pantanna Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα σας, έχω φτιάξει μια παρουσίαση στο power point την οποία θα προωθήσω σε πολλούς παραλήπτες αργότερα. κι έχω 2 ερωτήσεις εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ γιατί εχω κολλήσει.\ 1. θέλω όταν ο παραλήπτης να την παραλαμβάνει και να ανοίγει αμέσως να μην είναι στην οθόνη επεξεργασίας. και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να το κάνω αυτό. στο ίντερνετ έλεγε οτι πρέπει να το αποθηκεύσω ως .ppt. αλλά δεν δουλεύει... 2. επειδή έχω βάλει πολλές φωτογραφίες μέσα είναι τεράστιο το αρχειο κάπως πρέπει να το μικρύνω υπάρχει τρόπος να συμπτιξω τις φωτογραφίες χωρίς να τις χαλάσω; ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια. pantanna
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 1)φωτογραφιες να μικρυνεις και να ξαναβαλεις με τη σειρα που θελεις αν με τη ζωγραφικη χανουν με photoshop ειναι απλο και δε χανουν στο μεγεθος/pixel που θες. 2)ποια office εχεις? και δε μπορεις να το αποθηκευσεις απο το power point παρουσίαση
pantanna Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΧΩ ΤΟ 10 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.... ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 https://support.office.com/en-us/article/Save-your-presentation-file-34377c9c-a1e5-44e1-9c3f-e6e72ee6c541
pantanna Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά η λύση είναι σε περίπτωση που καποιος/α ενδιαφέρεται να αποθηκεύσω το αρχείο ως προβολή power point.pps .... ευχαριστω για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα