Προς το περιεχόμενο

[Webcam] Logitech C920 HD @amazon.co.uk 53,55€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο blackfriday την είχα τσιμπήσει περίπου στα 35-40 ευρώ. Έχει τέλεια εικόνα αλλά μην ελπίζεται για το μικρόφωνο. Είναι σκέτη απογοήτευση.

Δημοσ.

Απο blackfriday την είχα τσιμπήσει περίπου στα 35-40 ευρώ. Έχει τέλεια εικόνα αλλά μην ελπίζεται για το μικρόφωνο. Είναι σκέτη απογοήτευση.

Ακριβώς το ίδιο και απο εμένα... ωραία εικόνα (απλά ωραία) αλλά τα μικρόφωνα είναι τραγικά... σε μικρό δωμάτιο συνεδριάσεων που έχει μπει δεν καταλαβαίνεις τι λένε. Για μένα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει... ούτε τα 55.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο και απο εμένα... ωραία εικόνα (απλά ωραία) αλλά τα μικρόφωνα είναι τραγικά... σε μικρό δωμάτιο συνεδριάσεων που έχει μπει δεν καταλαβαίνεις τι λένε. Για μένα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει... ούτε τα 55.

Μια χαρά είναι μόνο και μόνο για την εικόνα, όσον αφορά τον ήχο ξεχωριστό μικρόφωνο.

• Moderators
Δημοσ.

Διαβασε λιγο το #1 προσεκτικα, τελικη ειναι η τιμη, γραφει και ποσο ειναι τα μεταφορικα που ειναι ΜΕΣΑ στα 54ευρω.

Δημοσ.

Διαβασε λιγο το #1 προσεκτικα, τελικη ειναι η τιμη, γραφει και ποσο ειναι τα μεταφορικα που ειναι ΜΕΣΑ στα 54ευρω.

Ο ναι σορρυ blind as fuck

Δημοσ.

Την έχω κι εγώ 2 χρόνια τώρα... Η ποιότητα της εικόνας όταν την χρησιμοποιέιται online πχ skype εξαρτάται και από την ταχύτητα upload του internet σας.. Πολύ καλή κάμερα πάντως στα 53 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Eπειδη πρωτη φορα παιρνω απο αμαζον, 6ε για να μου ερθει 24 σεπ.- 4 οκτ. vs 10ε για να μου ερθει την παρασκευη 16. Ισχυουν αυτες οι εκτιμήσεις? Προφανως και δινω 4 ευρω παραπανω αν ειναι οντως ετσι.

Δημοσ.

Eπειδη πρωτη φορα παιρνω απο αμαζον, 6ε για να μου ερθει 24 σεπ.- 4 οκτ. vs 10ε για να μου ερθει την παρασκευη 16. Ισχυουν αυτες οι εκτιμήσεις? Προφανως και δινω 4 ευρω παραπανω αν ειναι οντως ετσι.

Ναι, εδώ και πάνω απο 10 χρόνια που ψωνίζω από amazon, 99% ότι δίνουν στις εκτιμήσεις είναι αληθές (και για το υπόλοιπο 1% που καθυστέρησαν, μου επέστρεψαν τα μεταφορικά)!

Δημοσ.

Ναι, εδώ και πάνω απο 10 χρόνια που ψωνίζω από amazon, 99% ότι δίνουν στις εκτιμήσεις είναι αληθές (και για το υπόλοιπο 1% που καθυστέρησαν, μου επέστρεψαν τα μεταφορικά)!

να σε ρωτησω κατι λογικα εσυ θα ξερεις εθνικη mastercard δεχεται τι παιζει με capital controls κλπ και κατι ακομα τι παιζει με το adress  γιατι ζηταει 2 φορες country και τι εννοει town/city    Αgios stefanos/Αthens  να βαλω η σκετο Athens ?Και τελος Attica δεν βαζω πουθενα αφου εχω βαλει ταχυδρομικο κωδ σωστα ? σορυ για το  πρηξιμο αλλα μη κανω καμια μαλκια πρωτη φορα  :fear:  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...