Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 4.7" οθονη για τους περισσοτερους δεν ειναι too much.

Μου φαινεται οτι θεωρεις οτι τα 4.7" ειναι too much επειδη απλα το iphone 6s ειναι ακριβο και εκτος του budget σου.(μιας και λες οτι κοτιας iphone se 64gb ή iphone 6s 16gb)

Θα ελεγα να μην παρεις κατι που ουσιαστικα δεν προτιμας(iphone se) με μικρη , μη-παραγωγικη οθονη για αυτα που θελεις(browsing, youtube, pdf, twitch) επειδη απλα ειναι φθηνοτερο, γιατι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα μετα απο λιγο να το εχεις μετανιωσει.

Τι κινητο ειχες μεχρι στιγμης;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το κινητό το θέλω για spotify , να χαζεύω κανα pdf,  surfing, youtube και twitch. Εσείς που έχετε τέτοιου μεγέθους κινητό πιστεύετε ότι το SE θα με βολέψει ? Επιπλέον βγάζω φωτογραφίες και video για αυτο θα παω για το 64 GB σίγουρα. Η 4,7 inches μου φαίνεται too much.Και κατι αλλο τι χρώμα προτείνετε να το πάρω

?Σας ευχαριστώ ολούς που βοηθάτε

Όλα όσα αναφέρεις εξυπηρετούνται καλύτερα από την 4,7" οθόνη. Μην πάρεις το SE.

Χρώμα εμείς θα σου διαλέξουμε; Με βάση το δικό μου γούστο θα αγοράσεις; Ήμαρτον. 

Το να σου κλέψουν το κινητό ή να σου πέσει και να καταστραφεί δεν νομιζω οτι έχει να κάνει με το αν είναι high end η συσκευή. Προφανώς τα 16 θα σου δημιουργούν σκέψεις όσον αφορά την χωρητικότητα ειδικά σε αποδράσεις όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, αλλά η μεταφορά και το backup των αρχείων μας δεν θεωρώ ότι είναι κατι που πρέπει να παραβλέπουμε. Και επίσης τόσα λεφτα δίνεις και για άλλες λειτουργίες.

Οπως και να έχει εγώ πιστεύω οτι το θεμα της χωρητικότητας είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν ο κάποιος θέλει να έχει το iPhone σαν φωτογραφική, κάμερα, MP3 player, κλπ τοτε ναι 64. Για μενα από την αλλη που ετσι κι αλλιως ελέγχω συνεχώς τα αρχεία μου, δεν τραβάω συχνά βίντεο, μετρημένες φωτογραφίες κλπ τα 16 μου φαίνονται κομπλε. Στο iPad ας πουμε πηγα στα 64 χωρις δεύτερη σκεψη.

Η χειροκίνητη μεταφορά αρχείων παραμένει χειρότερη και για backup. Μην ξεχνάς ότι ένας σκληρός δίσκος στον υπολογιστή μπορεί απλά... να χαλάσει. Αν δε είναι και εξωτερικός, μπορεί απλά να σου πέσει. Ενώ το cloud backup βασίζεται να πολλαπλούς, προστατευμένους servers. Είναι πολύ πιο δύσκολο να υπάρξει αστοχία.

Με το cloud, κάθε φωτό που βγάζεις, αυτόματα περνάει και στον server, και στον υπολογιστή που έχεις τη σχετική εφαρμογή. Σύγρκινε αυτό με το να τις μεταφέρεις εσύ χειροκίνητα κάθε μέρα...

Η χωρητικότητα σαφώς και είναι κάτι που εξαρτάται από τη χρήση του καθενός, αλλά τα 16GB παραμένουν λίγα για οτιδήποτε. Φέτος η Apple (iPhone 7) έβαλε τα 32GB ως μικρότερο μοντέλο, κάτι που έπρεπε να 'χει κάνει... από πρόπερσυ.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα το HTC Μ9 και με είχε κουράσει δεν χώραγε καλά καλά στην τσέπι μου. Δεν έχω θέμα να διαθέσω κάποια παραπάνω λεφτά και να πάρω κάτι καλύτερο απλά το θέμα είναι να αξίζει αυτό το παραπάνω κόστος .Επειδή δεν έχω δει τα χρώματα από κοντά για αυτό ρωτάω ποιος σας αρέσει περισσότερο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο,πέρυσι τέτοιο καιρό είχα αγοράσει 6 64αρι και μετά από ένα μήνα έπεσε 80+ ευρώ!

Δημοσ.

Είχα το HTC Μ9 και με είχε κουράσει δεν χώραγε καλά καλά στην τσέπι μου. Δεν έχω θέμα να διαθέσω κάποια παραπάνω λεφτά και να πάρω κάτι καλύτερο απλά το θέμα είναι να αξίζει αυτό το παραπάνω κόστος .Επειδή δεν έχω δει τα χρώματα από κοντά για αυτό ρωτάω ποιος σας αρέσει περισσότερο.

To iphone 6s ειναι λιγο μικροτερο απο το htc m9 , οποτε μπορει να σε βολεψει το μεγεθος του οσον αφορα το κρατημα.

Δες εδω τη διαφορα σε μεγεθος:

http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/HTC-One-M9,Apple-iPhone-6s,Apple-iPhone-SE/phones/9003,9501,10001

Το σιγουρο ειναι οτι το iphone se δεν θα σε βολεψει οσον αφορα τα πραγματα που θελεις να κανεις(browsing, youtube, pdf, twitch) .

Δημοσ.

Γνώμη μου να πας σε 6s! Θα σε βολέψει αφάνταστα σε ολα αυτα που θες να κανεις! Σαν χρώμα θα σου προτείνα το μαύρο! Επισης να ξερεις οτι γύρω στα Χριστούγεννα συνήθως πέφτουν λιγο οι τιμές!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

txchellas το 6s ισως ενα απο τα καλυτερα κινητα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην αγορα.

Θεωρω και καλυτερο κι απο το 7. Οχι τεχνολογικα (που το 7 εχει κανα 2 στοιχεια παραπανω) αλλα λειτουργικα.

Ενας λογος που δε παιρνω το 7αρι ειναι που καταργησανε το DOCK για τα ακουστικα . Ελεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...