Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή που μου έδειξες έιναι η:

HX316LC10FBK2/16

Εγώ έχω αυτή:

HX316C10FBK2/8

Χρειάζομαι τελικά άλλες RAM;

H ιδια ειναι το 16 η 8 ειναι η ποσοτητα ram. Παντως η δικη μου ειναι συμβατη και ειναι στην ιδια τιμη. Αν μενεις Αθηνα κοντα στην περιοχη μου, μπορουμε να βρεθουμε να ελεγξουμε πρωτα οτι ειναι ενταξει και να κανουμε αλλαγη για να εξυπηρετηθεις. :)

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

H ιδια ειναι το 16 η 8 ειναι η ποσοτητα ram.

Δεν έδειξα αυτό.

Υπάρχει ένα επιπλέον L στον τύπο που λες.

H ιδια ειναι το 16 η 8 ειναι η ποσοτητα ram. Παντως η δικη μου ειναι συμβατη και ειναι στην ιδια τιμη. Αν μενεις Αθηνα κοντα στην περιοχη μου, μπορουμε να βρεθουμε να ελεγξουμε πρωτα οτι ειναι ενταξει και να κανουμε αλλαγη για να εξυπηρετηθεις. :)

Αν μπορείς θα με εξυπηρετούσες πάρα πολύ.

Σου στέλνω pm.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έδειξα αυτό.

Υπάρχει ένα επιπλέον L στον τύπο που λες.

Αν μπορείς θα με εξυπηρετούσες πάρα πολύ.

Σου στέλνω pm.

Ενταξει. :)

Δημοσ.

Εισαι τυχερος που δεν μπουταρει καν.
Θα μπορουσε να μπουταρει και να σιγοψηνεις τον memory controller  του επεξεργαστη μεχρι να τον καψεις με τις μνημες αυτες.

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι τυχερος που δεν μπουταρει καν.

Θα μπορουσε να μπουταρει και να σιγοψηνεις τον memory controller  του επεξεργαστη μεχρι να τον καψεις με τις μνημες αυτες.

Δεν θα φαινοταν το προβλημα αν εκανε ενα τεστ με το mem test?

Δημοσ.

Δεν θα φαινοταν το προβλημα αν εκανε ενα τεστ με το mem test?

Δεν εχουν οι μνημες προβλημα. Το προβλημα το εχει ο Skylake επεξεργαστης που δεν θελει πανω απο 1.35V (1.2V ειναι οι DDR4)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχουν οι μνημες προβλημα. Το προβλημα το εχει ο Skylake επεξεργαστης που δεν θελει πανω απο 1.35V (1.2V ειναι οι DDR4)

Οποτε ενω δεν θα εδειχνε κατι το λαθος,η ζημια θα γινοταν σταδιακα.

Δημοσ.

Αφου είναι και αυτές 1.5 βολτ.  :-(

Στο manual της μητρικης του υποστηριζεται και ram με 1.5V και μαλιστα η λιστα συμβατοτητας εχει το ακριβες συγκεκριμενο μοντελο της δικης μου ram! Αρα δεν ειναι αυτο και εχει προβλημα η μητρικη του λογικα.(Να ενημερωσω οτι ελεγξαμε την ram του στο δικο μου μηχανημα και ετρεξα και mem test iso και δεν βρηκε σφαλμα.Μονο εβγαλε υποδειξη να μην κανω overclocking που ετσι κι αλλιως δεν θα κανω γιατι ο δικος μου i5 ειναι κλειδωμενος.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού οι Skylake επίσημα δεν υποστηρίζουν 1.5, πως το έχει.

Anyway, εγώ δεν θα τις άφηνα πάνω και να λειτουργούσαν.

Αυτο ειναι απο το manual της μητρικης του : To site της μητρικης του : (Οποτε εχουμε το εξης θεμα.Η intel επισημα εχει πει οτι απο ddr3 υποστηριζει μονο τις ddr3L που ειναι στα 1.35V. Ο κατασκευαστης της μητρικης του ομως οπως βλεπετε ευκολα στο site της Gigabyte, αναφερει οτι υποστηριζει και ddr3 1.5V αλλα συγκεκριμενες μαρκες και μοντελα ενα απο τα οποια ετυχε να ειναι και το δικο μου,αλλα παλι δεν αναψε η μητρικη του. Ετσι εχουν τα πραγματα.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5492#ov

post-73690-0-51236400-1473760531_thumb.png

post-73690-0-24275000-1473761471_thumb.png

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

εσυ θα ακουσεις τι λεει η ιντελ που βγαζει τον επεξεργαστη η την γιγα που φτιαχνει την μητρικη.το προβλημα θα το εχει ο επεξεργαστης αν οντος υπαρχη θεμα και οχι η μητρικη.ας λεει οτι μπορει να παρει 1,5βολτ.

• Like 1
Δημοσ.

εσυ θα ακουσεις τι λεει η ιντελ που βγαζει τον επεξεργαστη η την γιγα που φτιαχνει την μητρικη.το προβλημα θα το εχει ο επεξεργαστης αν οντος υπαρχη θεμα και οχι η μητρικη.ας λεει οτι μπορει να παρει 1,5βολτ.

Λογικο και συμφωνω και με τον Sheo, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα επρεπε ουτως η αλλως να μπουταρει η μητρικη τουλαχιστον γιατι για να αναφερει τις συγκεκριμενες μνημες ως συμβατες η Giga σημαινει οτι τις ελεγξαν,δεν τις διαλεξαν στην τυχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...