ergidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά, πολύ κατατοπιστική θέμα και μπράβο στο φίλο που το άρχισε. Όμως δεν πρέπει να να αντιπαρερχόμενος μεταξύ μας. Ο καθένας ανάλογα με την αντίληψη του βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, τα οποία όμως δεν πα να πει ότι είναι και τα σωστά, ούτε και λάθος. Ειρήνη υμίν.
theoilia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως το ότι ο θεματοθετης εκτός από το πρώτο post δεν ξαναέγραψε τίποτα άλλο στο παρών θέμα εμένα μου λέει πολλά...
apostol1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΔΛΔ για να καταλάβω έκανε σωστά τη δουλειά της η Αστυνομία σου βρήκε τα πράγματα! Σε κάλεσε να πας να τα πάρεις! Ήταν ολα τα πράγματα σου (εκτός από το iPhone που προφανώς κράτησε ο κλέφτης μιας που ήταν το μοναδικό αξίας) και ΤΟΛΜΑΣ ρε αθεόφοβε και κράζεις και την αστυνομία ότι σου κλέψε το κινητό! Ύστερα από αυτη την ιστορία όντως ξέρω κατι παραπάνω...... που εγραψα οτι η αστυνομια μου εκλεψε το κινητο?γιατι εχεις κολλησει με προσωπικους χαρακτηρισμους?ειπα οτι δεν υπηρχανε καθολου smartphone,που σημαινει οτι εαν εσυ χασεις το κινητο σου σιγα μην παει ο αλλος στην αστυνομια επειδη εισαι αφηρημενος.ειπα μια ιστορια που επαθα εγω για να ενημερωσω αλλα παιδια που εχουνε χασει αντιστοιχα το κινητο τους.
gatakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 παντος στην αστυνομια μην το πας.καποιος αστυνομικος θα το κρατησει για δικο του η θα το παει στα παιδια του δωρο.μιλαω γιατι γνωριζω κατι παραπανω. Εδώ το έγραψες φιλε μου! Και απλά κόλλησα διότι ήθελα πολυ να ακούσω τι παραπάνω ήξερες! Αλλά οκ αφού εσύ λες ότι δε είπες κατι τέτοιο δεν εχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω! Καλή συνέχεια.
apostol1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ το έγραψες φιλε μου! Και απλά κόλλησα διότι ήθελα πολυ να ακούσω τι παραπάνω ήξερες! Αλλά οκ αφού εσύ λες ότι δε είπες κατι τέτοιο δεν εχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω! Καλή συνέχεια. οκ.πριν λιγο εγραψα ακριβως τι εχει γινει αλλα εχει κολλησει εντελως τo κεφαλι σου.
gatakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε δικε μου με τις λέξεις παιζεις?? Ποσό χρόνων είσαι 11?? Σου έδειξα τι έγραψες ταχα μου ταχα μου ότι κατι ήξερες! Σε κολαω στο τοίχο και μετά μου λες ότι δεν το έγραψες ποτέ αυτο! Αυτά και άντε και καλά μυαλά!
spyros007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ ξεκολα τι Θες να σου δωσει αποδείξεις στο ινσομνια η ζεις σε εικονική πραγματικότητα πιστεύοντας οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα .Το σκισαμε το θεμα και θα εχουμε τιποτα επεμβασεις άνωθεν
gatakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Βαρέθηκα να ακούω μπαρούφες! Δεν εχω κατι να ξεκόλλησω! Εσείς ξεκολλήστε και σταματήστε να γράφετε κουταμάρες!
spyros007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 γατακο παρεκτρέπεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............................................................
gatakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πρακτορακο μαζεψουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..........................................................................
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μαζευτειτε και οι δυο μην φατε κανα μπανννννννννννννννννννννν.......................................................................... 1
gatakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Από που προκύπτει το ban ρε δικολαβε? έχουμε παραβεί κανένα κανόνα? Και τι έγραψες τώρα εσύ δλδ? Τεσπα δεν ξαναγράφω και δεν ξανάαπανταω για να μην περάσει όλο το Ινσομνια από αυτο το τοπικ! Άντε καλή συνέχεια..
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Από που προκύπτει το ban ρε δικολαβε? Από το banned. έχουμε παραβεί κανένα κανόνα? Ειστε off-topic Και τι έγραψες τώρα εσύ δλδ? Νομίζω πως διαβάζεις τι γράφω. Τεσπα δεν ξαναγράφω και δεν ξανάαπανταω για να μην περάσει όλο το Ινσομνια από αυτο το τοπικ! Τι ωραια! Άντε καλή συνέχεια.. Μπαιι Και επισης ο TS δεν απανταει αρα ας κανει οτι καταλαβαινει.
gatakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όροι χρήσης του Insomnia Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους. Εχω την εντύπωση ότι με ειρωνευεσαι!! Και το χειρότερο από ολα με προσβάλεις!! Χχχχμμμμμμμ μάντεψε ποιος θα γίνει ban panos.- Υ.Γ το ban δεν προκύπτει από το banned! Κλίση είναι το banned του ban (να ομιλούμε σωστά!)
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εφοσον δεν βρεις τον ιδιοκτητη μπορεις απλα να αλλαξεις μητρικη με μια ξεκλειδωτη απλη και φθηνη διαδικασια... Ούτε απλή, ούτε φτηνή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις