sakist2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την παρέα έχω τραβήξει κάποια βίντεο με το κινητό μου Samsung J5 Θέλω να τα μεταφέρω από το κινητό μου στο PC με καλή ποιότητα γιατί θέλω να τα ανεβάσω στο Youtube Έκανα την μεταφορά μέσο Mesenger αλλά η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή. Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπό ώστε να γίνει η μεταφορά των βίντεο με καλή ποιότητα? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από sakist2
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Samsung g5 αποκλειεται... Ισως j5...
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλη την παρέα έχω τραβήξει κάποια βίντεο με το κινητό μου Samsung G5 Θέλω να τα μεταφέρω από το κινητό μου στο PC με καλή ποιότητα γιατί θέλω να τα ανεβάσω στο Youtube Έκανα την μεταφορά μέσο Mesenger αλλά η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή. Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπό ώστε να γίνει η μεταφορά των βίντεο με καλή ποιότητα? Usb δεν έχεις; Μέσω email έστω. Μην ασχολείσαι με το messenger και το fb που χαλάνε την ποιότητα στα πάντα.. Επίσης γιατί δεν τα ανεβάζεις απευθείας με το youtube app ;
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το συνδέσεις στο PC σου με καλώδιο USB σε MicroUSB, θα πρέπει να μπορείς να δεις τα αρχεία που περιέχει το κινητό και να τα αντιγράψεις αυτούσια στο PC με αντιγραφή/επικόλληση. Οι φωτογραφίες και τα videos συνήθως αποθηκεύονται στον φάκελο πρώτου επιπέδου με το χαρακτηριστικό όνομα DCIM.
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ερωτηση:απο το κινητο δεν μπορεις να κανεις upload;;;
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν θα συνδέσεις το κινητό με το pc μέσω καλωδίου usb (από το τροφοδοτικό) θα σου βγάλει μάλλον μήνυμα σαν τι να συνδεθεί. Αν δε βγάλει μήνυμα θα κατεβάσεις την αριστερή κουρτίνα και θα είναι μάλλον εκεί. Θα επιλέξεις σύνδεση σαν mtp (συσκευή πολυμέσων) ή για μεταφορά αρχείων. Στην εξερεύνηση αρχείων θα δεις το κινητό (αν επιλέξεις mtp) με το όνομα του και μέσα θα έχει τον χώρο αποθήκευσης. Θα πας στον φάκελο DCIM και εκεί θα βρεις τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
sakist2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Έκανα την μεταφορά με καλώδιο USB και η ποιότητα είναι τέλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα