Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το lumia 435 και θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει περίπτωση ένα αρχείο( πχ τραγούδι, βίντεο, αρχείο γενικά) το οποίο το έχω διαγράψει να το βρει κάποιος άλλος με κάποιον τρόπο. Για παράδειγμα να υπάρχει συγκεκριμένος χώρος αρχείων που έχουν διαγραφεί και να μην βρίσκονται τα ίδια τα αρχεία, αλλά να γράφονται οι εργασίες που έγιναν μέχρι την διαγραφή τους. Δηλαδή, να υπάρχει η ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου, το όνομα κτλ, και μετά να υπάρχει η ημερομηνία διαγραφής του. Επίσης, αν κάνω πλήρη διαγραφή ιστορικού στο IE, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και αυτό με κάποιον τρόπο ; Επιπλέον, αν κάνω μια κλήση και ύστερα την διαγράψω από το ιστορικό, τότε υπάρχει τρόπος να βρεθεί ; Όχι από τον πάροχο της υπηρεσίας, επειδή έτσι βρίσκεται και έχει να κάνει με την sim, αλλά στο ίδιο το κινητό. Το ξέρω, είναι περίεργα αυτά που ρωτάω αλλά δεν ξέρω αν γίνονται από κάποιον που ασχολείται με προγραμματισμό και ανησυχώ για δικούς μου λόγους. Ευχαριστώ. Όποια άλλη πληροφορία βοηθάει.

Επεξ/σία από Giannhs2305
Δημοσ.

Κάνω επαναφορά σχεδόν κάθε μήνα. Αλλά για να μην μπαίνω συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία έγραψα το poat αυτό για να μην ανησυχώ. Να ξέρω δηλαδή για να μην χρειάζεται να κάνω συνέχεια επαναφορές. Όποιος ξέρει, ας με βοηθήσει.

Δημοσ.

Εεεμ, πρώτον το ιστορικό νομίζω συγχρονίζεται με τον λογαριασμό Microsoft όπως και αν έχεις συγχρονισμό φωτογραφιών στο OneDrive.

Δεύτερον γιατί κανεις επαναφορα κάθε μήνα;

Δημοσ.

Το ιμει σου μονο θελω.... Και θα σου βρω αρχεια 3 χρονων... Ας ταισουμε λιγο τις φοβιες σου...

Και με το όνομα του μπορείς χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ, δηλαδή συγχρονίζονται αυτόματα όλα τα αρχεία στο onedrive ; Τουλάχιστον τα μηνύματα, το ιστορικό των κλήσεων, το ιστορικό του ie αποθηκεύονται και αυτά ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...