zakstaf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά μου χάλασε το κινητό και σκέφτομαι να πάρω το iphone se το 64gb πιστεύετε ότι αξίξει ή να πάρω το 6s το 16 gb?
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν θέλεις 4" οθόνη, θα πάρεις το SE. Εάν θέλεις 4,7" οθόνη, θα πάρεις το 6S, αλλά όχι στα 16GB. Πάλι τα 64GB θα πάρεις. Το 16GB σε καμία περίπτωση δεν αξίζει. Αν δε βγαίνεις οικονομικά για 6S + 64GB, πάρε Android.
Pseudonumo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει και το 6 64.. Αν είναι να δώσει 552 για το 64ρι 6, νομίζω αξίζει περισσότερο το 6s στα 632 ευρώ. Είναι 12% πιο ακριβό με καλύτερη κάμερα-επεξεργαστή-ram, 3d touch. Αν δεν ενοχλεί η μικρή οθόνη το 64ρι se είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα χρήματα από apple. Στα + η μπαταρία του σχετικά με τα άλλα και σαν hw κλάσεις ανώτερο του 6.
mork Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Στο se να εχει υπόψιν οτι χάνεις το 3D Touch το οποίο μαλλον θα παίξει ενεργό ρόλο σε εφαρμογές, λειτουργίες, κλπ από το iOS 10 και μετά. Επίσης 4" νομιζω ειναι καπως λίγες. Νομιζω οτι το 6s είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή και μπορεις να το βρεις μεταχειρισμένο σε καλές τιμές τωρα και με την κυκλοφορία του 7. Εγω απο την αλλη να πω οτι τα 16GB δεν είναι απαραίτητα λίγα. Καθαρός χώρος ειναι τα 12,5GB. Εγώ προσωπικά που κρατάω backup κάθε μια με δυο εβδομάδες δεν αντιμετώπισα ποτε πρόβλημα χωρητικότητας(δεν έχω iPhone). Επιλέγω πόση μουσική θα εχω μεσα, οι φωτογραφίες μπαίνουν ανετα σε καποιο cloud μαζι με αρχεία κειμένου κλπ. και βίντεο αν και εγω προσωπικά δεν τραβάω συχνά, οταν το κανω τα περναω αμέσως στον σκληρό. Αλλά ξαναλέω εξαρτάται από τον κάθε χρήστη.
Pseudonumo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με τη χωρητικότητα είναι πολύ σχετικά όλα. Γενικά καθημερινά δεν έχεις πρόβλημα, αλλά σε "αποδράσεις" άντε τράβα 2k video με τη 16άρα και φωτό τα 12mp Θες το laptop παραμάσχαλα να τις περνάς! Το cloud για μένα δεν είναι λύση εκτός αν έχεις συμβόλαιο για ατελείωτα δεδομένα.
zakstaf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ ολους , νομίζω οτι η 4 οθόνη παλεύεται και είναι πιο compact στο χέρι και κρατιέται πιο άνετα. Συμφωνείτε?Επιπλέον πότε πιστεύετε ότι θα πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές στο skroutz ? Οκτώβρη ?
MarKad Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ ολους , νομίζω οτι η 4 οθόνη παλεύεται και είναι πιο compact στο χέρι και κρατιέται πιο άνετα. Συμφωνείτε?Επιπλέον πότε πιστεύετε ότι θα πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές στο skroutz ? Οκτώβρη ? Με την κυκλοφορια λογικα του 7 θα πεσουν οι τιμες αλλα μην περιμενεις κατι τρελο.
Haldol Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ ολους , νομίζω οτι η 4 οθόνη παλεύεται και είναι πιο compact στο χέρι και κρατιέται πιο άνετα. Συμφωνείτε?Επιπλέον πότε πιστεύετε ότι θα πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές στο skroutz ? Οκτώβρη ? Είναι σίγουρα πιο εύχρηστη, αλλά όχι αναγκαστικά πιο άνετη. Σε διάβασμα σίγουρα υπερτερεί η 4,7". Οι τιμές θα πέσουν με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 7 / Plus. Υπομονή λίγες μέρες. Το cloud για μένα δεν είναι λύση εκτός αν έχεις συμβόλαιο για ατελείωτα δεδομένα. Ατελείωτα δε χρειάζονται. Ένας όγκος ~1-2 GB είναι υπερ-αρκετός για το αυτοματοποιημένο cloud backup των φωτογραφιών σου, ή ακόμα και για streaming μουσικής, ταυτόχρονα με όλη τη "βασική και αυτονόητη χρήση" (κοινωνικά δίκτυα, emails, ειδοποιήσεις, κλπ). Με αυτά που γράφω, και επιπλέον λίγο YouTube, τρώω 1-1,5 GB. Εγω απο την αλλη να πω οτι τα 16GB δεν είναι απαραίτητα λίγα. Καθαρός χώρος ειναι τα 12,5GB. Εγώ προσωπικά που κρατάω backup κάθε μια με δυο εβδομάδες δεν αντιμετώπισα ποτε πρόβλημα χωρητικότητας(δεν έχω iPhone). Επιλέγω πόση μουσική θα εχω μεσα, οι φωτογραφίες μπαίνουν ανετα σε καποιο cloud μαζι με αρχεία κειμένου κλπ. και βίντεο αν και εγω προσωπικά δεν τραβάω συχνά, οταν το κανω τα περναω αμέσως στον σκληρό. Αλλά ξαναλέω εξαρτάται από τον κάθε χρήστη. Πιστεύεις ότι η λογική του να κάθεσαι να μεταφέρεις αρχεία επειδή δε χωράνε ταιριάζει σε high-end συσκευή των 600+ ευρώ; Δίνεις τόσα λεφτά για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη, όχι για να είσαι κάθε μέρα με το USB καλώδιο να τα περνάς στον υπολογιστή. Αν είναι να μπεις σε τέτοιες περιπέτειες, καλύτερα να δώσεις ~200 ευρώ για ένα mid-range κινητό. 1
technology_guy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Προτεινω 6s 64gb. Ειναι η πιο safe επιλογη μετα τα εφταρια.
zourman1981 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Προτεινω 6s 64gb. Ειναι η πιο safe επιλογη μετα τα εφταρια.Και η δεύτερη ακριβότερη...
mork Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι σίγουρα πιο εύχρηστη, αλλά όχι αναγκαστικά πιο άνετη. Σε διάβασμα σίγουρα υπερτερεί η 4,7". Οι τιμές θα πέσουν με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 7 / Plus. Υπομονή λίγες μέρες. Ατελείωτα δε χρειάζονται. Ένας όγκος ~1-2 GB είναι υπερ-αρκετός για το αυτοματοποιημένο cloud backup των φωτογραφιών σου, ή ακόμα και για streaming μουσικής, ταυτόχρονα με όλη τη "βασική και αυτονόητη χρήση" (κοινωνικά δίκτυα, emails, ειδοποιήσεις, κλπ). Με αυτά που γράφω, και επιπλέον λίγο YouTube, τρώω 1-1,5 GB. Πιστεύεις ότι η λογική του να κάθεσαι να μεταφέρεις αρχεία επειδή δε χωράνε ταιριάζει σε high-end συσκευή των 600+ ευρώ; Δίνεις τόσα λεφτά για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη, όχι για να είσαι κάθε μέρα με το USB καλώδιο να τα περνάς στον υπολογιστή. Αν είναι να μπεις σε τέτοιες περιπέτειες, καλύτερα να δώσεις ~200 ευρώ για ένα mid-range κινητό. Το να σου κλέψουν το κινητό ή να σου πέσει και να καταστραφεί δεν νομιζω οτι έχει να κάνει με το αν είναι high end η συσκευή. Προφανώς τα 16 θα σου δημιουργούν σκέψεις όσον αφορά την χωρητικότητα ειδικά σε αποδράσεις όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, αλλά η μεταφορά και το backup των αρχείων μας δεν θεωρώ ότι είναι κατι που πρέπει να παραβλέπουμε. Και επίσης τόσα λεφτα δίνεις και για άλλες λειτουργίες. Οπως και να έχει εγώ πιστεύω οτι το θεμα της χωρητικότητας είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν ο κάποιος θέλει να έχει το iPhone σαν φωτογραφική, κάμερα, MP3 player, κλπ τοτε ναι 64. Για μενα από την αλλη που ετσι κι αλλιως ελέγχω συνεχώς τα αρχεία μου, δεν τραβάω συχνά βίντεο, μετρημένες φωτογραφίες κλπ τα 16 μου φαίνονται κομπλε. Στο iPad ας πουμε πηγα στα 64 χωρις δεύτερη σκεψη. 1
technology_guy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Και η δεύτερη ακριβότερη... Πρωτον υπαχουν και τα plus μοντελα. Δευτερον, ειναι το μονο που αξιζει το 6s.
zakstaf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το κινητό το θέλω για spotify , να χαζεύω κανα pdf, surfing, youtube και twitch. Εσείς που έχετε τέτοιου μεγέθους κινητό πιστεύετε ότι το SE θα με βολέψει ? Επιπλέον βγάζω φωτογραφίες και video για αυτο θα παω για το 64 GB σίγουρα. Η 4,7 inches μου φαίνεται too much.Και κατι αλλο τι χρώμα προτείνετε να το πάρω?Σας ευχαριστώ ολούς που βοηθάτε
mork Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το κινητό το θέλω για spotify , να χαζεύω κανα pdf, surfing, youtube και twitch. Εσείς που έχετε τέτοιου μεγέθους κινητό πιστεύετε ότι το SE θα με βολέψει ? Επιπλέον βγάζω φωτογραφίες και video για αυτο θα παω για το 64 GB σίγουρα. Η 4,7 inches μου φαίνεται too much.Και κατι αλλο τι χρώμα προτείνετε να το πάρω ?Σας ευχαριστώ ολούς που βοηθάτε Επειδή ειχα 4" κινητό και το χρησιμοποιούσα σχεδόν για τα ίδια. Μουσική, documents, Internet, tweeter, mail, κλπ οι 4 με ζόριζαν πολύ και ένιωθα την διαφορά οταν χρησιμοποιούσα το κινητο της κοπέλας μου που ειχε 5+ ίντσες οθόνη. Επειδή όμως και οι 5+ μου φαίνονται υπερβολικό μέγεθος, νομίζω οτι 4.7-5 είναι οκ. Και το κρατάς ανετα, και μπορεις να το χειριστείς με το ενα χέρι και δεν σου βγαίνουν και τα μάτια. Το χρώμα είναι καθαρά θεμα γούστου. Το silver μου αρέσει στο se, αλλά το 6s μου αρέσει σε μαύρο. Επίσης, δεν μου αρέσουν καθόλου τα άλλα δυο χρώματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα