Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα gaming pc στο τέλος του μήνα με i5-6600k και asus gtx 1060 6gb dual.

Δεν με ενδιαφέρει να παίζω σε ultra settings. Απλά θέλω ότι καλύτερο μπορώ να αποκτήσω με 300-350 ευρώ. (αν είναι και λιγότερα ακόμα καλύτερα)!!

Από παιχνίδια θέλω να παίξω νέους απαιτητικούς τίτλους, αλλά η αλήθεια είναι ότι παίζω και παλιούς!!

Έχω κοιτάξει πολλές, το θέμα είναι ποιες είναι καλύτερες επιλογές:

1440p 60hz?

1080p 144hz?

g-sync?

Δεν μπορώ να αποφασίσω δυστυχώς.....  :fear:

Δημοσ.

να πας σε ultrawide οθονη! πολυ καλη εμπειρια!

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,

η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω παίξει σε τέτοια οθόνη. 

έχεις κάποιο μοντέλο να μου προτείνεις?

Δημοσ.

Καλημέρα. Ο καλύτερος συνδυασμός για gaming σε ips οθόνη στο budget σου είναι ή lg 29um68 + Rx 480. Amd GPU για να εκμεταλλευτείς το freesync της οθόνης.

Δημοσ.

Καλημέρα. Ο καλύτερος συνδυασμός για gaming σε ips οθόνη στο budget σου είναι ή lg 29um68 + Rx 480. Amd GPU για να εκμεταλλευτείς το freesync της οθόνης.

Χμμμμ......έχεις ένα δίκιο αφού τα monitors με g-sync είναι απλησίαστα!

Άρα λες να πάω σε RX 480...από ότι διάβασα όμως η gtx 1060 είναι καλύτερη?...

Δημοσ.

21:9 Ultra Wide 1080 LG 29UM58-P LED IPS

http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/othones-pc/othones/othoni-lg-led-29um58-p

ή

16:9 Wide 1080 LG 27MP58VQ-P LED IPS

http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/othones-pc/othones/othoni-lg-led-27-27mp58vq-p

και

GTX 1060 6GB Gigabyte G1 Gaming

http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/karta-grafikon-(vga)-nvidia-gigabyte-gtx-1060-g1-g

Αυτά θες για ατέλειωτη ευχαρίστηση στο budget σου για κορυφαίο 1080 gaming με όλα στο ultra.

Δημοσ.

21:9 Ultra Wide 1080 LG 29UM58-P LED IPS

http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/othones-pc/othones/othoni-lg-led-29um58-p

ή

16:9 Wide 1080 LG 27MP58VQ-P LED IPS

http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/othones-pc/othones/othoni-lg-led-27-27mp58vq-p

και

GTX 1060 6GB Gigabyte G1 Gaming

http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/karta-grafikon-(vga)-nvidia-gigabyte-gtx-1060-g1-g

Αυτά θες για ατέλειωτη ευχαρίστηση στο budget σου για κορυφαίο 1080 gaming με όλα στο ultra.

Μάλιστα, πολλές προτάσεις βλέπω!!!

Σε 1440 υπάρχει τίποτα στα 300-350 ευρώ? Έχει κάποιος δοκιμάσει κάτι τέτοιο? Δεν με ενδιαφέρει να παίζω τα πάντα στο ultra...

Δημοσ.

αν καποιος παει για καινουργια καρτα και οθονη σε αυτα τα χρηματα παει σε amd . το freesync αξιζει πολυ περισσοτερο απο τα μερικα fps παραπανω της 1060.Και οι δυο εχουν πολυ καλες επιδοσεις σε 1080p δεν θα εχεις θεμα καπου . 

Αρα κανε αυτο που σου ειπε ο Χmorsx

Δημοσ.

Το θέμα free/g sync κλπ έχει νόημα σε κορυφαίους προϋπολογισμούς για κάρτες και οθόνες με αντίστοιχο pc rig φυσικά.

Αν και εκεί αργά ή γρήγορα η αγορά θα καταλήξει σε μια λύση σαν standard η οποία πιθανότητα δεν θα έχει να κάνει με κάποιο κατασκευαστή.

Οπότε κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να δεσμεύεσαι σήμερα σε κάτι που αύριο θα αλλάξει.

Αν μπορείς να πάρεις 144hz LED IPS μόνιτορ, πάρε το άσχετα με το sync που έχει και την κάρτα γραφικών στην οποία  θα καταλήξεις.

Οι νέες nVidia μεταξύ των άλλων νέων τεχνολογιών υποστηρίζουν sw fast sync triple buffering.

Η RX480 με 4GB VRAM είναι πολύ "συμβιβασμένη" για νέα αγορά κάρτας γραφικών σήμερα.Η GTX 1060 6GB είναι καλύτερη αγορά και αρκετή για ultimate gaming στα 1080p ή high στα 1440p.

Και βέβαια τα 144Hz έχουν νόημα αν έχεις ένα καλό (IPS) και μεγάλο monitor (>=27" για 16:9 ή 34" για 21:9, 1080p ή 1440p) και κάρτα γραφικών που στα παιχνίδια επιλογής σου έχει απόδοση πέριξ των 150fps διαφορετικά ...

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι θελω να παρω κατι που θα μου κρατησει αρκετα χρονια!

Οπως προανεφερα δεν σκοπευω να δωσω ενα "μηνιατικο" για την οθονη και την καρτα. Το budget ειναι συγκεκριμενο δυστυχως! Οποτε θελω να κανω μια αγορα οπου θα μπορω να παιζω απροβληματιστα 60+ fps σε high αν οχι σε ultra τα new games. Φυσικα αν σε 2-3 βδομαδες μπορεσω και βρω μια g-sync οθονη με 400 ευρω χαλαλι το κατι παραπανω. Ηδη στο amazon εχω βρει προσφορες: asus 27' pg278q (αν δεν κανω λαθος) που εχει και g-sync στα 300. Ειναι used-like new βεβαια αλλα το σκεφτομαι.

Θελω να αλλαξω και να παω σε nvidia καρτα γτ τοσα χρονια ειχα amd.

Παρολα αυτα ευχαριστω για τις προτασεις σας και στο τελος θα τα σκεφτω ολα! Ουτως ή αλλως εχω 2-3 βδομαδες ακομα μπροστα μου να αποφασισω!

Σας ευχαριστω ολους!!!

Δημοσ.

@Κουτσης

σορρυ αλλά με 300-350€ που αν κατάλαβα καλά είναι για οθόνη δεν 

παίρνει 144hz IPS την στιγμή που το Asus MG279Q με freesync έχει 700

και για αντίστοιχο με gsync θέλει άλλα 200€ + βέβαια αυτά έχουν 2κ ανάλυση

αλλά του προτείνεις να μην δεσμεύεται και το 2κ είναι το μέλλον

η προσωπική μου γνώμη μετά από 20 χρόνια gaming και έχοντας ΜΟΝΟ nvidia κάρτες

η πρόταση του Mors με τα σημερινά δεδομένα είναι μονόδρομος 

Η αληθεια ειναι οτι θελω να παρω κατι που θα μου κρατησει αρκετα χρονια!

Οπως προανεφερα δεν σκοπευω να δωσω ενα "μηνιατικο" για την οθονη και την καρτα. Το budget ειναι συγκεκριμενο δυστυχως! Οποτε θελω να κανω μια αγορα οπου θα μπορω να παιζω απροβληματιστα 60+ fps σε high αν οχι σε ultra τα new games. Φυσικα αν σε 2-3 βδομαδες μπορεσω και βρω μια g-sync οθονη με 400 ευρω χαλαλι το κατι παραπανω. Ηδη στο amazon εχω βρει προσφορες: asus 27' pg278q (αν δεν κανω λαθος) που εχει και g-sync στα 300. Ειναι used-like new βεβαια αλλα το σκεφτομαι.

Θελω να αλλαξω και να παω σε nvidia καρτα γτ τοσα χρονια ειχα amd.

Παρολα αυτα ευχαριστω για τις προτασεις σας και στο τελος θα τα σκεφτω ολα! Ουτως ή αλλως εχω 2-3 βδομαδες ακομα μπροστα μου να αποφασισω!

Σας ευχαριστω ολους!!!

αυτή φίλε είναι 2κ ανάλυση η 1060 με πολλές υποχωρήσεις θα φτάνει τα 50-60 fps σε νέα ΑΑΑ  games

άρα τα 144hz πάνε στο κουβά το gsync θα βοηθήσει κάπως στο stuttering σε απότομα drop και στο tearing

καθόλου λόγω τον λίγων fps/hz

όμως σαφώς είναι  futureproof ότι πάρεις σου εύχομαι να το χαρείς 

Δημοσ.

Τελικα βρηκα σε προσφορα την asus pg278q με g-sync στα 300 ευρω και μαλλον θα παω σε 1070 εν τελη!! Ευχαριστω για τις γνωμες ολων παντως!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...