soteras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως θέλω να μου πείτε σε ποιο δρόμο βρίσκετε κινητά τα οποία πάντα όλος τυχαίος είναι χωρίς κάρτα σιμ αλλα με 800 φωτογραφίες φασεμπουκ ιντσαγκραμ ανοιχτα όλα αλλά ποτέ δεν έχουν σιμ η στοιχεία του κατόχου μέσα.Όχι τίποτα άλλο αλλα μην σκορπάμε και λεφτά για αγορά νέου ή παρακαλάμε στην επιδότηση να ανεβάσουν το πόσο θα πέρναμε από το δρόμο εκείνο τσουπ κινητο θέλαμε κινητό βρήκαμε 1
G.bar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα χασει ενα iphone 3gs καποτε, μιας και το ειχα σε θηκη σιλικονης και μου επεσε χωρις να το ακουσω.. Εννοειται οτι το ξεγραψα αμεσως γιατι στην Ελλαδα ζουμε και ποιος θα επεστρεφε ξεκλειδωτο, και χωρις find my iPhone τοτε; Και ομως, η κοπελα που το βρηκε οχι μονο, βρηκε τροπο να επικοινωνησει μαζι μου αλλα ηταν προθυμη να μου το φερει κιολας. Απο τοτε παρακαλαω να βρω και εγω κανενα κινητο ωστε να το επιστρεψω και να παρει ο ιδιοκτητης τη χαρα που πηρα και εγω. 2
ergidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μητρικη υπαρχει και με 5 ευρο. Αλλα θα πρεπει ο ιδιος να καλλισης τα συμπραγκαλα
taslikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μητρικη υπαρχει και με 5 ευρο. Αλλα θα πρεπει ο ιδιος να καλλισης τα συμπραγκαλαΜε 5€;; 100++ κάνουν.
ergidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Απο εξωτερικο, αλλα ειναι χωρις τιποτα επανω!! 5_10 ευρω. Τοσο απλα!!! Για 6σ+
georgeadams Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και τα τσιπάκια πού θα τα βρεις? Θα τα ξεκολλήσεις από την παλιά και θα τα κολλήσεις; Αν ναι, έχεις 2 πολύ σημαντικά προβλήματα: 1. Δεν είναι δουλειά για ερασιτέχνη το ξε/κόλλημα τόσο μικρών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στην πλακέτα αλλά θέλει ειδικά εργαλεία και πείρα. 2. Έστω πως τα καταφέρνεις. Το "κλέιδωμα" δεν βρίσκεται πάνω στην κενή πλακέτα αλλά σε κάποιο από τα τσιπάκια, οπότε μαζί με τα τσιπάκια θα μεταφέρεις και το κλείδωμα στη νέα πλακέτα. 1
taslikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Απο εξωτερικο, αλλα ειναι χωρις τιποτα επανω!! 5_10 ευρω. Τοσο απλα!!! Για 6σ+ Όντως δεν έχουν τίποτα επάνω και είναι παν δύσκολο για κάποιον που δεν εχει εξοπλισμο
pantelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το τι έχω διαβάσει με μια πρόχειρη ματιά στις σελίδες δεν λέγεται. Ένας τυπάκος είπε "μόνο και μόνο που δεν ξανά έγραψε κάτι εμένα μου λέει πολλά". Ένας άλλος λέει "μνημόνια ρεεε". Μπράβο φωστήρες. Το ότι μπορεί ας πούμε να έχω ένα σορό θέματα καθημερινά που να τρέχουν δεν του πέρασε από το μυαλό κανενός. Έκανα τις προσπάθειες μου αλλά ακόμα δεν έχω βρει επαφή με τον ιδιοκτήτη. Μένει εξωτερικό από ότι μπορώ να υποθέσω. Και μάθετε μερικοί να μην σκέφτεστε πονηρά. Ούτε το έκλεψα , ούτε σκέφτηκα από την αρχή να το "φάω". Αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ και σκέφτηκα ότι αν δεν μπορούσα να το παραδώσω θα ήταν καλή φάση να το κράταγα. Πέσατε από τα σύννεφα ε? Σε κανέναν δεν θα πέρναγε η ιδέα είμαι σίγουρος. 2
ergidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μπραβο παντελο! Με αυτα τσ κ.....τηλεφωνα και μολις καποιος ατυχος συμφουριτης κανει το "εγκλημα" _ σφαλμα και ρωτησει κατι για το σκ...ικλαουντ ,εχουν γινει ολοι τους σερλοκχολμσ τησ κακιας ωρας οπου παντου βλεπουν κλεφτες ληστεσ κατσιαπλιδες και γιαγκουλες,
Προτεινόμενες αναρτήσεις