Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την καρτά γραφικών το οποίο είναι ολίγον ανεξήγητο...η κάρτα είναι GeForce GTS 250

Αρχικά την αφαίρεσα για να βιδώσω καλύτερα τα ανεμιστηράκια γιατι απο καίρο υπήρχε το πρόβλημα οτι κάνουν φουλ θόρυβο και θελούν βίδα ξεβίδα να κουμπώσουν καλά να ησυχάσουν.Όταν την ξαναέβαλα 1)Δεν έδειχνε τίποτα 2) το beep code της μητρικης έλεγε "No VGA detected".Έιχε ξανασυμβεί και παλιότερα αλλα μετα απο μια δύο βάλε-βγαλε όλα κομπλέ.Αυτή τη φορά τίποτα.Δοκίμασα άλλη κάρτα και όλα δουλεύαν πένα.

Στη συνέχεια την έδωσα σε ένα φίλο να την δοκιμάσει αυτός και μου λέει πως όλα δούλευαν πένα σε αυτόν.Ξαναδοκιμάζουμε σε μένα οτιδήποτε βρήκαμε στο ιντερνετ και τιποτα..ίσως μια φορά να άνοιξε αλλα να μην βοοταρε τιποτα σε γραφικό.Μια βδομάδα μετά την δοκιμάζω σε ένα άλλο παιδί και δεν δουλέυε ουτε στο δικο του πισι.Στο δικο μου πισι το χαβά του μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ δεν σταματουσε.Βγάζω ολα τα ανεμιστηράκια απο πάνω της την ξαναβαζω και παλι αλλα δεν έδειχνε τίποτα αλλα ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΠ !!!Βάζω ενα άλλο ανεμιστηρακι και παλι τιποτα χωρις μπιπ.

Για αυτό το λόγο ζητάω την βοήθεια οποιουδήποτε εν ζωή γκουρού μαγεμένων καρτών γραφικών!!!!!

έχουν δοκιμαστεί..

restart cmos

reseat ram

Δημοσ.

Μαζί με το beep δεν άκουσες και κανένα ποίημα;

Δημοσ.

Στου φίλου σου που δοκιμάστηκε με επιτυχία, ξαναεπιχείρησες και δέν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...