Προς το περιεχόμενο

Bye bye lumia

mike99GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποια insider ή να έχω περάσει τα 10.

ακριβώς.

συνεπώς σε λίγο καιρό που θα καταργηθεί πλήρως η υποστήριξή τους να δω τι θα γίνει(8.1)

Στα 8.1 το viber ηταν πολύ καλύτερο αν και λειψό.

επίσης,στα 8.1 δεν έχεις την επίσημη εφαρμογή του FB απο το ιδιο το FB αλλα χρησιμοποιείς της Microsoft.

Το ίδιο ισχύει και για το messenger.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xristara, το εξηγεις λιγο αυτο που εγραψες πριν, δεχεται μήνυμα το κινητο ενος φιλου σου απο τον σερβερ του viber το οποιο φαινεται κανονικα στην εφαρμογη του, δεν λειτουργουν ομως οι ειδοποιησεις της συσκευης του και καταληγεις στο συμπερασμα οτι δεν εχει αυτος bug αλλα η συσκευη απο την οποια ξεκινησε το μηνυμα?

Δημοσ.

Ναι αλλά τρέχει γρήγορα...όταν δεν έχει εφαρμογές :)

Τι να το κάνεις ένα τηλέφωνο όταν βασικότατες εφαρμογές σαν το viper δεν δουλεύουν; πραγματικά ας το χωνέψουμε πως πέθαναν. Πλέον το android προσφέρει αξιόλογες συσκευές σε χαμηλή τιμή που εξανεμίζει το όποιο πλεονέκτημα είχαν αν είχαν ποτέ τα WP

και στο android που τις έχεις λαγκαρη το κινητό ( μιλαω για οικονομικά ) ολα εχουν τα θεματα τους . το android ειν το μοναδικο λογισμικό που εχει antivirus
Δημοσ.

και στο android που τις έχεις λαγκαρη το κινητό ( μιλαω για οικονομικά ) ολα εχουν τα θεματα τους . το android ειν το μοναδικο λογισμικό που εχει antivirus

Άλλο λαγκάρει άλλο δεν δουλεύει. Δοκίμασε ένα Moto G 3gen στα 120 είναι, δεν έχει κανένα θέμα με τις βασικές εφαρμογές. Όσο για το antivirus αστείο επιχείρημα. Γιατί ένας χάκερ να ασχοληθεί με το 5%; θα ασχοληθεί με το android/ios που έχουν το μερίδιο της αγοράς

Δημοσ.

Ο χακερ εχει κινητρο να ασχοληθει γιατι το uwp api ειναι το ιδιο που εχουν και στα pc. Αν βρεις τροπο να παρακαμψεις τους περιορισμους δικαιωματων που δινει στις εφαρμογες πες τον και σε εμενα.

Δημοσ.

Xristara, το εξηγεις λιγο αυτο που εγραψες πριν, δεχεται μήνυμα το κινητο ενος φιλου σου απο τον σερβερ του viber το οποιο φαινεται κανονικα στην εφαρμογη του, δεν λειτουργουν ομως οι ειδοποιησεις της συσκευης του και καταληγεις στο συμπερασμα οτι δεν εχει αυτος bug αλλα η συσκευη απο την οποια ξεκινησε το μηνυμα?

δεν γίνεται όλες οι επαφές μου να έχουν το ίδιο πρόβλημα σχεδόν.

Κοινώς,πες οτι στέλνω 5 γραμμες,θα χτυπήσουν οι 2 πχ

Αν ειναι 2 γραμμες μπορεί να μην χτυπήσει καμία.

Και το παράξενο είναι σε όλη την παρέα μόνο εγώ εχω WP και μόνο με μένα παρατηρούν το πρόβλημα αυτό. Μεταξύ τους μια χαρά χτυπάνε τα πάντα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος η συσκευή σου να μπλοκάρει τους ήχους ειδοποιήσεων σε άλλη συσκευή που δέχεται το μήνυμα από τον σέρβερ. Αν δεν δεχόταν ποτέ το μήνυμα θα είχε νόημα να ψάξεις πρόβλημα από την συσκευή αποστολέα προς τον σερβερ. Ειδοποιήσεις χάνει η εφαρμογή του viber στο android.

Τα παρακάτω είναι feedback στο play store Σεπτέμβρης 2016

Μερικες φορες για να εμφανίσει οτι καποιος σου εχει στειλει μηνυμα πρεπει να μπεις στην εφαρμογη.Δεν εμφανιζονται δηλαδη οι ειδοποιήσεις ενω ασχολείσαι με αλλα πραγματα στο κινητο,με αποτέλεσμα να μην μπορω να απαντησω έγκαιρα.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μηνύματα.δηλαδη όταν μου στέλνουν μηνύματα δεν χτυπάει ειδοποίηση.Με αποτέλεσμα να μην ακούω καν τα μηνύματα που μου στέλνουν ενώ οι ρυθμίσεις μου είναι οκ.παρακαλω αν είναι κάτι απτό viber κάντε κάτι γιαυτό.
ΧΑΛΙΑ Χαλια δεν ανοιγει πλεον το παραθυρο για να δω το μηνυμα και αναγκαζομαι να αφηνω οτι κανω για να απανταω. Και δεν θελω να κατεβαζω τις φωτογραφιες και κλεινω το κουμπι αλλα ακομα κατεβαινουν. Απλα ΧΑΛΙΑ. Δεν ξερω καν γιατι δεν τα φτιαχνετε.
Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος η συσκευή σου να μπλοκάρει τους ήχους ειδοποιήσεων σε άλλη συσκευή που δέχεται το μήνυμα από τον σέρβερ. Αν δεν δεχόταν ποτέ το μήνυμα θα είχε νόημα να ψάξεις πρόβλημα από την συσκευή αποστολέα προς τον σερβερ. Ειδοποιήσεις χάνει η εφαρμογή του viber στο android.

απο android σε android δεν χάνει την παραμικρή ειδοποίηση(είχα περάσει δοκιμαστικά την εφαρμογη σε ενα δανεικό SIII που έχω)

Επίσης δεν χάνει ειδοποίηση όταν στέλνω απ το viber for pc που έχω περασμένο στο λαπτοπ.

Αντίθετα με το ίδιο άτομο κάνω αλλαγή συσκευής(πχ φεύγω απ το λάπτοπ )και συνεχίζω απ το κινητό και μου είπε οτι δεν του χτύπησε η εφαρμογή.

μόλις έβγαλε το viber ενημέρωση(6.2.18)την έχω περάσει και θα δω τι γίνεται.

Δημοσ.

To viber σε windows ειναι δυστυχως συνηθως περισσοτερο προβληματικο απο την εκδοση σε android.

Και μιας και ανεφερες το feedback στο store, ας δουμε την βαθμολογια του viber σε play store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip&hl=el

και σε windows store:

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/viber/9wzdncrfj46z

4.3 στο play store εναντι 3.7 σε windows store

Tα σχολια απο χρηστες wp ειναι ακομα πιο ενδιαφεροντα, μιας και παραδεχονται οτι σε android ειναι καλυτερη:

Καλο ειναι...αλλα με διαφορα η εφαρμογη στα android ειναι καλυτερη....και τωρα ουτε τα ηχιτικο δεν μπορω να ακουσω!!!

Χαλια! Οι ιδοποιησεις ερχονται μετα απο κανα μισαωρο! Καλα γτ τα android κινητα να εχουν τοσο καλο βαιμπερ ενω τα windows οχι!? ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΩΡΑ! 

Απλα τραγικό...δεν έρχονται ειδοποιήσεις για κλήσεις κ μνμτα σχεδόν ποτέ.κριμα να μην είναι αναλογα καλό με τα android.

Είναι πιο άχρηστο απο ότι ειναι αυτοί που το έφτιαξαν για τα windows phone.Αστειεύομαι,τα ίδια σκατα είναι

Είναι πάρα πολύ καλή εφρμοργή αλλά θα βάλω 3 αστέρια γιατί πολλές φορές κολλάει και οι ειδοποιήσεις μου στέλνονται πολλές φορές μετά από λίγα λεπτά αλλά και πολλές φορές δεν μου στέλνονται καθόλου και πρέπει να μπω μέσα για αν δω αν μου στάλθηκαν μηνύματα.

Απαράδεκτο! Δεν μου έρχονται πλέον ειδοποιήσεις για τα μηνύματα ή τις κλήσεις. Πρέπει να μπαίνω στην εφαρμογή για να ελεγχω αν έχω κάποιο μήνυμα. Απαράδεκτη η Windows phone !!!

ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑ ΜΑΥΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΑΤΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟΦΩΝΟ......... ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΤΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΑΣ. Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

To viber σε windows ειναι δυστυχως συνηθως περισσοτερο προβληματικο απο την εκδοση σε android.

Και μιας και ανεφερες το feedback στο store, ας δουμε την βαθμολογια του viber σε play store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip&hl=el

και σε windows store:

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/viber/9wzdncrfj46z

4.3 στο play store εναντι 3.7 σε windows store

Το πρόβλημα είναι ότι εδώ συζητάμε αν μπορείς από την συσκευή σου να αχρηστεύσεις τον ήχο ειδοποιήσεων της συσκευής που λαμβάνει το μήνυμα. Έχεις κάποια τεχνική εξήγηση πως μπορεί να γίνει αυτό? Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να ευθύνεται η δικιά του συσκευή στο bug που παρουσιάζεται στην συσκευή του φίλου του. Αν μπορεί να το εξηγήσει κάποιος άλλος ευχαρίστως.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι εδώ συζητάμε αν μπορείς από την συσκευή σου να αχρηστεύσεις τον ήχο ειδοποιήσεων της συσκευής που λαμβάνει το μήνυμα. Έχεις κάποια τεχνική εξήγηση πως μπορεί να γίνει αυτό? Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να ευθύνεται η δικιά του συσκευή στο bug που παρουσιάζεται στην συσκευή του φίλου του. Αν μπορεί να το εξηγήσει κάποιος άλλος ευχαρίστως.

δεν μπορεί όλες οι συσκευές των φίλων να έχουν bug φιλτατε(συσκευές όπως meizu m3 note,GS5,LG G3,smart 6 ultra, smart 7 ultra,ακόμα και στο xperia tipo της μάνας μου δεν τα χτύπησε ολα,απ τις 10 γραμμές πρέπει να χτύπησε τις 3-4)

απλά δεν υπάρχει σωστή υποστήριξη της εφαρμογής στα WP απλό είναι.

Απο εποχής 8.1 είναι το πρόβλημα, στα 10άρια παραέγινε το κακό. Δεν ειναι οτι αχρηστεύεται ο ήχος των ειδοποιήσεων,ειναι οτι στέλνω κάτι ΑΛΛΑ δεν χτυπάει κάν δεν εμφανίζει ΚΑΝ το μηνυμα απλα το πάει στη συνομιλία.

Εμένα μου το δείχνει delivered και στον αλλο οτι δεν έχει νεο μηνυμα.

Δημοσ.

Εμφανίζεται στα εισερχόμενα χωρίς να το έχει λάβει, κατάλαβα, οκ.

Δημοσ.

Εμφανίζεται στα εισερχόμενα χωρίς να το έχει λάβει, κατάλαβα, οκ.

εμφανίζεται στην συνομιλία ως διαβασμένο σε εκείνον(δεν ειναι bold κλπ η συνομιλία)και ούτε του εμφανίζει ειδοποίηση.

Επίσης σε 1-2 περιπτώσεις έχω δει να συμβαίνει και τούτο.

κάνω δοκιμή και στέλνω,χτυπάει του φίλου η συσκευή με τον χαρακτηριστικό ήχο αλλα το μήνυμα δεν υπάρχει,μπαίνει στη συνομιλία και ειναι εκει περα ως διαβασμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...