Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν 5 ημέρες αγόρασα τα συγκεκριμένα ασύρματα ηχεία της Creative αλλά τελικά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο σύνδεσης τους ο οποίος απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα και σύζευξη των 2 ηχείων μεταξύ τους, πράγμα που με ξενέρωσε απίστευτα. 
Ζω Γερμανία και δεν καταλάβαινα ακριβώς τι έλεγε η συσκευασία και έτσι την πάτησα.

Νόμιζα πως δεν θα υπήρχε καλώδιο για ρεύμα και οτι απλά θα τα φόρτιζες όταν έπρεπε με κάποιο τρόπο στον υπολογιστή, τα αγόρασα με το σκεπτικό να τα μεταφέρω σε οποιοδήποτε δωμάτιο αλλά γιατί ακόμη και εκτός σπιτιού για να ακούω ασύρματη μουσική μέσω του τηλεφώνου μου κι όλας...

Επίσης δεν με ικανοποιήσε απόλυτα και ο ήχος τους, 30W αλλά και η τιμή τους ήταν απαγορευτική 130ευρώ όταν τα 5,1 κάνουν 50 - 60 ευρω με πολλά περισσότερα watt

Επειδή σκέφτομαι να τα επιστρέψω, ποια 2,1 ηχεία μου προτείνετε να αγοράσω;

Δημοσ.

Τα καλύτερα ηχεία. Τα έχω δυο μήνες και δεν υπάρχουν καλύτερα ασύρματα. Θα ήθελα να ήταν λίγο ευκολότερη η σύνδεση.

Δημοσ.

Τα καλύτερα ηχεία. Τα έχω δυο μήνες και δεν υπάρχουν καλύτερα ασύρματα. Θα ήθελα να ήταν λίγο ευκολότερη η σύνδεση.

Μου δίνεις καλή πάσα φίλε..

Ένας λόγος που θέλω να τα επιστρέψω είναι αυτός, ή μάλλον παρόμοιος..

Εσύ ήξερες εκ των προτέρων οτι ΔΕΝ μπορούν να δουλέψουν μόνα τους αυτόνομα δηλαδή, χωρίς την σύνδεση τους με το ηλεκτρικό ρεύμα;

Αυτό με χάλασε γαμώτο, εγώ σκεφτόμουν να τα μεταφέρω και σε μέρη που δεν υπάρχουν πρίζες...

Επίσης γνωρίζεις τι Hz είναι όπως επίσης αν αγοράσω ενσύρματα 2.1 θα έχουν καλύτερο ήχο; θα παίζουν καθαρότερα και δυνατότερα;

Δημοσ.

Μου δίνεις καλή πάσα φίλε..

Ένας λόγος που θέλω να τα επιστρέψω είναι αυτός, ή μάλλον παρόμοιος..

Εσύ ήξερες εκ των προτέρων οτι ΔΕΝ μπορούν να δουλέψουν μόνα τους αυτόνομα δηλαδή, χωρίς την σύνδεση τους με το ηλεκτρικό ρεύμα;

Αυτό με χάλασε γαμώτο, εγώ σκεφτόμουν να τα μεταφέρω και σε μέρη που δεν υπάρχουν πρίζες...

Επίσης γνωρίζεις τι Hz είναι όπως επίσης αν αγοράσω ενσύρματα 2.1 θα έχουν καλύτερο ήχο; θα παίζουν καθαρότερα και δυνατότερα;

Για το ρεύμα το ήξερα. Στα υπόλοιπα δεν θυμμαμαι αυτή την στιγμή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...