aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 να μην τα πολυλογω ενας συγγενης ετυχε ν μου χαρισει εναν 6800κ(σφραγισμενο) κ καλος η καλως το πρωην συστημα μου ηταν 4790κ και ζ97 mobo τα οποια τα πουλησα περιμενοντας το νεο cpu..τα δωσα μαζι με τις rams 450 ευρω και ειμαι διατεθιμενος να τα βαλω για χ99 μητρικη...ειναι worth it η κ με 250 ευρω μητρικη κανεις την δουλεια ς?? χρηση ειναι το gaming κυριως,εχω σκοπο τα ασχοληθω με oc θα γινει κ σλι το μελλον..οι μιτρικες που κοιταω ειναι εννοειται η sabertooth x99 MSI gaming titanium asus deluxe..αν εχει καποιος να προτινει κατι ειμαι ολος αυτια
ifganas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 oxi asus deluxe (καιγονταν οι πρωτες το εχουν διορθωσει τωρα) απο asus strix κ πανω
BabisTs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Sabertooth και ξερό ψωμί από μένα (έχω μείνει ευχαριστημένος και από socket AM3+ 990FX και από socket 1150 Z97).... http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-sabertooth-x99-retail-p-PER.524395 1
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν ασχοληθεις αρκετα με Oc(μιας και δεν αναφερεις και τι ψυξη εχεις)δεν θα προτεινα την παραπανω Sabertooth και αναλογες μητρικες κυριως λογω της υψηλης τιμης. Το να κοστιζει η μητρικη σχεδον οσο η καρτα γραφικων σε gaming pc δεν ειναι οτι το καλυτερο.
BabisTs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας και αναφερει ο ts οτι θα ασχοληθει με oc τοτε για μενα ειναι μονοδρομος μια ακριβη mobo http://www.skroutz.gr/s/6895871/Asus-Sabertooth-X99.html#reviews http://www.skroutz.gr/s/5605580/Asrock-X99-OC-Formula.html http://www.skroutz.gr/s/6779924/MSI-X99A-MPower.html http://www.skroutz.gr/s/6779888/MSI-X99A-XPower-AC.html που θα του προσφερει σταθερο και μακροβιοτερο oc και οχι οι entry level των 200 ευρω...Στηνει x99 συστημα και τα εξοδα ειναι εν γνωση του καθενος που προβαινει σε μια τετοια πλατφορμα!Οσο για την sabertooth οποιος την εχει δοκιμασει γνωριζει τι δυνατοτητες της και τις αντοχες / πιστοποιησεις που εχει σε overclockability!
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στηνει x99 συστημα και τα εξοδα ειναι εν γνωση του καθενος που προβαινει σε μια τετοια πλατφορμα!Οσο για την sabertooth οποιος την εχει δοκιμασει γνωριζει τι δυνατοτητες της και τις αντοχες / πιστοποιησεις που εχει σε overclockability! ναι μονο που με τα θαυμαστικα που βαζεις ξεχασες το σημαντικοτερο ολων. ενας συγγενης ετυχε ν μου χαρισει εναν 6800κ(σφραγισμενο) κ καλος η καλως το πρωην συστημα μου ηταν 4790κ και ζ97 mobo τα οποια τα πουλησα περιμενοντας το νεο cpu..τα δωσα μαζι με τις rams 450 ευρω και ειμαι διατεθιμενος να τα βαλω για χ99 μητρικη...ειναι worth it η κ με 250 ευρω μητρικη κανεις την δουλεια ς?? χρηση ειναι το gaming κυριως,εχω σκοπο τα ασχοληθω με oc θα γινει κ σλι το μελλον..οι μιτρικες που κοιταω ειναι εννοειται η sabertooth x99 MSI gaming titanium asus deluxe..αν εχει καποιος να προτινει κατι ειμαι ολος αυτια Προφανως και δεν θα παρει την φθηνοτερη μητρικη της αγορας για την ακριβοτερη πλατφορμα παλι της αγορας αλλα ουτε και την ακριβοτερη αυτο ειπα. Για τις sabertooth κανεις δεν εχει πει το αντιθετο απο πλευρας ποιοτητας(αν και αναλογα την πλατφορμα και το socket ισως ειναι λιγο παραπανω ακριβοτεροι απο οσο πρεπει. Γιαυτο και ρωτησα την ψυκτρα που θα χρησιμοποιηθει για να ξερουμε για τι oc μιλαμε. Υπαρχει και μια αλλη περιπτωση βεβαια να μην εχει καλο monitor και αν μπορει καποια χρηματα να γλυτωσει(χωρις βεβαια να πεσει σε ποιοτητα)για να πανε σε αυτο γιατι οχι.Βεβαια ειναι ενα πιο γενικο θεμα αυτο και δεν αμεση σχεση με το παρον θεμα γιαυτο απλα το αναφερω και δεν δινω βαση. Δεν ειμαι κατα του να θελει να ασχοληθει καποιος με το oc. Ειμαι κατα του να δινονται περισσοτερα χρηματα απο οσο pc που προοριζονται κυριως για gaming παρα για oc(προφανως και στην δευτερη περιπτωση το βαρος θα επεφτε πολυ σωστα στην μητρικη,συστημα ψυξης και χρονισμους ram).
BabisTs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν τον κλοκάρει τον 6800Κ (στα 3.6ghz που είναι stock ) θα έχει σαφώς ελαφρά χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τον 4790Κ που είχε (που βρίσκεται στα 4.4ghz stock)...επομένως πρέπει να κλοκάρει και για gaming καταστάσεις ο ts....
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν τον κλοκάρει τον 6800Κ (στα 3.6ghz που είναι stock ) θα έχει σαφώς ελαφρά χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τον 4790Κ που είχε (που βρίσκεται στα 4.4ghz stock)...επομένως πρέπει να κλοκάρει και για gaming καταστάσεις ο ts.... Ο i7 6800k stock ειναι στα 3.4ghz και οχι στα 3.6 https://www.skroutz.gr/s/9141628/Intel-Core-i7-6800K-Box.html?keyphrase=i7+6800k (turbo boost στα 3.8) Ο i7 4790k stock ειναι στα 4.0ghz και οχι στα 4.4 https://www.skroutz.gr/s/4982134/Intel-Core-i7-4790K-Box.html?from=catspan Βεβαια και παλι ειναι αναλογα το παιχνιδι για το που ειναι μπροστα ο καθε επεξεργαστης. Στο 7:17 και μετα λεει ο αγαπητος οτι ο ακριβοτερος 6900κ με oc ηταν πισω απο τον 6700κ stock(δηλαδη 4.0ghz) Δεν ξερω αν η κατασταση θα αλλαξει με το καλο απο το 2018 και μετα λογω Zen και mainstream 6πυρηνων αλλα προς το παρον οτι και να κανει στον 6800κ(ο επομενος του 5820κ δεν ειναι στην ουσια?)μονο αν υπαρξει καποιο τρελο optimize σε παραπανω πυρηνες σε καποιο παιχνιδι,θα ειναι μπροστα ο 6800κ(και οταν λεμε μπροστα εννοουμε παντα για αρκετα fps οχι 1-2). Κοινως εγω προσωπικα θα προτεινα πριν γινει η οποια προταση μητρικης(χωρις να βγαζουμε απεξω φυσικα την παραπανω sabertooth)να αναφερθει καλου κακου το συστημα ψυξης του επεξεργαστη(φανταζομαι απο οθονη θα ειναι οκ μην ειναι με καμια LG των 110ευρω για το συστημα αυτο ),και μετα να γινουν οι οποιες προτασεις γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι θελει να ασχοληθει και πολυ με το oc αν γραφονται τετοια. ειμαι διατεθιμενος να τα βαλω για χ99 μητρικη...ειναι worth it η κ με 250 ευρω μητρικη κανεις την δουλεια ς?? Αρα με λιγα λογια δεν εχω κανενα προβλημα για την παρπανω Sabertooth ή καποια αλλη παρομοια(ή και ακριβοτερη ακομα)αλλα προσωπικα θελω να βεβαιωθω οτι ειναι σιγουρα για την περιπτωση του ενδιαφερομενου τετοιες καρτες και οτι δεν μπορει να κανει την δουλεια του και με φθηνοτερες οπως γραφει(αφου το συστημα κυριως ειναι για gaming). 1
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν ασχοληθεις αρκετα με Oc(μιας και δεν αναφερεις και τι ψυξη εχεις) προς το παρον εχω μια phanteks ph14 αλλα σκεφτομαι κ για custom loop αν δω οτι δν τραβαει η phanteks..οταν λεω oc δν λεω να κατεβουμε κ σε τουρνουα ενα ταπεινο oc 4 .4.2 as πουμε..να τσουλαει λιγο πιο ευχαριστα..εσυ τι συστημα ψυξης θα προτεινες? Μιας και αναφερει ο ts οτι θα ασχοληθει με oc τοτε για μενα ειναι μονοδρομος μια ακριβη mobo http://www.skroutz.gr/s/6895871/Asus-Sabertooth-X99.html#reviews http://www.skroutz.gr/s/5605580/Asrock-X99-OC-Formula.html http://www.skroutz.gr/s/6779924/MSI-X99A-MPower.html http://www.skroutz.gr/s/6779888/MSI-X99A-XPower-AC.html που θα του προσφερει σταθερο και μακροβιοτερο oc και οχι οι entry level των 200 ευρω...Στηνει x99 συστημα και τα εξοδα ειναι εν γνωση του καθενος που προβαινει σε μια τετοια πλατφορμα!Οσο για την sabertooth οποιος την εχει δοκιμασει γνωριζει τι δυνατοτητες της και τις αντοχες / πιστοποιησεις που εχει σε overclockability! την xpower tn koitaga κ γω καλη φαινεται..η ασροκ δν ξερω δν μ πολυ αρεσει αν κ εχει πολυ vfm πραματα..την θελω κ γω την sabertooth aλλα μ φαινεται λιγο "φτωχη" μπροστα σε κατι αλλες... απο gigabyte η evga να κοιταξω κατι ??
pnick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με την Phanteks το 4.0GHz είναι εφικτό. Το 4.2 νομίζω δύσκολα, ειδικά το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεσαι κάτι extreme για τέτοιο oc. Οποιαδήποτε Χ99 θα ήταν καλή σε αυτή την περίπτωση. Είμαι κάτοχος της Deluxe (με 5960Χ) και πολλά χαρακτηριστικά δεν μου έχουν φανεί χρήσιμα μέχρι τώρα. Πάρε αυτήν που έχει τα ελάχιστα χαρακτηριστικά που θέλεις. Πολλά είναι marketing και σε αυτό το socket. Στην θέση σου θα κοίταγα κάτι μεταξύ της Asus X99 A-II, και της Gigabyte X99 UD4 ή UD5 (αν θέλεις wi-fi). Όσο για ψύξη, εγώ με μια Χ61 Kraken σε push-pull έχω τον 5960Χ στα 4.4 τον χειμώνα άνετα. Αν έχεις μεράκι για custom loop, να ξέρεις ότι θέλεις το λιγότερο 300-400€ για κάτι που να αξίζει.
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με την Phanteks το 4.0GHz είναι εφικτό. Το 4.2 νομίζω δύσκολα, ειδικά το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεσαι κάτι extreme για τέτοιο oc. Οποιαδήποτε Χ99 θα ήταν καλή σε αυτή την περίπτωση. Είμαι κάτοχος της Deluxe (με 5960Χ) και πολλά χαρακτηριστικά δεν μου έχουν φανεί χρήσιμα μέχρι τώρα. Πάρε αυτήν που έχει τα ελάχιστα χαρακτηριστικά που θέλεις. Πολλά είναι marketing και σε αυτό το socket. Στην θέση σου θα κοίταγα κάτι μεταξύ της Asus X99 A-II, και της Gigabyte X99 UD4 ή UD5 (αν θέλεις wi-fi). Όσο για ψύξη, εγώ με μια Χ61 Kraken σε push-pull έχω τον 5960Χ στα 4.4 τον χειμώνα άνετα. Αν έχεις μεράκι για custom loop, να ξέρεις ότι θέλεις το λιγότερο 300-400€ για κάτι που να αξίζει. σε αυτο με τα χαρακτηριστηκα εχεις δικιο..πιστευω η sabertooth θα με καλυπτε με αυτα π εχει..οι υπολοιπες εχουν απλα το κουμπακια για oc πανω στη mobo το debug led κ κατι τετοια π δν νομιζω ν μ χρειαστουν κ πολυ..απλα λογο του οτι τα χρηματα που θα δωσω ηταν το παλιο μου Pc δν με πειραζει να τα σκασω για μητρικη αν οντως εχει διαφορα σε ποιοτητα κ αξιοπιστια..με 300 ευρω πιστευω φτιαχνεις μια τιμια ψυξη για cpu μονο...
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 σε αυτο με τα χαρακτηριστηκα εχεις δικιο..πιστευω η sabertooth θα με καλυπτε με αυτα π εχει..οι υπολοιπες εχουν απλα το κουμπακια για oc πανω στη mobo το debug led κ κατι τετοια π δν νομιζω ν μ χρειαστουν κ πολυ..απλα λογο του οτι τα χρηματα που θα δωσω ηταν το παλιο μου Pc δν με πειραζει να τα σκασω για μητρικη αν οντως εχει διαφορα σε ποιοτητα κ αξιοπιστια..με 300 ευρω πιστευω φτιαχνεις μια τιμια ψυξη για cpu μονο... Ποια οθονη εχεις?Γιατι βλεπω πολλα χρηματα για ψυξη και μητρικη(αλλιως θα ειχες αγορασει την gtx 1080 αν ειναι να δινεις σε gaming pc 300ευρω για ψυξη επεξεργαστη )
aOUaS88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δν ειπα θα δωσω..ειπα οτι καπου εκει κανουν...συν οτι δν μ αρεσουν οι υδροψυξεις..δν σ λεω τι οθονη εχω.. οσο για τν ακριβη μητρικη ειναι τ λεφτα τ παλιου συστηματος γι αυτο δν τ λυπαμαι..εγω ηθελα να τ πουλησω τ cpu ν παρω κ μια δευτερη 1070 κ ολα καλα...αλλα δεν..σε αυτο π λες ομως οτι μπορω να παρω μια πιο οικονομικη μητρικη κ ν μ μεινει κανα ψιλο για κατι αλλο εχεις δικιο κ το σκεφτομαι..
NoiSy MaN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ στη θέση σου θα χα πουλήσει τον 6800
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δν ειπα θα δωσω..ειπα οτι καπου εκει κανουν...συν οτι δν μ αρεσουν οι υδροψυξεις..δν σ λεω τι οθονη εχω.. οσο για τν ακριβη μητρικη ειναι τ λεφτα τ παλιου συστηματος γι αυτο δν τ λυπαμαι..εγω ηθελα να τ πουλησω τ cpu ν παρω κ μια δευτερη 1070 κ ολα καλα...αλλα δεν..σε αυτο π λες ομως οτι μπορω να παρω μια πιο οικονομικη μητρικη κ ν μ μεινει κανα ψιλο για κατι αλλο εχεις δικιο κ το σκεφτομαι.. Ο λογος που ρωτησα για την οθονη ειναι γιατι δεν υπαρχει λογος να εχεις μια απλη οθονη των 120ευρω πχ και να δωσεις 700ευρω σε μητρικη και ψυξη επεξεργαστη σε gaming pc.Δεν υπαρχει ισορροπια κοινως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα