Προς το περιεχόμενο

[Webcam] Logitech C920 HD @amazon.co.uk 53,55€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επρεπε να βαλεις τον currency converter στο off, ωστε να πληρωσεις σε λιρες και οχι σε ευρω.

http://www.insomnia.gr/topic/484996-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-amazon/

Δημοσ.

Επρεπε να βαλεις τον currency converter στο off, ωστε να πληρωσεις σε λιρες και οχι σε ευρω.

http://www.insomnia.gr/topic/484996-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-amazon/

Ναι αλλα ετσι δεν κανει τη μετατροπη η τραπεζα αντι για το amazon ? Το ιδιο πραγμα δηλαδη? Ή η τραπεζα δεν κραταει ποσοστο?

Δημοσ.

Εκανα την παραγγελια, εκει που ζηταει καρτα εβαλα την καρτα μου αλλα δε ζητησε τον 3ψηφιο κωδικο που εχει πισω πουθενα?

Επισης ολα δειχνουν κομπλε στο αμαζον, εκτως του οτι δεν μου χει τραβηξει τα λεφτα ακομα. Πηγε τιποτα στραβα η ετσι ειναι η διαδικασια?

Δημοσ.

Εκανα την παραγγελια, εκει που ζηταει καρτα εβαλα την καρτα μου αλλα δε ζητησε τον 3ψηφιο κωδικο που εχει πισω πουθενα?

Επισης ολα δειχνουν κομπλε στο αμαζον, εκτως του οτι δεν μου χει τραβηξει τα λεφτα ακομα. Πηγε τιποτα στραβα η ετσι ειναι η διαδικασια?

Η χρέωση θα γίνει λίγο πριν η παραγγελία είναι να φύγει.

Δημοσ.

Λογικά τελείωσε από τον πωλητή που το είχε διαθέσιμο όταν άνοιξε το νήμα, ο οποίος προφανώς έστελνε Ελλάδα.  Αυτός που πουλάει τώρα αν προσέξεις λεει "does not ship to Greece" στη σελίδα του προϊόντος.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά τελείωσε από τον πωλητή που το είχε διαθέσιμο όταν άνοιξε το νήμα, ο οποίος προφανώς έστελνε Ελλάδα.  Αυτός που πουλάει τώρα αν προσέξεις λεει "does not ship to Greece" στη σελίδα του προϊόντος.

ευχαριστώ για την διευκρίνιση! 

Δημοσ.

Μπηκα σημερα να τσεκαρω και μου γραφει Payment revision needed

Λογικα δε περασε η καρτα? Εθνικη ειναι ομως κ εχει περασει σε αγορες γερμανια κλπ, γιατι κολλησε ?
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...