satafaka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω εδώ και μέρες να αγοράσω την led ταινία για το κουτί μου. Για όποιον δεν κατάλαβε, είναι στο video: Το βρήκα στο amazon (https://www.amazon.com/gp/product/B00M0R2OTG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER) αλλά με τα μεταφορικά για Ελλάδα φτάνει τα 30 δολάρια. Από ebay UK κοστίζει ακόμα περισσότερα (http://www.ebay.co.uk/itm/Phanteks-Multi-Color-LED-Strips-1-Meter-Enthoo-Luxe-Case-Upgrade-PH-LEDKT-M1-/152225753275?hash=item23715ca8bb:g:V78AAOSw8oFXx5eK) Ελλάδα δεν το βρίσκω πουθενά. Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω σε μια πιο "λογική" τιμή και από κάποιο αξιόπιστο site? Αν γίνεται εντός Ελλάδος ακόμα καλύτερα...Έχουμε συζητήσει στο παρελθόν να το φτιάξω μόνος μου, αλλά δεν θα με ενδιέφερε. Προτιμό να το αγοράσω έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Θες αναγκαστικά Phantkes? Εγώ πριν 2 εβδομάδες περίπου, αγόρασα από το ebay αυτά. Τα έχω δοκιμάσει out-of-the-box (σε εξωτερικό τροφοδοτικό) και αν εξαιρέσουμε το ότι θερμένονται λίγο παραπάνω, είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα ήθελα τα έτοιμα από phanteks. Να τα κουμπώσω απευθείας στο βύσμα που έχει έτοιμο, με αλλαγή χρωμάτων από το button του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το πιο φθηνό που βρήκα, στα ~25 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το πιο φθηνό που βρήκα, στα ~25 ευρώ. Σε ευχαριστώ φίλε μου, ήδη το παρήγγειλα από το link που μου έδωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου, ήδη το παρήγγειλα από το link που μου έδωσες.Αναμένουμε φωτογραφίες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=55149712 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα.Σκεφτομαι να παρω και εγω για το P400S που θα αγορασω..Πρεπει να ειναι της Phanteks ή μπορει και αλλα φθηνοτερα? Το αναφερω γιατι το κουτι μπροστα εχει led οποτε πρεπει εσωτερικος-εξωτερικος να ειναι ιδιοι λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα