Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ο υπολογιστής μου σβήνει ένα λεπτό αφότου τον ανοίξω διάβασα σε ότι το πιθανότερο είναι να φταίει το power button του πύργου. Το θέμα είναι πως ενώ έβγαλα όλα τα καλώδια που ήταν πάνω στην μητρική (ΜSG,PW,HDD LEDκλπ) και δοκίμασα με περασμένο το button του reset στο Power button μου κανε πάλι το ίδιο. Μήπως πρέπει να είναι συνδεμένα και τα υπόλοιπα; Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

2u971ad.jpg

2vnnllw.jpg

Δημοσ.

Συνδεσε σωστα τα καλωδια απο το manual θα βοηθηθεις και ολα στην ιδια φορα για παραδειγμα τα γραμματα προς τα κατω ωστε να το δεις τι κανει αν ειναι απο κει και οχι κατι αλλο ασε το speaker προς το παρον.

Δημοσ.

Eυχαριστώ .. βρήκα το manual -> http://m.gigabyte.com/WebPage/141/step7.html .

Τα συνέδεσα όλα εκτός από τα πράσινα που είναι ξεχωριστά πρέπει να είναι Chassis Intrusion Header και δε ξέρω που μπαίνουν.

Θέμα από υπερθέρμανση δεν έχω πάντως τα έπιασα όλα (ram,σκληρό,τροφοδοτικο,cpu,κάρτα γραφικών) και ήταν πολύ κρύα.

Δεν χρειάζονται να είναι ολα συνδεδεμένα.Σβηνει τελείως ή κανει επανεκκινηση;

Σβήνει.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις ενα reset στο biosμηπβως διορθώσει το προβλημα, αλλιως μετά μια αλλη πιθανή αιτια να είναι το τροφοδοτικο.(δεν λεμε ακόμα για μητρική μεχρι να εξαντλησουμε τα αίτια)

Δημοσ.

Ωραία θα το δοκιμάσω και αυτό.. και γω το σκέφτηκα το τροφοδοτικό μιας και είναι μια μούφα ( force 600W) αλλά μιας και δεν έχω εφεδρικό και όντας μπατίρης την συγκεκριμένη περίοδο είπα να δω μήπως είναι κάτι άλλο.

Επίσης αποσυνέδεσα το CD-ROM και το usb που έχει πάνω ο πύργος καθώς και ένα sd reader που είχα και πρόσθεσα άλλα 2 dimm ram ίδια με αυτό το ένα που είχα παίζει να έφαγε από αλλάγη hardware φλασιά;

Δημοσ.

Τα παντα είναι πιθανά.Με τους σταθερους ποτε δεν ξέρεις τι μπορει να φταίει.Εχουν δει πολλα τα μαατια μου και τραβουσα τα μαλλια μου :P Αλλα για αρχή αποσυνδεσε τα παντα και αφησε μονο τα απαραίτητα.μνήμες γραφικών(αν έχεις κάρτα και οχι ενσωματωμενη) και τελος το ηχειο μηπως χτυπησει για κώδικα μπιπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...