stef09091977 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλω να πουλήσω τον Η/Υ μου και δεν ξέρω πώς μπορώ να κάνω φορματ στο σκληρό μου δισκο μεσα στον οποίο έχω εγκατεστημένα τα Windows 10;
Illsigvo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ρυθμισεις>Ενημερωση και ασφαλεια> αποκατασταση> επαναφορα αυτου του υπολογιστη> γρηγορα αποτελεσματα> καταργηση ολων. Σβηνει τα παντα κ βαζει φρεσκα windows.
stef09091977 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ρυθμισεις>Ενημερωση και ασφαλεια> αποκατασταση> επαναφορα αυτου του υπολογιστη> γρηγορα αποτελεσματα> καταργηση ολων. Σβηνει τα παντα κ βαζει φρεσκα windows. δεν θέλω να βάλω Windows, θελω να το αφήσω χωρις λειτουργικό
Ηλίας Καλαποθαράκος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ αυτο που ξέρω είναι ή από το bios ή κανεις boot με ένα αντιγραφω windows π.χ και να κανεις διαμόρφωση. Δεν ξέρω άλλο 1
Xristaras12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 κατεβάζεις μια διανομή λίνουξ και την κάνεις bootable ώστε να περαστουν σε usb stick Η DVD. bootάρεις το πισι απο αυτό και πατάς try(και οχι install)θα φορτώσει το λειτουργικό κλπ κλπ και απο εκει θα μπορέσεις να διαγράψεις τον τόμο τελείως η να τον φορμάρεις γενικότερα. Διαφορετικά τον βγάζεις απ το πισί σου και τον τοποθετείς σε αλλον και κάνεις την γνωστή διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα