Προς το περιεχόμενο

Bye bye lumia

mike99GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις την μάπα κάμερα , το γνωστό μήνυμα insufficient space και τα κολλήματα θα μείνεις ευχαριστημένος για περίπου ένα μήνα και μετά θα δώσεις άλλα λεφτά για να πάρεις κάτι πιο ακριβό. Κατά τα άλλα είναι μια σοβαρή πρόταση.

Ε καλά για 75Ε μιλάμε εδώ. Στα 120 παίρνεις Moto G και δεν έχεις θέματα, το ξέρω από πρώτο χέρι

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι αν του βαλεις ομως πολλες εφαρμογες ισως να κολλάει και αν δν κολλάει εχει μικρη οθόνη (εμν δν με πειράζει) και μικρη ανάλυση και σελφι vga . αν σκευτης οτι σε αυτα τα χρηματα περνεις το lumia 550

Δεν αγοραζεις το Μότο Ε για να του βάλεις πολλές εφαρμογες αλλά για τις βασικές .Τρέχει ΜΜ αρα υπάρχει η δυνατότητα ενωποίησης της Sd σαν εσωτερικός αποθηκευτικός . Εχεις ινσταγκραμ, φβ(?? Καλύτερα βάλε swipe), βαιμπερ, snaptchat και οποίο social media θες ενω στα WP ...κάτι τελειωμενες beτα( μπετά). Με το τελευταιο update τα wp έχουν γίνει δυσλειτουργικα και παρουσιάζουν συνέχεια προβλήματα .Οταν αγοραζεις κινητό με κάτω απο 100€ δεν το γεμιζεις εφαρμογές που θα εβαζες σε ενα samsung s7 και περιμενεις να τρέχει χωρίς κολλήματα. Το μότο Ε είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια και θέλει να τσεκαρει τα σοσιαλ μίντια και δεν βγάζει σελφιες(μια κόμπακτ κάμερα το λύνει το πρόβλημα :) )

• Like 1
Δημοσ.

Τελος πάντων έμενα μου αρεσουν wp και δν εχω θεμα γτ δν κολλάνε τουλάχιστον απο την εμπειρία μου που είχα με το lumia 520 και λιγο απο 640 που εχει ο πατερας μου (10ρια δν εχω δουλέψει) στο android εχω ενα ταβλετ lg (lg g pad 8.0 καπως ετσι) που κολλάει τοσο πολυ που με έχει κανει να μην θελω να πάρω αλλη συσκευή android

Δημοσ.

να φανταστώ facebook,messenger,viber δεν χρησιμοποιείς εσύ; :-D

και ποιος σου είπε πως δεν έχει τέτοια ;; λολ. όταν είχα το 640 xl όλα αυτά τα χρησιμοποιούσα. μόνο το fb μου την έσπαγε λίγο σε κάποια θέματα αλλά με τα w10 διορθώθηκαν
  • Like 1
Δημοσ.

και ποιος σου είπε πως δεν έχει τέτοια ;; λολ. όταν είχα το 640 xl όλα αυτά τα χρησιμοποιούσα. μόνο το fb μου την έσπαγε λίγο σε κάποια θέματα αλλά με τα w10 διορθώθηκαν

και ποιος σου ειπε οτι δεν έχω WP;

οι εφαρμογές ειναι το λιγότερο αθλιες και με τα w10 απλά εκαναν μια τρύπα στο νερό μιας και δεν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη και λείπουν και βασικά πράγματα(πχ κλήσεις),καθυστέρηση ειδοποιήσεων κλπ.

ειδικά το viber των 10 έχει τρομερά θέματα.

Δημοσ.

Παιδιά πραγματικά απορώ γιατί έχουν τόσους οπαδούς εδώ μέσα. Απέτυχε η microsoft εδώ και δεν νομίζω πως χωράει καμία αμφιβολία αυτό

Δημοσ.

Μπορεί επειδή στην δικιά τους συσκευή δεν κολάει το viber όπως στου φίλου ενώ αντίθετα στην συσκευή άλλου λειτουργικού με 1gb ram που κάποιοι ισχυρίζονται ότι τους πάει στρωτά χάνουν κλίσεις από κρασαρίσματα με το viber (παθών από προσωπική πείρα) και δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τις εφαρμογές που θέλουν χωρίς να την κάνουν να σέρνεται (πάλι παθών από προσωπική πείρα).

Δημοσ.

Παιδιά πραγματικά απορώ γιατί έχουν τόσους οπαδούς εδώ μέσα. Απέτυχε η microsoft εδώ και δεν νομίζω πως χωράει καμία αμφιβολία αυτό

Διότι για απλή χρήση η εμπειρία είναι σαφώς ανώτερη από αντίστοιχης τιμής android... τόσο απλά.

• Like 1
Δημοσ.

και ποιος σου ειπε οτι δεν έχω WP;

οι εφαρμογές ειναι το λιγότερο αθλιες και με τα w10 απλά εκαναν μια τρύπα στο νερό μιας και δεν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη και λείπουν και βασικά πράγματα(πχ κλήσεις),καθυστέρηση ειδοποιήσεων κλπ.

ειδικά το viber των 10 έχει τρομερά θέματα.

δε ξερω ,τι να σου πω,οσο ειχα παντως wp δεν μου ελειψε κατι πανω σε αυτα τα προγραμματα. 

Δημοσ.

Λέτε για τις εφαρμογές, αν εξαιρέσετε λίγο το Facebook που έμεινε λίγο πίσω χωρίς Reactions και το Messenger χωρίς κλήσεις λειτουργούν όλα άψογα. Δεν Κκαταλαβαινω γιατί λέτε ότι είναι μπετά.

Όλα σε 532, με Redstone μέσω Insider :)

Δημοσ.

Λέτε για τις εφαρμογές, αν εξαιρέσετε λίγο το Facebook που έμεινε λίγο πίσω χωρίς Reactions και το Messenger χωρίς κλήσεις λειτουργούν όλα άψογα. Δεν Κκαταλαβαινω γιατί λέτε ότι είναι μπετά.

Όλα σε 532, με Redstone μέσω Insider :)

το FB το επίσημο(UWP)σε μένα στο 435 θέλει 2-5 φορές για να ανοίξει και παρακαλάω να μην κρασάρει ενω γράφω κάτι.Εχω δοκιμάσει την μεταφορά στη μνήμη συσκευής που λένε αλλα δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά(εννοείται διαγραφή-επανεγκατάσταση και μάλιστα έπειτα απο hard reset της συσκευής δεν διορθώνουν το πρόβλημα)

ανα τακτά χρονικά διαστήματα,φιλοι στο viber παραπονιούνται οτι δεν τους χτυπάνε οι ειδοποιήσεις μου,αλλα αυτό που έχω στείλει πάει απ ευθείας στα διαβασμένα μηνύματα της συνομιλίας.Επίσης η ποιότητα της εφαρμογής ειναι αρκετά πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα.Το ίδιο ισχύει και για το whatsapp.

ακόμα και η εφαρμογή για τα λεωφορεία(oasa telematics)στα WP είναι πολύ πίσω,σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Τουλάχιστον εγώ αυτό που βλέπω είναι σε κάθε update να γίνονται χειρότερα τα πράγματα(αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας πχ)

Μου έχει τύχει επίσης μιας και έχω δίκαρτο,η μια σιμ να εμφανίζεται στο κοινό ως κλειστή,ενω σε μένα δείχνει κανονικά οτι έχει σημα κλπ και να με ψάχνει ο κόσμος.

Πρόσφατα,το τηλέφωνο δεν άνοιγε σχεδόν καμία κατεβασμένη εφαρμογή πλην των βασικών της MS. Πάταγες πχ το dropbox έμενε για 3-4 δευτερόλεπτα σε μαύρη οθόνη και γυρνούσε στην έναρξη. Αναγκάστηκα λοιπόν και έκανα επαναφορά εργοστασιακών και μέχρι στιγμής έχει φτιάξει.

Δημοσ.

το FB το επίσημο(UWP)σε μένα στο 435 θέλει 2-5 φορές για να ανοίξει και παρακαλάω να μην κρασάρει ενω γράφω κάτι.Εχω δοκιμάσει την μεταφορά στη μνήμη συσκευής που λένε αλλα δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά(εννοείται διαγραφή-επανεγκατάσταση και μάλιστα έπειτα απο hard reset της συσκευής δεν διορθώνουν το πρόβλημα)

ανα τακτά χρονικά διαστήματα,φιλοι στο viber παραπονιούνται οτι δεν τους χτυπάνε οι ειδοποιήσεις μου,αλλα αυτό που έχω στείλει πάει απ ευθείας στα διαβασμένα μηνύματα της συνομιλίας.Επίσης η ποιότητα της εφαρμογής ειναι αρκετά πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα.Το ίδιο ισχύει και για το whatsapp.

ακόμα και η εφαρμογή για τα λεωφορεία(oasa telematics)στα WP είναι πολύ πίσω,σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Τουλάχιστον εγώ αυτό που βλέπω είναι σε κάθε update να γίνονται χειρότερα τα πράγματα(αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας πχ)

Μου έχει τύχει επίσης μιας και έχω δίκαρτο,η μια σιμ να εμφανίζεται στο κοινό ως κλειστή,ενω σε μένα δείχνει κανονικά οτι έχει σημα κλπ και να με ψάχνει ο κόσμος.

Πρόσφατα,το τηλέφωνο δεν άνοιγε σχεδόν καμία κατεβασμένη εφαρμογή πλην των βασικών της MS. Πάταγες πχ το dropbox έμενε για 3-4 δευτερόλεπτα σε μαύρη οθόνη και γυρνούσε στην έναρξη. Αναγκάστηκα λοιπόν και έκανα επαναφορά εργοστασιακών και μέχρι στιγμής έχει φτιάξει.

Σε εμένα τα έκανε όλα αυτά στις πρώτες εκδόσεις Insider. Ένα χρόνο μετά με Insider Slow για δεύτερο λειτουργεί μια χαρά.
Δημοσ.

Ναι αλλά τρέχει γρήγορα...όταν δεν έχει εφαρμογές :)

Τι να το κάνεις ένα τηλέφωνο όταν βασικότατες εφαρμογές σαν το viper δεν δουλεύουν; πραγματικά ας το χωνέψουμε πως πέθαναν. Πλέον το android προσφέρει αξιόλογες συσκευές σε χαμηλή τιμή που εξανεμίζει το όποιο πλεονέκτημα είχαν αν είχαν ποτέ τα WP

Δημοσ.

χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να γίνει μετά,δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα.

Το θετικό είναι τουλάχιστον οτι η εταιρία έχει υποσχεθεί να δώσει αναβαθμίσεις μέσα στο 2017.

Το πιθανότερο ειναι να αλλάξουν γενικότερα ονομασια(surface phones)

ουτε ο τσιπρας δεν κωλοτουμπιασε τοσο πολυ τα οσα ταζει

Δημοσ.

να φανταστώ facebook,messenger,viber δεν χρησιμοποιείς εσύ; :-D

Χρησιμοποιώ απ' όλα και μια χαρά δουλεύουν! Σπάνια θέλω εφαρμογή και δεν υπάρχει, ή κάποια λειτουργία που να έχει βγει σε android.

Όσο για προβλήματα εφαρμογών, επίσης δεν αντιμετωπίζω τίποτα διαφορετικό απ' ότι μπορεί να μου πει και android χρήστης (πχ ειδοποιήσεις viber μερικές φορές). Όλα αυτά χωρίς να έχω κάποια insider ή να έχω περάσει τα 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...