Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα . Φτιάχνω.νεο σπίτι κ θελω να.αγορασω κεραία τηλεόρασης. Τι πρεπει να κοιτάξω γιατί δεν έχω ιδέα. Αυτή είναι καλή ας πούμε; http://www.id-shop.gr/showprod.php?id=5057 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από Hamurabi
chipakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ που μένω κάτω από την Πάρνηθα έχω ένα καλώδιο που κρέμεται για κεραία. Εσύ που μένεις και θέλεις τέτοια κεραία??Ουτε οι πολυκατοικία δεν χρειάζεται τέτοια κεραία. Αλλο θέμα αν θέλεις να τα δώσεις χοντρά.
Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλω μία καλή κεραία,με δυνατό κέρδος και υποστήριξη για full hd. Ακούω προτασεις
soteras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχ ένα καλώδιο για κεραία νοτ.Σε πρώτη φάση σε ποιά περιοχή μένεις έχεις γύρω γύρω πολυκατοικίες ή ειναι καθαρό το σημείο σου επίσης το σπίτι σε ποιον όροφο είναι ή πόσους ορόφους φτιάχνεις καθώς άμα είναι με πολλές πρίζες κεραίας πιθανό να χρειαστεί και κανά ενισχυτή για αποφύγη απώλειας σήματος από όλα τα πριζόνια
Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι διοροφη οικια. Και επάνω έχει ταρατσα.η κεραία θα μπει στη ταράτσα εγώ είμαι ισόγειο. Στο σπίτι εχω τρεις τηλεοράσεις. Γύρω γύρω έχω φουλ πολυκατοικίες.
soteras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Χμμ αφού είσαι φουλ σε πολυκατοικίες άμα δεν υπάρχει ένα κενό ώστε να υπάρξει μια έστω επαφή με το βουνό που είναι οι κεραίες κατά τη γνώμη μου θα ήθελε σήκωμα η κεραία και όχι ένα απλό κονταράκι.Τώρα για την επιλογή κεραίες υπόμονη΄γιατί πάντα μπερδεύω τους τύπους γιατι υπάρχουν πολλές αναλόγων την περίπτωση όπως τρύενες απλές και και.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα