giannisdex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα.Σκεφτομαι να αγορασω μια smart tv με wifi .Η ερωτηση μου σαν αρχαριος , μπορω να βλεπω online ταινιες και σειρες απο διαφορα sites οπως ακριβως απο το pc?
graphist83 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με την προϋπόθεση να ειναι το site συμβατο με HTML5 και να μην απαιτείται εγκατάσταση κάποιου plug in. Αλλα γιατι ON lIne. Κατεβασε σε σοβαρη εικονα 1080. Αλλιως το αποτελεσμα της μετριας αναλυσης σε συγχρονη tv ειναι σχεδον κουραστικο μεχρι αηδιας. 1
giannisdex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις και τις συμβουλες.
lefter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Με την προϋπόθεση να ειναι το site συμβατο με HTML5 και να μην απαιτείται εγκατάσταση κάποιου plug in. Αλλα γιατι ON lIne. Κατεβασε σε σοβαρη εικονα 1080. Αλλιως το αποτελεσμα της μετριας αναλυσης σε συγχρονη tv ειναι σχεδον κουραστικο μεχρι αηδιας. Εννοεις απο torrent και να το δεις με στικακι ?
sintalkas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι εννοει μεσω των γνωστων κυριως παρανομων streaming sites με ταινιες και σειρες ,θα δοκιμασω με την ,lg smart TV μου και θα σου πω..
graphist83 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοεις απο torrent και να το δεις με στικακι ? Ναι αυτο εννοω. Γιατι μπορεις να βρεις υλικο με καλυτερο bandwidth και σοβαροτερες αναλυσεις.
lefter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι εννοει μεσω των γνωστων κυριως παρανομων streaming sites με ταινιες και σειρες ,θα δοκιμασω με την ,lg smart TV μου και θα σου πω.. Με τα streaming που λες μου βγαζει κατι διαφημισεις και δεν υπαρχει πανω δεξια χ για να τις αφαιρεσω οπως σε λαπτοπ ας πουμε
pano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ^Δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει,ψάξου λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα