clayman83 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Καινούριος στο site. Ηθελα να ρωτίσω το εξής: ψάχνω πχ αγγελία για macbook.Μπαίνω στην κατηγορία http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/macbook/ και μου εμφανίζει μόνο κάποιες photos χωρίς το κείμενο τις αγγελίας κ λοιπές λεπτομέρειες.Κάνω κάτι λάθος? ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
pita_kontosouvli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στα γράμματα επάνω πατάς για να σου ανοίξει η αγγελία, όχι πάνω στην φώτο.
alagond3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Εγώ θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να επεξεργαστώ μία αγγελία και να ξαναβγεί στις πρώτες σελίδες έτσι ώστε 1) να γλυτώσω χρόνο να μην τη ξαναγράφω/ανεβάζω πάλι φωτογραφίες. 2) να έχει ήδη περισσότερες προβολές/αξιολογήσεις. Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Εγώ θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να επεξεργαστώ μία αγγελία και να ξαναβγεί στις πρώτες σελίδες έτσι ώστε 1) να γλυτώσω χρόνο να μην τη ξαναγράφω/ανεβάζω πάλι φωτογραφίες. 2) να έχει ήδη περισσότερες προβολές/αξιολογήσεις. Ευχαριστώ Νέα υποβολή μετά απο μια εβδομάδα. Προφανώς όχι νωρίτερα.
orfeas76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ....delete Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από orfeas76
cooj4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 παιδια πως μπορω να αλλαξω κατηγορια σε μια αγγελια μου ?ηταν για Ps και καταλαθος το εβαλα στο Pc
astrosunnefo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 παιδια πως μπορω να αλλαξω κατηγορια σε μια αγγελια μου ?ηταν για Ps και καταλαθος το εβαλα στο Pc Κάνε αναφορά την αγγελία σου, λέγοντας να σ' την μετακινήσουν.
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 παιδια πως μπορω να αλλαξω κατηγορια σε μια αγγελια μου ?ηταν για Ps και καταλαθος το εβαλα στο Pc δεν μπορεις να το κανεις εφοσον ανοιχτει.ή ζητας και στην μετακινουν ή φτιαχνεις νεα αγγελια
Demonas_DKS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παίδες, Τί αποδεικτικό μπορώ να ζητάω από τον πωλητή ώστε να φαίνεται η μεταβίβαση; π.χ θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ ή ένα κινητό για προσωπική χρήση από ιδιώτη,τι αποδεικτικό ζητάω από αυτόν ωστε να φαίνεται ότι πέρασε στην ιδιοκτησία μου την τάδε ημερομηνία και μέσω αυτού. (φοβάμαι μην είναι κλεμμένο..) Απόδειξη αγοράς από ιδιώτη σε ιδιώτη μπορεί να κόψει; (είμαι εντελως άσχετος..) Ίσως κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό να κάνει την δουλειά; Ίσως άμα έχει την απόδειξη αγοράς του αντικειμένου, αλλά τα περισσότεροι τις πετάνε μετα το τέλος της εγγύησης.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παίδες, Τί αποδεικτικό μπορώ να ζητάω από τον πωλητή ώστε να φαίνεται η μεταβίβαση; π.χ θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ ή ένα κινητό για προσωπική χρήση από ιδιώτη, τι αποδεικτικό ζητάω από αυτόν ωστε να φαίνεται ότι πέρασε στην ιδιοκτησία μου την τάδε ημερομηνία και μέσω αυτού. (φοβάμαι μην είναι κλεμμένο..) Απόδειξη αγοράς από ιδιώτη σε ιδιώτη μπορεί να κόψει; (είμαι εντελως άσχετος..) Ίσως κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό να κάνει την δουλειά; Ίσως άμα έχει την απόδειξη αγοράς του αντικειμένου, αλλά τα περισσότεροι τις πετάνε μετα το τέλος της εγγύησης. αποδειξη αγορας απο ιδιωτη σε ιδιωτη οχι δεν μπορει να γινει. μετα την εγγυηση ναι πολλα ατομα τις πετανε. το αποδεικτικο ειναι σχετικο.θα πρεπει να υπογραφει καπου επισημα.το να του πεις υπεγραψε εδω δεν λεει κατι.και εγω υπογραφω για αλλον και λεω να μου το μεταβιβασε.οποτε δυσκολευει το πραγμα και ο αλλος που το πουλαει δεν θα μπει στον κοπο να το κανει.και το σκεφτομαι λογικο.αν ειναι να πρεπει να πουλησω ενα κινητο των 100 και να υπογραψω 13 χαρτια οπως και οπως ειπα θα πρεπει να γινει καπου επισημα τοτε απλα χανει την ευκολια της συναλλαγης αλλο τοσο οταν το αλλο ατομο ειναι σε αποσταση.πχ και στο ebay οτι παιρνεις δεν ξερεις τι ειναι.γενικως οι συναλλαγες σε μεταχειρισμενα εχουν ρισκο απο ολες τις αποψεις.
zio10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Σε ποια κατηγορία μπορούμε να βάλουμε εργαλεία - εξοπλισμό; Μόνο στα διάφορα;
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Σε ποια κατηγορία μπορούμε να βάλουμε εργαλεία - εξοπλισμό; Μόνο στα διάφορα; yessssss.μονο εκει μπορει να παει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα