαδη εαν πεσει η χωρητικοτητα και η αποδοση της μπαταριας) να το χρησιμοποιω με συνδεδεμενο το φορτιστη του πανω και κατα την ωρα που φορτιζει αλλα και οταν ειναι 100 % charged.

Εχω διαβασει σε ξενα forum οπως το quora οτι μπορω να το χρησιμοποιω αρκει να αποφορτιζω την μπαταρια τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα και οτι πρεπει να μην ξεπερνα το 10 % οταν την αποφορτιζω.

Ποια ειναι η γνωμη σας ;;

Δημοσ.

Να χρησιμοποιείς το macbook σου όπως εσύ επιθυμείς...Η μπαταρία του δεν χαλάει τόσο εύκολα όσο των κοινών υπολογιστών, μετά από 4-5 χρόνια που θα έχει εξαντληθεί το πιο πιθανό είναι να έχεις αναβαθμιστεί. Συνεπώς γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι και να σκέφτεσαι μήπως αν το αφήνεις επάνω στο ρεύμα πάθει κάτι...

Δημοσ.

Καλησπεριζω την κοινοτητα.Εχω το macbook pro της υπογραφης εδω και καποιον καιρο και θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιο προβλημα(δηλαδη εαν πεσει η χωρητικοτητα και η αποδοση της μπαταριας) να το χρησιμοποιω με συνδεδεμενο το φορτιστη του πανω και κατα την ωρα που φορτιζει αλλα και οταν ειναι 100 % charged.

Εχω διαβασει σε ξενα forum οπως το quora οτι μπορω να το χρησιμοποιω αρκει να αποφορτιζω την μπαταρια τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα και οτι πρεπει να μην ξεπερνα το 10 % οταν την αποφορτιζω.

Ποια ειναι η γνωμη σας ;;

Δεν υπάρχει κανένα προβλημα. Μπορεις να το εχεις στην πριζα ακομα και οταν ειναι πληρως φορτισμένο. Τα ξενα φορουμ λενε την αληθεια. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού είναι ακόμα ''φρέσκια'' δούλεψε την και λίγο δεν χάλασε ο κόσμος. Η χωρητικότητα της μπαταρίας ποτέ δεν είναι στατική. Μέχρι να σβήσει για πάντα ανεβοκατεβαίνει. Και εγώ στην αρχές παρατηρούσα ότι έπεφτε, ανέβαινε (ακόμα και όταν έκανα δοκιμές με τον φορτιστή σε full charged μπαταρία). Τις μπαταρίες του macbook μην τις φοβάσαι. Δε θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση και δε χαλάνε όταν τις έχεις στο ρεύμα. Μία φορά το μήνα φρόντιζε απλά να κάνεις calibrate (drain & 100% full charge) και να προσπαθείς να μην την αδειάζεις κάτω από το 20-15%. Αυτά είναι αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...