Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω σιγά σιγά αυτές τις μέρες για ένα νέο μόνιτορ και εγώ . Tα ultra wide μου έχουν πέσει στο μάτι ειδικά στις 34 ίντσες, διότι είμαι ήδη σε 24 αρι μόνιτορ οπότε τα 29αρια ultra wide μου φαίνονται τζάμπα λεφτά.

Το πρόβλημα τώρα είναι στην ανάλυση. Ξέρω ότι ένα 34αρι έχει ίδιο PPI με ένα 27 αρι σε 1080p και μιας και έχω δει σε φίλο μου από κοντά 27 ίντσες με 1080 ανάλυση μπορώ να πω ότι μου κακό φάνηκε σε σχέση με το δικό μου που έχω τώρα (24 1080p). Ειδικα για browsing και γενικά διάβασμα, τα πίξελ ήταν πάρα πολύ εμφανείς και με ψιλό ενοχλούσαν. 

Λέτε λογικά θα είναι ίδια κατάσταση και στο 34 αρι ultra wide ? Εγώ φαντάζομαι ναι, απλά ρωταω αν κάποιος το έχει δει πρώτο μάτι.

Σε αυτή την περίπτωση λέτε θα ήμουν καλύτερα με μία ips 1440p 27inch , μιας και οι καλές ultra wide στα 34 ξεφεύγουν παρά πολύ στην τιμή.

Δημοσ.

γεια και παλι

εχοντας φορτωθει στο φορουμ και ιδιαιτερα στον  Mors και οντας καλυμενος για αγορα στα 27''

ανακάλυψα  την Αμερική-21:9 aspect και θα ηθελα την γνωμη σας για την LG34UM68P μαζι

με μια RX480

PS Mors σορρυ είχα πει να μην σου φορτωθώ μέχρι τα Χριστούγεννα και ότι νέο μόνιτορ ερθει

Δημοσ.

Την πήρα πρόσφατα και τη συνδυάζω με 290. Κοίτα όλα σχετικά είναι: άμα όπως λες σε ενοχλεί το 1080p σε 27" άστο γιατί είναι μία από τα ίδια. Προσωπικά μου ήρθε κουτί, δεν έχω κανένα θέμα, δεν βλέπω pixels και είμαι στα 60 cm απόσταση περίπου. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να μικρύνω λίγο τα fonts των γραμματοσειρών στα windows και είμαι κομπλέ. Περιττό να σου πω ότι σε ταινίες και παιχνίδια που υποστηρίζουν 21:9 μαμεί και δέρνει και ταιριάζει απόλυτα με τις κάρτες μας (Ultrawide και 2Κ θα είχαν θέμα στα καινούρια παιχνίδια)

Δες και ένα ωραίο review:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα eyefinity με 3 οθόνες: 2 Samsung T220 22" και 1 Dell 2311h 23", την οποία κράτησα τώρα ως 2η οθόνη (την έχω βάλει κάθετα). Για αυτό σας λέω ότι όλα είναι σχετικά. Εγώ για παράδειγμα είχα συνηθίσει σε μεγάλη επιφάνεια με 1080p όποτε μου φάνηκε φυσιολογικό. Η 29αρα ultrawide δεν είναι άσχημη αλλά αν ο ts μεταβεί σε τέτοια από την 24αρα που έχει τώρα θα ξενερώσει, όπως θα ξενέρωνα και εγώ. Για αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να πάει είτε στην 34αρα είτε σε 27αρα 2K. Κάποιος άλλος που έχει συνηθίσει σε 2K, θα ξενερώσει με την συγκεκριμένη 34αρα. Σε αντίθετη περίπτωση πιστεύω είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Επεξ/σία από chrisde

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...