panos- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με νέο router η HOL θα μπορεί να κάνει διαγνωστικά τεστ στη γραμμή μου; Ρωτάω γιατί τώρα έχουν πλήρη πρόσβαση (κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου) και μπορούν να μου κάνουν reset το router από απόσταση. Είδες βελτίωση στην ταχύτητα μόλις πήρες το ASUS; Σου έδειχνε κι εσένα Annex B και άλλαξε με το ASUS σε Annex A; Ευχαριστώ και πάλι! Αφού λειτουργεί κανονικά τι σε νοιάζει; Επίσης όχι δεν είναι σίγουρο ότι θα συγχρονίζει παραπάνω. Ίσως να δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα στο wifi.
dbconan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 1) Aν βαλεις νεο ρουτερ δεν εχουν ΚΑΜΙΑ προσβαση.... 2) Ειχα ΖΤΕ ,μαλιστα 2 μου αλλαξαν και ξεκινησα με 47.500 και σε 2 μηνες,επεσα σε 41.500,χωρις να εχουν λογικη απαντηση να μου δωσουν...Τωρα 3 μηνες ,κανω οτι θελω,,,απο 10.000 το παω,,,μεχρι 49.999 για ΠΛΑΚΑ. 3) και εμενα ολα τα ΖΤΕ εδειχναν Β καναλι και αυτο αλλαξε με το νεο ρουτερ...Α μονο.. Αν καποια στιγμη εχει θεμα,πετας πανω το ΖΤΕ και κανουν οτι και καλα τσεκαρισμα θελουν,ποθ η γραμμη σου ειναι μια χαρα και δεν θα εχει τιποτα .... Μην καθεσαι και ψαχνεις παραπανω τι και πως,το εργαλειο ειναι μονοδρομος στο να ηρεμησεις,,,Στο λεει καμενος χρονια τωρα με πολλες ωρες και μηνες και χρονια χαμενα πανω στα θεματα αυτα... Στο σεταρισμα του θελει λιγο χρονο,αναλογα τις γνωσεις σου και μετα απλα το ξεχνας.....το πεταξα σε μια γωνια στο σαλονι και εχουμε να τα πουμε ,3 μηνες τωρα... 1
giantho1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 1) Aν βαλεις νεο ρουτερ δεν εχουν ΚΑΜΙΑ προσβαση.... 2) Ειχα ΖΤΕ ,μαλιστα 2 μου αλλαξαν και ξεκινησα με 47.500 και σε 2 μηνες,επεσα σε 41.500,χωρις να εχουν λογικη απαντηση να μου δωσουν...Τωρα 3 μηνες ,κανω οτι θελω,,,απο 10.000 το παω,,,μεχρι 49.999 για ΠΛΑΚΑ. 3) και εμενα ολα τα ΖΤΕ εδειχναν Β καναλι και αυτο αλλαξε με το νεο ρουτερ...Α μονο.. Αν καποια στιγμη εχει θεμα,πετας πανω το ΖΤΕ και κανουν οτι και καλα τσεκαρισμα θελουν,ποθ η γραμμη σου ειναι μια χαρα και δεν θα εχει τιποτα .... Μην καθεσαι και ψαχνεις παραπανω τι και πως,το εργαλειο ειναι μονοδρομος στο να ηρεμησεις,,,Στο λεει καμενος χρονια τωρα με πολλες ωρες και μηνες και χρονια χαμενα πανω στα θεματα αυτα... Στο σεταρισμα του θελει λιγο χρονο,αναλογα τις γνωσεις σου και μετα απλα το ξεχνας.....το πεταξα σε μια γωνια στο σαλονι και εχουμε να τα πουμε ,3 μηνες τωρα... Ευχαριστώ πολύ!
dpapis63 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αναβάθμισα σε HOL VDSL στην Καλαμαριά . Ο συγχρονισμός του Router είναι όλη την ημέρα στα 50000. Αλλά από τις 20:00 έως στις 00:30 κάθε ημέρα πέφτει στα 24000. Το τεχνικό τμήμα δεν με βοήθησε αν και έστειλαν τεχνικό και μέτρησε. Μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 E ναι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα γιατί έρχονται πρωινές ώρες. Αν πχ έχεις σοβαρές παρεμβολές από κάτι που λειτουργεί εντός ή εκτός σπιτιού αυτές τις βραδινές ώρες δεν μπορούν να το δουν το πρωί...
dpapis63 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 E ναι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα γιατί έρχονται πρωινές ώρες. Αν πχ έχεις σοβαρές παρεμβολές από κάτι που λειτουργεί εντός ή εκτός σπιτιού αυτές τις βραδινές ώρες δεν μπορούν να το δουν το πρωί... Τι μπορώ να κάνω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό ερώτημα. Ίσως να γνωρίζει ο poulinos γιατί η περίπτωση είναι από τις κλασικές που οι πάροχοι σου λένε ότι δεν μπορούν κάνει επειδή μπορεί να υπάρχει κάτι που δημιουργεί παρεμβολές στη γραμμή (εκτός σπίτιού).
l337 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αναβάθμισα σε HOL VDSL στην Καλαμαριά . Ο συγχρονισμός του Router είναι όλη την ημέρα στα 50000. Αλλά από τις 20:00 έως στις 00:30 κάθε ημέρα πέφτει στα 24000. Το τεχνικό τμήμα δεν με βοήθησε αν και έστειλαν τεχνικό και μέτρησε. Μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα. Κάτι μπάινει σε λειτουργία από σένα, από γείτονα ή εκτός σπιτιού και σου δημιουργεί το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα