rdN1337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα,αυτόν τον καιρό ψάχνω να βρω ένα τηλέφωνο για τον αδερφό μου.Προηγουμένως είχε το huawei p7,επομένως αναζητώ κάτι με παρόμοιες προδιαγραφές.Η χρήση του είναι αυτή ενός μέσου τυπικού χρήστη,δηλαδή καλή ποιότητα φωτογραφίας,social media κτλ.Σε αυτά τα χρήματα βρίσκομαι ανάμεσα στα Huawei P9 Lite,LG Nexus 5X 16GB,Moto G4 (το απλό),και Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Γενικά, προτιμάει την εμφάνιση έναντι της χρηστικότητας,οπότε δεν ξέρω αν το Moto G4 καλύπτει εμφανισιακά.Για το 5Χ έχω την ανησυχία μου όσον αφορά την χωρητικότητα,αλλά και στο P7 τα 16GB έφτασαν και περίσσεψαν αν δεν κάνω λάθος. Το Redmi Note 3 Pro φαίνεται πολύ ολοκληρωμένο τηλέφωνο,αλλά δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν bugs,καθώς και τις διαδικασίες σχετικά με τη ROM (αν δηλαδή με global προεγκατεστημένη είσαι εντάξει). Είχα κοιτάξει και προηγούμενες δημοσιεύσεις χρηστών,αλλά δεν μπορούσα να βγω από το δίλημμα. Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
2.1Ohm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δν σε νοιαζει η μπαταρια τοσο στο κινητο και βολευεσαι με την ελειψη καρτας sd δν υπαρχει διλλημα αναμεσα σε nexus 5x - note 3!Απλα εχει τα 2 αυτα μεγαλα μειωνεκτιματα κατα τα αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ κινητο για τα λεφτα του δν κολλαει πουθενα δν μασαει τπτ!Αμα βρεις ειδικα το 32αρι μοντελο εισαι τελειος!Αλλα και το 16αρι βολευει ολες τις φωτο βιντεο τις ανεβαζεις δωρεαν στο cloud και εχεις 12.5gb ελευθερα για μουσικη εφαρμογες που πιστευω ειναι επαρκει! 2
rdN1337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δν σε νοιαζει η μπαταρια τοσο στο κινητο και βολευεσαι με την ελειψη καρτας sd δν υπαρχει διλλημα αναμεσα σε nexus 5x - note 3! Απλα εχει τα 2 αυτα μεγαλα μειωνεκτιματα κατα τα αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ κινητο για τα λεφτα του δν κολλαει πουθενα δν μασαει τπτ! Αμα βρεις ειδικα το 32αρι μοντελο εισαι τελειος! Αλλα και το 16αρι βολευει ολες τις φωτο βιντεο τις ανεβαζεις δωρεαν στο cloud και εχεις 12.5gb ελευθερα για μουσικη εφαρμογες που πιστευω ειναι επαρκει! Mε το p7 δεν υπήρχε θέμα στην χωρητικότητα.Τα 16GB έφτασαν και χωρίς τη microSD.Τώρα για τη μπαταρία δεν ξέρω σε τι φάση είναι το 5x,αλλά καλό θα είναι να τη βγάζει τη μέρα.Τέλος,έχω τις αμφιβολίες μου με την εξυπηρέτηση/service της lg.
2.1Ohm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Mε το p7 δεν υπήρχε θέμα στην χωρητικότητα.Τα 16GB έφτασαν και χωρίς τη microSD.Τώρα για τη μπαταρία δεν ξέρω σε τι φάση είναι το 5x,αλλά καλό θα είναι να τη βγάζει τη μέρα.Τέλος,έχω τις αμφιβολίες μου με την εξυπηρέτηση/service της lg. Το κλτρο service εχει η procordia δν θα επρεπε να σε επιρεαζει καθολου αυτο! Η μπαταρια βγαζει μια μερα με νορμαλ χρηση (3-3.5 ωρες screen on time μ εβγαζε εμενα αλλα για σχετικα βαρια χρηση, παιχνιδια ιντερνετ βιντεακια απειρη μουσικη!) Γενικα αμα σου εβγαζε την μερα το Ρ7 το νεξους θα σου περισσευει κιολας! 1
rdN1337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το κλτρο service εχει η procordia δν θα επρεπε να σε επιρεαζει καθολου αυτο! Η μπαταρια βγαζει μια μερα με νορμαλ χρηση (3-3.5 ωρες screen on time μ εβγαζε εμενα αλλα για σχετικα βαρια χρηση, παιχνιδια ιντερνετ βιντεακια απειρη μουσικη!) Γενικα αμα σου εβγαζε την μερα το Ρ7 το νεξους θα σου περισσευει κιολας! Δεν ξέρω πόσο τον έβγαζε η μπαταρία γιατί ψάχνω για τον αδερφό μου όπως είχα πει .Άλλα σε γενικές γραμμές δεν κάνει τρελή χρήση,παιχνίδια καθόλου,μονο social media και φωτογραφίες.Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα